Şimdi Ara

iKeyGuard Key Logger ortak satın alma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Zaten sevgilinize bu denli güvenmiyorsaniz ayrılın gitsin, evliyseniz hadi neyse.
    Program etik değil, şahsen kendime yapılmasını istemezdim böyle bir şeyin.
    Telefon dinlemekten cok farkı yok
    İmkan olsa onu da yaparsınız zaten
  • Sevgilim iPhone kullanmıyor keylogger programi kendi bilgisayarimda kurulu tlfnmdada olsun istemisimdir hep bunun ozel hayatla alakasi yok hem sevgilisi yada esi icin dusunen arkadaslarda kendilerine gore hakli olabilirler gunumuzde insanlar surekli evliliklerini basit nedenlerle sonlandiriyorlar ve buyuk bi bolumde internet facebook vb. Yerlerde yaptiklari ufak hatalardan kaynaklanabiliyor bazen hatanin neresinden donebilirseniz kardir insan bos bulunabilir hata yapabilir kendilerini garantiye almak istiyorda olabilirler olaya bukadar basit bakmayin
    Bazen kucuk tedbirler evlilikleri kurtarabilir ve aile ortamindan uzak buyumek zorunda kalmaz kucucuk cocuklar

Simdi neden bukadar damardan girdin diyenler olabilir daha bir ay once ilk okul arkadasimin karisi facebooktan tanidigi bi adamla istanbula kacti ve arkadasim suan darmadagin birhalde evindeki laptopta bi keylogger yuklu olsaydi belkide cok daha once onlem alabilirdi iste bu olayin etkisi uzerimde de ondan

Yani uzun lafin kisasi sevgilisinin telefonuna yuklemek isteyenlerde varsa kesinlikle bu bir guvensizlik gostergesi degil bence zaman kotu ve bukadarcik tedbirden kimseye bi zarar gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsp7 -- 2 Mart 2012; 22:09:40 >

• Ben de kendi cihazlarima indiricem zaten ve kullanacagimdan degil olmasini istedigimden airblue sharing gibi. 5 kisi olayini netlestirebilsek simdi alicam da tek lisans 15$'sa kotu olur.
  • programı yazan kişinin amacı erkeklerin kıskançlık ve güvensizlik sorunlarını kullanıp, bayanların telefonlarındaki bilgileri ele geçirmekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralp88 -- 2 Mart 2012; 23:32:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

babalar yapmayın öle şeyler; güvenin sevdiceğinize

Cok haklısın ,
    Bu tarz seyler , yani bu guvensizlik çok gereksiz ve yıpratıcı hocam bende yaptım zamanında kendimizi yıpratmaktan baska hicbiseye yaramaz, insanDa hakikaten paranoyaklık yapıyo bu tarz seyler . Kısacası en iyisi doğru kisiyi bulup sonsuz güvenmek fakat bu devirdede bu dedigim zor sanırım .

Bunu niye yazdım bilmiyorum :) Sanırım eskileri hatırlattın bana :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 3 Mart 2012; 0:16:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsp7

Sevgilim iPhone kullanmıyor keylogger programi kendi bilgisayarimda kurulu tlfnmdada olsun istemisimdir hep bunun ozel hayatla alakasi yok hem sevgilisi yada esi icin dusunen arkadaslarda kendilerine gore hakli olabilirler gunumuzde insanlar surekli evliliklerini basit nedenlerle sonlandiriyorlar ve buyuk bi bolumde internet facebook vb. Yerlerde yaptiklari ufak hatalardan kaynaklanabiliyor bazen hatanin neresinden donebilirseniz kardir insan bos bulunabilir hata yapabilir kendilerini garantiye almak istiyorda olabilirler olaya bukadar basit bakmayin
    Bazen kucuk tedbirler evlilikleri kurtarabilir ve aile ortamindan uzak buyumek zorunda kalmaz kucucuk cocuklar

Simdi neden bukadar damardan girdin diyenler olabilir daha bir ay once ilk okul arkadasimin karisi facebooktan tanidigi bi adamla istanbula kacti ve arkadasim suan darmadagin birhalde evindeki laptopta bi keylogger yuklu olsaydi belkide cok daha once onlem alabilirdi iste bu olayin etkisi uzerimde de ondan

Yani uzun lafin kisasi sevgilisinin telefonuna yuklemek isteyenlerde varsa kesinlikle bu bir guvensizlik gostergesi degil bence zaman kotu ve bukadarcik tedbirden kimseye bi zarar gelmez

Sen bu sekilde yorumluyosun ama surda bu programı alacak arkadasların %80'inin güvensizlik problemivar .
    2.inicisi diyelimki ben eşimin laptopuna keylogger kurdum, baska bi adamla konustugunu , biseyler yasadigini ve kaçacağını ögrendim , ne önlem alicam artık hatun kafaya koymuş, bi insan kansızsa onu yolundan döndüremezsinki? Bide bunu kabullenmek ve affetmek var tabi. sakın bana her insan hata yapar demeyin, bunu kaldıran erkek geniştir abi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 3 Mart 2012; 0:21:27 >

• quote:

>

Bak arkadaşım insanlar gün gelir kendilerini bile tanıyamaz bir halde bulabilir, gün gelir cocukluk arkadaşını bile hayatta olmaz yapmaz dediğin şeyleri yaptığını bile görebilirsin.

Arkadaşın bu sıkıntılı süreci zorda olsa atlatacaktır, bu gibi ciddi konuları (evlilik,güven,aldatma) keylogger ile masaya koyup çözüm bulmak pek kolay olmuyor güzel ülkemizde!!! Daha 3-4 gün önce haberlerde şerefzizin biri eşini (bayan) facebook hesabı açtı diye silah ile öldürmüş (sadece hesap açtı diye!!!)

Bu tarz programları tavsiye etmek, önermek yada uygulamak hiç doğru değil, bir insan hesap açtı diye birini öldürebiliyorsa keylogger ile mesajları vs. okuduğunda öldürmekle kalmaz gider karşı tarafıda öldürür!!!

Sevdiğin,sözlendiğin,nişanlandığın,evlendiğin bir insana güvenin (kadın erkek) yoksa peşinden koşmayacaksın bırakacaksın, bu kadar basit

• Bu program 10 dolar degilmiydi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Sevgilim iPhone kullanmıyor keylogger programi kendi bilgisayarimda kurulu tlfnmdada olsun istemisimdir hep bunun ozel hayatla alakasi yok hem sevgilisi yada esi icin dusunen arkadaslarda kendilerine gore hakli olabilirler gunumuzde insanlar surekli evliliklerini basit nedenlerle sonlandiriyorlar ve buyuk bi bolumde internet facebook vb. Yerlerde yaptiklari ufak hatalardan kaynaklanabiliyor bazen hatanin neresinden donebilirseniz kardir insan bos bulunabilir hata yapabilir kendilerini garantiye almak istiyorda olabilirler olaya bukadar basit bakmayin

Sen bu sekilde yorumluyosun ama surda bu programı alacak arkadasların %80'inin güvensizlik problemivar .
    2.inicisi diyelimki ben eşimin laptopuna keylogger kurdum, baska bi adamla konustugunu , biseyler yasadigini ve kaçacağını ögrendim , ne önlem alicam artık hatun kafaya koymuş, bi insan kansızsa onu yolundan döndüremezsinki? Bide bunu kabullenmek ve affetmek var tabi. sakın bana her insan hata yapar demeyin, bunu kaldıran erkek geniştir abi :)

hocam konuyu baya bi dağıtıyoruz aslında ama

inan ki ben hala etkisinden kurtulamadım olayın arkadaşımın kızı var 3 yaşında anne anne diye ağlıyor ve arkadaşımın eşi olacak şahsiyet (ne kadar doğru bilemiyorum) önceleri sıradan bir arkadaş muhabbetinde konuşuyormus facebooktan 3 ay kadar devam etmiş ve bu sürecin sonunda adamla kaçmaya karar verip çocuğunu kayınvalidesine bırakıp kaçmış işin en kötü yanı kaçtığı adam işini bitirdikten sonra kızın parasını telefonunu vs. alıp ortada bırakmış öylece kız şimdi ailesinin yanına (baba evine) döndü insan içine çıkamıyor kocası (arkadaşım) şuan tamamen dünyadan koptu her akşam içip dağıtıyor kendini

tamam kabul eden adam geniştir hatta kabul etmesine benimde gönlüm razı değil ama 3 yaşındaki kızının hali içler acısı

yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ben almak isteyenlere illa alın demiyorum bende pek taraftar değilim ama haklı sebepleri olabilir şunuda kimse unutmasın SÜREKLİ ALDATILMA ŞÜPHESİYLE YAŞAMAK ALDATILMAKTAN DAHA ZORDUR.

bu yazdıklarımında her kelimesi doğru ve yaşanan bir olaydır ibret olsun diye paylaştım (biraz konu dağıldı konuyu açan arkadaşım kusura bakmasın artık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsp7 -- 3 Mart 2012; 2:01:27 >

• Dostlar konuyu saptirmayalim isteyen istedigi sebepten alir biz degistiremeyiz ki fikrini size dogru gelen ona mantiksiz gelebilir o yüzden yapacak bisey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Bu program 10 dolar degilmiydi ya

Pro versiyonu 15$ maalesef
    Arkadaslar 5 cihazi tamamladik simdi sadece 1 lisansla 5 cihazdan yararlanip yararlanamayacagimiz kaldi. Yapimcilarina mail attim bir gun icinde geri donus yapilir diyodu simdilik bekleyelim ona gore hareket ederiz odeme seklini de konusuruz
  • ARKADASLAR CEVAP GELDİ 5 CİHAZ FAYDALANABİLİYORMUS BU AKSAM ALALİM DERİM ODEMELERİ KONUSALİM
  • eniuiff pm atıcam sana bir şey daha soracağım
  • Program güzel ancak cidden çok tehlikeli. Kız arkadaşınızın telefonuna attığınızda özel hayata müdahale olur ve bu da suçtur. Yaptığı, yazdığı herşeyi görmek çok adice birşey. Ama program ücretsiz olsaydı bende yapardım
  • Sonuç ne? Bir de android telefonlar yararşlananiliyor mu?
  • arkadaşlar ben kurdum programı ama şöyle bişi var loglarda sadece face adresi yazıyor şifresi yazmıyor bunun için satın mı almam lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.