Şimdi Ara

ikariam versiyon atladı ;);)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar belediye binasına girin bakın değişmiş bunu burdan deil yukarıdaki versiyondan anlıyorum

Yorumlar

• eskisi daha güzeldı yaaaww
  • ya çok kötü olmuş :s Oduncu kampında çalışan işçi sayısını azaltçam o yer kaybolmuş :S çıldırcam.
    Nereye gitmiş orası :D Madenlerde çalışan işçilerin kontrol edildiği yerler yok :S:S
  • Harbiden Kötü Olmus Bıde Bnm Baskent'ın Gırıyorum Ismı yanında Parantez ıcınde Sömürge yazıyo ama o bnm baskent
  • güzel olmuş
  • bozulum oLayı beni çok sinir etti acaip zorLaştırcak bunLar oynu daha premium'u 4 gözle bekLiyorum
  • Baskent değistirme olayıda gelmis galiba sömürgede 1 seviye saray vardı o olmus 1 seviye vali konağı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sömürgelerdeki saraylar vali konağı olmuş.peki başkenttewki saray valş konağı olmucakmı?

Ayrıca aksiyon puanları gelmiş.

Premium gelirse anında alcam
  • slmm ben yeniyimm acaba nasıl mermer alcam ve kırıstel bana yardım edrsenis sevinilirmm ayrıca
    Mudaios[84:47] kordintlarımm bu adım lazaruz67 acıl cevap bekliyorumm
  • ewet kotu olmus sımdıden soylıyım her somurgede valı konagı yapıp onları mesela 2 somurgeyse 2. sevıyeye cıkartmanız lazımyoksa somurge elden gıdıyo ta2mix hangı seydesın gammada mısın
  • delta serverında yardım istiyorum 11-40 da huysuz diye bir herif dalıyor lütfen deltada olanlar bi dalsa
  • bende 4 köy var 4 sewiye yapmam gerekio yaw halkı mutlu etmek zorlaştı aksiyon puanlarıda geri geliyolar harcadıkca
  • Sömürge sayısı -1 şeklinde olacak valilik seviyeleri. de 3 köye valilk 1 kademe arttırıncaya kadar gayet 4. sömürge de alınabiliyor. Yoksa vatandaşlar arıza çıkarıyor bir süre sonra. Yavaş yavaş artıyor nüfus arttıkça, buda demek ki nüfüs belirli oranda artınca konağıda geliştirmek lazım. Off uzun iş.
  • burda konu açılmış diye sölüyorum Gamma da bana yardım çıkacak arkadaşlar pm den ulaşabilir mi?
  • berbat etmişşler bizim halimizi düşünen yok gm hep kendi hep kendi YAAAAAANNNNNNİİİİİİİ

• cok kotu olmus
  • evet

-4.58 çoğalma adamlar öliy

napcam bilmiorum... tavernaya üzüm aldım ama gece 11 de gelce bende o saate kadar kapicam sabaha kadar 350 e iner heralde nüfus

• Bugün de mi bir versiyon değişimi olayı oldu acaba?

Toplamda 5 şehrim var. İkinci ve üçüncü şehirlerimde (yani birinci ve ikinci kolonilerimde) büyüme bir anda eksilere düştü.

Bozulum vardı yani saray seviyem 4, diğer 4 kolonimdeki vali konakları seviyesi 2 idi, fakat bu bozulum olayı fazla etkilemiyordu. Ancak şimdi 2. ve 3. şehirlerimde büyüme eksilerde..

Acaba versiyon mu atladı, bilgisi olan var mı?

(buarada başlığın eski olduğunun farkındayım, kirlilik olmasın diye yeni konu açmadım..)
  • Versiyon atladı ama büyüme nin eksiye düşmesi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.