Şimdi Ara

IIS'de hata ile karşılaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar IExplorer'a localhost yazıyorum asp sayfam açılmıyor.
    Resimdeki play tuşuna bastığımda,bir müddet bekledikten sonra "Hizmet, belirli aralıklarla yapılan başlama veya denetim isteğine yanıt vermedi" diye uyarı çıkıyor.
    IIS'yi kaldırdım yeniden yükledim olmadı. C'de ki inetpubu Shift+Delete ile silerek yeniden ISS yükledim olmadı. , IIS 6.0'ı kurdum bu hiç olmadı.
    NE YAPABİLİRİM. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Önerilerinizle Konuyu Teknik Yardıma Açtım.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawWweb -- 28 Ekim 2006; 20:28:37 >

• teknik yardima acsaydin orda bu konuyla ilgili daha çok cevap bulabilirsin. birde oraya ac konuyu
  • hocam birde yönetimsel araçlardan hizmetlere gir ordan durdurup yeniden başlatmayı dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: sawWweb
    Arkadaşlar IExplorer'a localhost yazıyorum asp sayfam açılmıyor.

peki açılmıyor ne hatası veriyor?
  • ben de aynı problemi yaşadım. ayar mayar olmuyor. direkt sil yeniden kur. öyle yapınca benimki düzeldi.
  • Program ekle kaldırdan IIS i uninstall et ve sonra tekrar aynı yerden kurulumu yap.
    Bir de bazen skype ile IIS çalışma yapabiliyor ilginç bir şekilde. Eğer skype kullanıyorsan IISi başlatmadan önce skypeyi kapat ve IIS i çalıştırdıktan sonra tekrar aç.

Sanırım ikisi de aynı porttan veri alışverişi yaptığından bazen skype IIS in başlamasına engel olabiliyor.
  • Eğer ilk çalışırkende durduruldu posizyonunda geliyorsa Giriş menüsündeki Gelişmiş butonunda
    çalışacak ip ve port numarası ifadesi vardı orayla alakalı bir durumdur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.