Şimdi Ara

iki faz girişli komütatör var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirttiğim gibi çift faz girişli komütatör varmı varsa eğer adı nedir yada satın alabileceğim bir link verebilirmisiniz yada istanbul içindeyse kendimde gelip alabilirim bağlantı şeması aşağıdaki görseldeki gibi olacak.

normal 2'li komütatörlerde tek farz giriyor fakat bana iki farz girişli ikli komütatör gerekli.

• bildiğim kadarıyla evde kullanım için yok. çok fazla ihtiyaç duyulan bir uygulama değil. belki sıva üstü kutusuyla birlikte pako şalter ile yapılabilir ama çirkin görünecektir.

• hocam yapacağınız şeyi algılayamadım benim teknolojiyi takip edememden kaynaklı. işinize yararayacak birşey var ama fiyat tuzlu gelebilir. istanbulda DHL'nin binasını yaparken legrand firmasının modüler anahtarını kullandık her anahtarın kendi kutbu oluyor 2 tekli anahtarı birleştirince komütatör oluyor kırmızı kontaklardan faz girişlerini köprülüyorduk. işinizi görücektir. legrand armada serisi 2 tane bir modül anahtar buna uygun iç çerçeve ve dış çerçeve şeklinde almalısınız yoksa standart sıvaaltı anahtarlar gibi kasaya direkt oturmaz. böyle yaparsanız istediğiniz gibi çift fazı alabilirsiniz resimleri aşağıya bıraktım.( iç çerçeve 1 adet 1 adet anahtar yan görünüş 1 adet anahtar arka görünüş

• dergul D kullanıcısına yanıt

bilgilendirme için teşekkür ederim.

• ilyashazar kullanıcısına yanıt

hocam bilgilendirme için teşekkür ederim bugün makel firması ile görüştüm onlarda aynı şeyi söyledi makel modüler serisinde 1M isimli anahtarları alıp karkasın içine komütatör olarak hazırlayıp kontajını yapabileceğimin bilgisini verdiler koskoca istanbulda karaköy de dahil makelin kendi bayileri özel olarak getirtiyormuş bu ürünleri bakalım yarın için depoda varsa satın alacağım desteğiniz için yeniden teşekkür ederim.

• bence makel yerine legrand kullanın. ileride birşey olursa değişim için legrandın parçasını bulabilirsin. Makel yerli firma serilerini her yerde bulamıyoruz bazen. legrand global firma ulaşılabilirlik daha önde. tabiki son karar size ait.

• Merhaba arkadaşlar

Bu konu ile ilgili MAKEL markasının MODULER serisini buldum ürünleri temin etmek biraz zor oldu fakat makel satış temsilcisi teşekkür ederiyorum ve ufuk beyede teşekkür ederim ürünlerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.