< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ikea Markus Koltuk 3.299 TL
-
-
Kolçak kısmı ayarlanamiyor büyük handikap benim icin. Ense kısmı da malesef öyle. İkeada denediğimde sirt kismini geriye doğru yatiramamistim muhtemelen o ozellik vardir ben becerememisimdir. İkea matchspel kullanıyorum kolçaklar asagi yukari öne arkaya hareket ediyor. Ense kismi yukselip alcalabiliyor sırt kismi da geriye esnetilebiliyor. Sadece oturma süngeri bir tık daha kalın olabilirmis . Tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok saglam mal.
Ben 8 yıldır deri olan modelini kullanıyorum. Tavsiye ederim. Yurt dışında da meşhurdur bu model.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen benim de bi o kadar olmustur . Imkani olana tavsiye ederim.
Boyum 1.90 kilom 110 evde guzel bir sandalyem var ama bel destegi iyi degil. Hangi sandalyeye otursam bel agrisi cekiyorum. Araba koltuklari rahatliginda birsey lazim bunun icin ne dersiniz alt sungeri yeterince kalin ve bel olayi iyi mi?
işini görmez bu ürün hocam
-
Yurtdışındayım. Koltuğum bu 😂
hocam ilave bel desteği alıcaksın onlarda 200 300 lira çok değil
ama 100kg üzeri hiç bir sandalye dayanmaz bence bende 95 kg yim 5 sandalya değiştim hepsinde piston bozuluyor
-
Özellikle ense/kafa koyma kısmının ayarlanabilir arkaya öne yatabilmesi önemli. Bende standart yarış koltuğu tarzında olan oyuncu koltuklarından var
ve kafayı yasladığım zaman rahatsız ediyor, kafamı arkaya eğemiyorum yaslanmak istediğimde, illa koltuğu komple yatırmak gerekiyor.
İkeanın bir de Matchspel diye ürünü var, benim şimdiki aklım olsa onu ya da ona benzeyen birşeyi alırım.
https://www.ikea.com.tr/en/product/matchspel-bomstad-black-gaming-chair-80507608
-
Der olanın linkini verr misn?
Bide TV koltuğu yada baba koltuğu önerisi olan var mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 24 Şubat 2023; 1:19:4 >
Matchspeli kullanıyorum hocam suan. Gecen ay 1000 tl ye 2. El olarak aldim. İskelet yapisi sağlam ayak kisimlari metal ama 3500 tl vermezdim suanda.
4 yildir kullandigim sandalyede piston sorunu yasamadim ithal markasiz bir urundu mobilyacilar dan almistim. Ama bel kismi rahatsiz, ikeanin bel minderini aldim yine isimi gormuyor. İyi kavrayan ve bel destegi olan birsey gerekiyor sanirim. Pc basinda durmak iskence yoksa
👍
Ben bu sandalyeyi tam 4 sene 125-130kg arası, 3 senede 110kg iken aktif şekilde kullandım. Hiçbir şey olmadı.
Ha şimdi zayıfladık ama olsun.
-
Ergen gibi gaming koltukları alacağınıza adam adam bu sandalyeyi kullanın.
-
https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-ve-ofis-koltuklari-icin-sicak-firsatlar-ana-konu--41064898
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X