Şimdi Ara

IIS'de hata ile karşılaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar IExplorer'a localhost yazıyorum asp sayfam açılmıyor.
    Resimdeki play tuşuna bastığımda,bir müddet bekledikten sonra "Hizmet, belirli aralıklarla yapılan başlama veya denetim isteğine yanıt vermedi" diye uyarı çıkıyor.
    IIS'yi kaldırdım yeniden yükledim olmadı. C'de ki inetpubu Shift+Delete ile silerek yeniden ISS yükledim olmadı. , IIS 6.0'ı kurdum bu hiç olmadı.
    NE YAPABİLİRİM. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

(Bu konuyu ASP konusuna açmıştım ama Arkadaşlar Teknik yardıma açmamı önerdiler.)

• varsayılan web sitesi üzerinde sağtuş>özellikler i tıklayıp, ayarlara baktınmı?

• skype yükledinse portları karıstırıyor
  • Sn. bilgeyazilim;
    varsayılan web sitesi üzerinde sağtuş>özellikler i tıklayıp, ayarlara baktığımda sadece ilk resimde bir farklılık gördüm.
    İlk resimde "asp.net" yazan yerde, bende "server extensions" yazıyor. Buranın içeriğinde de "Bu sunucu Server Extensions'ı kullanmak için yapılandırılmamış. Sunucuyu yapılandırmak için Görev menüsünden server extensionsu yapılandırın" yazıyor.
    Ben de yapılandır diyorum ama hiçbir şey değişmiyor.
    asp sayfamı sadece "baby web server" diye bir programda görebildim ama o da kısıtlı (bazı kodları engelleyerek) çalışıyormuş.

Sn Deli_Zal;
    skype 'yi hiç kurmadım. Bende çalışan programlar Msn Live8, Macromedia Studio 8, Googletalk, K-lite code, Emule vs. diğer standart programlar. Bunlarında sorun yaratacağını sanmıyorum.
  • Hangi versiyon ile çalıştığını bilmiyorum ama ilgili FrameWork ün kurulu olup olmadığını bir kontrol et. İkisininde linklini buraya tıklayarak alabilirsin eğer yoksa.

Sonra aşağıdaki resimde belirtileni yap bakalım. Olacakmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgeyazilim -- 28 Ekim 2006; 17:06:55 >
  • Bende Olay Günlüğü hizmeti devre dışı imiş. Onu çalıştırınca PLAY tuşuna bastığımda sorun ortadan kalktı ve çalıştı. Yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.