Şimdi Ara

IIDualityII 2012 Helios Ardream Trailer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 gün kadar oluyor helios'ta arkadaşlarımla ardreamda devam etmeye karar verdim. 3 ay kadar pk ya çıkmadığım için eksiklerim vardır. Fakat olumlu-olumsuz eleştirilerinizi kırıcı olmadan belirtirseniz sevinirim. Sonuçta bir oyun maksat eğlence ve muhabbet. Ben eğlendiğim kısımları eklemeye çalıştım kusurumuz olduysa affola iyi seyirler... (720p çözünürlükte izlemeniz önerilir...)

http://www.youtube.com/watch?v=JGa0B_SW8sA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIg0rk3mIII -- 12 Eylül 2012; 15:44:14 >

• güzel video olmuş eline sağlık.. bu videodan da anlıyoruz ki usko ya para yatırılmadan iş yapılmaz yatırmışsın yapıyorsun. oyunculuğunda fena sayılmaz iyi pk lar
  • Güzel ama hep öldüğüm zaman yakalamışsın Gelecek movie merak ettim.Artık biraz soldayken çek. Chaos'tan ya da pustan alırsan wing iyi olur 300 hp ardream için geri çevrilemez.

Hp ve mp güzel.Helios'un açık ara en sağlam clanındasın(her yönden) iyi pklar.Ks atıyorum diye pmden sövmeyin

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dohdor -- 20 Eylül 2012; 1:40:52 >

• bir şey sorucam yanlış anlama sadece meraktan soruyorum hp potu sağ tık almışsın mouse ile charı yönlendirirken arada minor bastığını gördüm videoda heralde klavyeden mouse a zıplaman iyi yani playerlıktan kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heath.Ledger

güzel video olmuş eline sağlık.. bu videodan da anlıyoruz ki usko ya para yatırılmadan iş yapılmaz yatırmışsın yapıyorsun. oyunculuğunda fena sayılmaz iyi pk lar

Helios'un ilk gününden beri oradayım dostum. Oyunun ilk günü 55 tl exp pre almıştım ondan sonra prelerimi dahi gb ile çektim. Ticaret yapmasamda boss kovalayarak item yapmıştım zamanımda (aynı id de 80 asasım var). Staj ve yaz tatili sebebiyle 3 ay oyuna girmedim. Arkadaşlarım ardreama geçince de 80 asası bozup 59'a item ayarladım. Tl yatırmadım tl yatırmadan gayet güzel charlar dizilebilir şu an helios ardream'da. Çoğunluk 7-8 karışık itemli. +9 lu 1 asas 1 de warior var onlarında silahları 9. Karakterde daha item eksiği var onlarıda herhalde 1.5 2 ay içinde tamamlarım.

quote:

Orijinalden alıntı: Nossti

Güzel ama hep öldüğüm zaman yakalamışsın Gelecek movie merak ettim.Artık biraz soldayken çek. Chaos'tan ya da pustan alırsan wing iyi olur 300 hp ardream için geri çevrilemez.

Hp ve mp güzel.Helios'un açık ara en sağlam clanındasın(her yönden) iyi pklar.Ks atıyorum diye pmden sövmeyin

doyukotoda.

Clan hakkındaki görüşlerin için teşekkürler. Elimizden geldiğince organize davranmaya çalışıyoruz :). Wing'i gold preden gelen 800 hediye cash ile alacaktım fakat alınmıyormuş. Başka bahara kaldı :) önce bir iki itemimi yükseltmem gerekiyor. Pek vs katamadım video'ya çünkü sağlam olmayan kaçıyor, sağlam olanlar hp açamazsa kaçıyor hp açarsa benim bilgisayar donuyor ve küt yerdeyim :) emekliliği yaklaştı sağolsun :)).

quote:

Orijinalden alıntı: Empleador

bir şey sorucam yanlış anlama sadece meraktan soruyorum hp potu sağ tık almışsın mouse ile charı yönlendirirken arada minor bastığını gördüm videoda heralde klavyeden mouse a zıplaman iyi yani playerlıktan kaynaklanıyor

Yok yanlış anlamam dostum açıklayayım olayı. Ardream'a çıktığım ilk günler 3 aylık gibi bir pk'sızlıktan sonra çıktığım için hp potu sağ klik aldım minör yetiştiremiyordum. Daha sonra zaten skill dizilimini değiştirdim potu 1 lf yi 6 ya çektim. Ve elim alışınca da sağ klik minör'e aldım. Kaçarken klavyeden 1 78 abanıyorum bir yandan da sağ klik. Pk alanlarında yardımcı program veya yardımcı araç pedal v.s kullanmam 15 tl lik mouse'um ve 3.5 yıllık yavaştan dökülen laptopumun klavyesi yetmeye çalışıyor :)

Bugün yine birazcık kayıt yaptım eğer güzel sahneler yakalayabilirsem paylaşırım yine. Kırıcı davranmadığınız için teşekkürler. Başka bir yere daha koymuştum baya bir yardırmışlar da :)))

• açıklama için teşekkürler char çok güzel bu arada zevk alıyorsun belli en kısa zamanda vs ve pk movie ni görmek isteriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.