İşlemci türü AMD Athlon� 64 X2 işlemci 4600+ Yüklü işletim sistemi Update Rollup 2 içeren orijinal Windows XP Media Center Edition 2005 Platform AMD Live!� içerir Yonga kümesi NVIDIA® GeForce� 6150LE Yonga seti Standart bellek 1 GB Bellek türü DDR2-SDRAM Bellek yuvaları 4 DIMM yuvası Dahili sürücüler Dahili sabit disk sürücüsü 320 GB Sabit disk denetleyicisi SATA Sabit Disk Sürücüsü Sabit disk sürücüsü hızı (7200 rpm) Optik sürücü türü DVD yazıcı Optik sürücü hızı LightScribe teknolojisini destekleyen SATA DVD RAM ve Çift Katmanlı ±R/ ±RW 16x/8x maks Sistem özellikleri Bellek kartı aygıtı 9'u 1 arada bellek kartı okuyucu Modem Yüksek hızlı 56K modem Ağ arabirimi Ethernet 10/100BT tümleşik ağ arabirimi Video yakalama arabirimi IEEE 1394 Firewire® Arabirimi Video adaptörü ATI RADEON X1650 SE, Avivo'lu Video RAM 512 MB video belleği Dahili ses High Definition Audio 7.1 Ses konektörleri 3 ön ses bağlantı noktası, 6 arka analog ses bağlantı noktası ve 1 arka dijital ses bağlantı noktası Klavye PS/2 klavye ve optik fare Harici sürücü bölmeleri 2 harici optik sürücü yeri, 1 dahili HDD yeri Harici G/Ç bağlantı noktaları 7 USB 2.0 bağlantı noktası (3'ü önde); 2 adet FireWire®-IEEE-1394 bağlantı noktası (1'i önde) Genişletme yuvaları 3 PCI (2 tanesi boş) Fiyat 1.504
İşlemci türü Intel® Core�2 Duo İşlemci E6400 Yüklü işletim sistemi Update Rollup 2 içeren orijinal Windows XP Media Center Edition 2005 Platform Intel® Viiv� Teknolojisi Yonga kümesi Intel® 945G ekspres yonga seti Standart bellek 1 GB Bellek türü DDR2-SDRAM Bellek yuvaları 4 DIMM yuvası Dahili sürücüler Dahili sabit disk sürücüsü 320 GB Sabit disk denetleyicisi SATA 3G Sabit Disk Sürücüsü Sabit disk sürücüsü hızı (7200 rpm) Harici sabit disk sürücüsü HP Kişisel Medya Sürücüsü - ayrıca satılır (PC170A) Optik sürücü türü DVD yazıcı Optik sürücü hızı LightScribe teknolojisini destekleyen SATA DVD RAM ve Çift Katmanlı ±R/ ±RW 16x/8x maks Sistem özellikleri Bellek kartı aygıtı 15'i 1 arada bellek kartı okuyucu Modem Yüksek hızlı 56K modem Ağ arabirimi Ethernet 10/100BT tümleşik ağ arabirimi Video yakalama arabirimi IEEE 1394 Firewire® Arabirimi Video adaptörü ATI RADEON X1650 SE, Avivo'lu Video RAM 512 MB video belleği Dahili ses Intel® High Definition Audio 7.1 Ses konektörleri 2 ön ses bağlantı noktası, 6 arka analog ses bağlantı noktası ve 2 arka dijital ses bağlantı noktası Klavye PS/2 klavye ve optik fare Harici sürücü bölmeleri 2 harici optik sürücü yeri, 1 dahili HDD yeri, 1 harici HDD yeri Harici G/Ç bağlantı noktaları 6 USB 2.0 bağlantı noktası (2'si önde); 2 adet FireWire®-IEEE-1394 bağlantı noktası (1'i önde) Genişletme yuvaları 3 PCI (2 tanesi boş)
Fiyat:1752 Görüşlerinizi bekliyorum...
Ben de benzeri bir durumda kaldım ve aşağıdakini seçtim. Memnunum, tavsiye ederim
Bana kalırsa ıkısı de degıl cunku o fıyata cok daha ıyısı kurulur....
conroe
Kesin bu ikisi arasından seçmem gerekiyor diyorsan,tabiki 2.sistem yani Conroe olan sistem
bence 2sinide alma...o fiyata daha neler toplanır ohoooooooooooo
Bence de daha güzel bir makine toplanabilir. Ama ikisinden biri diyorsan tabi ki ikinicisi