Şimdi Ara

Ijji GunZ Türk Clanı : Ottomania (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmiyorum... büyük ihtimalle bi arkadaşa clan kurdurup admin olucam ve bölecede Clan rank konusunda takmama gerek kalmıycak nede olsa orda adamlar clana baktıgında benim adım geçmiycek??
  • beyler clana benide alın ijjideyim isim Ersanmartin lvl 5 daha yeni başladım çok zevkli bi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanmartini -- 20 Mayıs 2007; 13:37:53 >
  • Bende Katılabilirmiyim?
    Nick:Qcu__
    Lv:10
  • benide alırmısınız
    İi Oynarım <.<

Ijji GunZ Türk Clanı : Ottomania
  • clan epey zaman önce dağıldı... sonra mehmet(mince49) kurduydu o da dagıldı bi clan daa kurduk o da dagıldı
  • en iisi bnmki oldu malesef ark.lar 2-3 lose artnca düzeltmek yerine clandan çıkıo yada clanı silo
  • 2-3?? 20-30 diyelim
    zaten ben rank için değil.. herkes cıktıgı içn cıktım kimse kalmadı clanda konustugum bi sen kalmıstın
  • ben oyuna yeni basladım dün gece yükledim bende clanınıza gelmek isterim ins ilgilenşirsiniz
  • clan dagıldı cok oldu dagılalı
  • hadi ya tekrar bi clan kcurmamızın sansı yokmu hep beraber türklerle oynama k çok güsel olurdu deil mi?
  • türkler biraz dik kafalı inatçı pek ii oynamaı bilmeyenlere clan war yapma dioz bizden habersiz çıkıooz bi gün ertesi gün bi gelioz 10 lose almışlar
  • benide alır mısınız

NİCKİM :Anarchistt

LWL şimdilik 10

CLAN:yok olması istiom işte

bişi daha beni nasl alıcaksınız onu bilmiyorm
  • Clan kapandı!!! ya bi okusanız mesaj atmadan önce keşke boşu boşuna ölü konuları diriltiyonuz boşu boşuna heryer 30 tane aynı mesajla doluyo
  • CLAN KAPATILDI... OYUNA GİRERSENİZ ZATEN TÜRK CLANI GÖREBİLİRSİNİZ GENELDE FORUM BAKMIYORLAR... DAHA DOGRUSU FORUMDAN HABERLERİ BİLE YOK.. CLAN BAZI NOOB DİYEBİLCEĞİMİZ ARAKDASLAR YÜZÜNDEN KAPATILDI... BASKA POST GELMESİN LÜTFEN!

Not: Böle yapmazsam hala geliyor büyük yazınca glmez belki denemek lzm
  • benide alır mısınz Hort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty180354 -- 20 Kasım 2009; 9:40:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torque4Ever

benide alır mısınz Hort

• Gelicem akşama ben de.
    whisp atarm
  • quote:

Orijinalden alıntı: toolvari

Gelicem akşama ben de.
    whisp atarm

• Gunz bende oynuyorum fakat oynadığım serverlerde adam olmuyor 3-4 oyun kurulursa giriyorum bazı günler o da olmuyorSöylemesi ayıp dehşet de oynarım oyunu ama oynayacak adam yok acaba bnm girdiğim serverler mi farklı yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpeelCatcher

Gunz bende oynuyorum fakat oynadığım serverlerde adam olmuyor 3-4 oyun kurulursa giriyorum bazı günler o da olmuyorSöylemesi ayıp dehşet de oynarım oyunu ama oynayacak adam yok acaba bnm girdiğim serverler mi farklı yardımcı olur musunuz ?

ijji.com bu siteye girip gunz ı indir başka private serwer oynama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.