Bunca Zamandır Bilgisayar Sorunları ile İlgileniyorum ama Bu Şekilde Çözemeyeceğim Bir Sorun İlk Defa Geldi Karşıma..
Bir Arkadaşımı Msn'e Ekledim.. Online Olmasına Rağmen Offline Görünüyordu Hep.. Sonra Bir Sorun Olabileceğini Düşünüp Yahoo Messenger'e Ekledim.. Burada Da Offline Göründü.. İşin Garip Tarafı Sadece Bunlarla Sınırlı Değil.. Facebook Messenger, Teamviewer, Camfrog vs. Ne Denediysem Hepsinde Offline.. Hadi Teamviewer'i Ayarlayabilsek Ben Masaüstüne Girip Birşeyler Yapcam ama Bir Türlü Bağlanamadım Karşı Bilgisayara..
Sizce Bu Tür Bir Sorunu Çözebilecek Antivirüs Hangisi Olabilir? Karşıdaki Bilgisayarda Avira ve Norton Var.. ve Windows Live'ın Programı ile De Taratıldı..
Tavsiyelerinizi Bekliyorum...
konu günceldir.. tahmini olan birisi..??
quote:
Sizce Bu Tür Bir Sorunu Çözebilecek Antivirüs Hangisi Olabilir?
İlk aklıma gelen Combofix
karşı bilgisayarda yüklü Avira ve Norton bu tür bağlantı sorunları yapabilir. bu programları kapatıp tekrar deneyin.
Showmypc programı ile görebilirsin her halde . Bu arada arkadaşın dediği gibi antivirüsleri kapatarak deneyin belki onlar kapatıyordur
cevaplar için teşekkürler fakat şöyle bir durum çıktı dün gece.. yaklaşık 700 arkadaşı var ve tek sorun bende nedense :) dün format attım bu yüzden belki sorun bende olabilir diye.. fakat değişen birşey yok.. :) bakalım inşallah sorun antivirüslerdedir..