Arkadaşlar burada size birşeyler danışmak istiyorum. Bir arkadaşımda iiyama 22'' monitör var ve satacak 350 $ diyor 1600x1200 çözünürlükte 100 hz'i rahat destekliyor. Ne diyorsunuz almalımıyım ya da piyasada ne kadar bir değeri var yani en fazla ne kadar ödemeliyim...
Yardımlarınız için şimdiden teşekürler
marka ve kalite olarak bence en kaliteli monitörlerdendir, benim iki gözdem LeCie ve IIyama, fiyat olarak ve ikinci el için birşey diyemem ama
Eger monitor tamir gormemisse, herhangi bir problemi yoksa ve 3 seneden fazla kullanılmamıssa o fiyat makuldur.
yaa arkadaş şu arkadaşının telefonunu versene bana ben onla bi konuşur sana sölerimm 350$ dedin dimiiiiiiiii
Çok baba monitör ya
Aynısını forumda 1000dolardan satmışlardı..Senin söylediğin rakamda bi yanlışlık olmasın
baba valla iyi monitör iyi fiyatt.zaten IIyama,Sony ve EIZO monitör dünyasının üç büyükleri.bence broblemsiz ise kaçırma bu monitörü.
fiyat çok yüksek sakın alma bana arkadaşının telefon numarasını ver ben durumu anlatıp senin adına pazarlık yaparım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme