Şimdi Ara

İki Erkeğin Beklenmedik Aşkı: Call Me By Your Name (2017) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir erkeğin başka bir erkeğe duyduğu aşkı anlatan en iyi filmler listesi yapılsa başlara oynar kanımca. ayrıca müzikleri de şahane. izlenmeli
  • Beni derinden etkileyen bir filmdi. Üzerinden yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen hâlâ da sürüyor etkisi. Ve sadece bir anlığına olsa bile her şeyi unutup Oliver ile "Love My Ways" eşliğinde dans etmek isterdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş işler
  • Gay dir bu filmi izleyen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerdboy

Beni derinden etkileyen bir filmdi. Üzerinden yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen hâlâ da sürüyor etkisi. Ve sadece bir anlığına olsa bile her şeyi unutup Oliver ile "Love My Ways" eşliğinde dans etmek isterdim.
    Erkekten hoşlanıyormusun hocam şuan etkiledi ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filme bak
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

michelle williams'ı asıl unutmamak gerek hocam

• o değil de gay değilseniz insan niye gay filminin sinemaya gelmesini bekler heteroysa :) -homofobik değilim-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FBDF44A06 -- 22 Mart 2021; 17:3:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FBDF44A06

o değil de gay değilseniz insan niye gay filminin sinemaya gelmesini bekler heteroysa :) -homofobik değilim-

mutant değilseniz niye x men izliyorsunuz gibi bir şey olmuş bu  

• Jeolog. kullanıcısına yanıt

hocam izlemek ayrı, ben de açtım izledim sanatsal değeri olacağını düşünüp. Ama sinemaya gelmesini falan beklemedim, herkes çok beğendi diye izledim. Film daha yeni çıkmışken hakkında bilinen temel şey gay filmi olması iken bu film bekleniyorsa garibime gitti işte :) neyse canım banane değil mi canınız sağolsun yeter

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.