Şimdi Ara

İki farklı Batman'in bulunacağı The Flash filminin çekimleri sonunda başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki farklı Batman'in bulunacağı The Flash filminin çekimleri sonunda başlıyor

DC evreninin en önemli ve en popüler karakterlerinden biri olan The Flash'in bildiğiniz gibi uzun zamandır bir filmi yapılmaya çalışılıyor. Ancak sürekli filmin senaristi ve yönetmeni değişiyor. Bu yüzden film uzun zamandır sorunları çözmek için uğraşıyor ve sonunda filmin çekimleri başlıyor. 

Ayrıca Bkz.Söylentiye göre Constantine'in yeni bir dizi uyarlaması yolda: HBO Max'te yayınlanacak

Son paylaşılan görsellere göre filmin çekimleri için hazırlıklar başladı. Henüz çekimler başlamış değil ki zaten bir önceki açıklamada Nisan 2021'de başlayacağı açıklanmıştı. Çekimler başladığına göre artık tüm sorunlar halledilmiş ve üretime hazır hale geldi demektir. 

Geçtiğimiz yıl filmde Ben Affleck ve Micheal Keaton'ın Batman'inin olacağı açıklanmıştı. Filmin DC Sinematik Evreni için önemli bir yere sahip olması bekleniyor. 

Filmin şimdilik oyuncu kadrosu şu şekilde Ezra Miller, Michael Keaton ve Ben Affleck. The Flash filmi 4 Kasım 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Andy Muschietti, senaristliğini ise Christina Hodson üstleniyor.

[instagram=https://www.instagram.com/p/CLUgDclLCzj/]

• Anlaşılmayacak bir şey var demedim zaten, koskaca evrenin çocuk oyuncağı gibi çorba edilmesine laf ettim. Adam akıllı bir film serisi çıkaramadılar karşımıza böyle onlarca batman joker oldu. Ayrıca sadece saydıklarınız yok dizilerde ki karakterlerde var. Gotham da ayrı batman ve joker, batwoman'da ayrı batman, titans'ta bir batman daha, bilmem anlatabildim mi?

• Çizgi filmi çok iyiydi, filmi %75 ulaşırsa bile yeter. Ben Affleck başta bir gözükür filmin sonunda Flash zamanı geri eski haline getirince yeni Batman'i kim oynayacaksa onu koyarlar olur biter. :D

• Dc cinematic universe'de iyice çorba oldu, kaç tane batman kaç tane joker var belli değil. Şu evreni sıfırlasalar da adam akıllı birine versinler baştan planlı kurgulasın.

• cebrail.bsrn kullanıcısına yanıt

DC de çok kaliteli animasyon filmler var gerçekten. Dediğiniz gibi bırakın %75i %50si kadar bile başarılı olsa oldukça iyi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    anlamayacak bir şey yok, bir joker var, joaqin phoenix ve bir batman var, robert pattinson. jared leto ve ben affleck'i son kez snyder cut'ta ciddi olarak göreceğiz. the flash'taki batman'ler ise zamanda yolculuk gibisinden bir şeyler sonucunda yaşlı batman'ler olarak karşımıza çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: canguler917

anlamayacak bir şey yok, bir joker var, joaqin phoenix ve bir batman var, robert pattinson. jared leto ve ben affleck'i son kez snyder cut'ta ciddi olarak göreceğiz. the flash'taki batman'ler ise zamanda yolculuk gibisinden bir şeyler sonucunda yaşlı batman'ler olarak karşımıza çıkar.

Anlaşılmayacak bir şey var demedim zaten, koskaca evrenin çocuk oyuncağı gibi çorba edilmesine laf ettim. Adam akıllı bir film serisi çıkaramadılar karşımıza böyle onlarca batman joker oldu. Ayrıca sadece saydıklarınız yok dizilerde ki karakterlerde var. Gotham da ayrı batman ve joker, batwoman'da ayrı batman, titans'ta bir batman daha, bilmem anlatabildim mi?

• Umarım o izlediğim animedeki hikayeyi kullanırlar. Bence biraz revize edilerek çok güzel bir film çıkar o işten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • flashpoint şu an çıkmaz belki after credit yaparlar diye düşünüyorum.

• Rodin kullanıcısına yanıt

dizileri niye karıştırıyorsun ki ? dc dizileri hiçbir zaman sinematik tarafa dahil olmadı. gotham tamamen kendi özelinde bir diziydi, başka hiçbir şeyle alakası yoktu. cw'deki diziler de sadece kendi aralarında paylaşımlı bir evrendeler, yine sinematik tarafla bağlantıları yok. izleyen insan rahatça anlar, izlemeyen kişinin zaten bu tür şeylerle bir işi yok demektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.