zen neeon öneririm.ses aklitesi oldukca doyurucu.fakat birlikte gelen kulakliıklar bi işe yaramiyor.yapilabilecek en ii ekolayzır ayarini yapmama ragmen ,eksik baslar nedeniyle,bas agrisi yapiyor.sennheiser cx300 ü tavsiye ederim.cihazin creative oldugunu hatirlatiyor.
ustat hakli yaninda werilen ep430 du gliba weriln kulakik ii değil baslari zayif tiz weriyo sadce ekolayziri jazz a geitriip dinliorum anca yoksa bas agrisi yapiyo
Evet arkadaşlar tavsiyelerinizi de dikkate alarak s200 aldım ve çok memnunum. İyi bir seçim yaptığımı anladım. Cihazı NT mağazalarının bir günlük kampanyasından yararlanarak 65ytl'ye aldım. Hepinize teşekkür ederim
bende NT den 65 ytl + 4 ytl kargo parasına=69 ytl ye bonus karta peşin fiyatına 12 taksitle aldım.. daha doğrusu sipariş verdim. gelince ilk izlenimlerimi paylaşırım:)
Bencede s200 2 arkadaşıma aldırdım hatta ben de almayı düşünüyodum vazgeçtim.Şimdi Creative Zen Vision M 30 gb var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme