Şimdi Ara

İki Genç Kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Handan (Vildan Atasever) ve Behiye (Feride Çetin) tesadüfen tanışan ve tanıştıkları anda sıkı fıkı dost olan iki genç kızdır. İstanbul´un farklı bölgelerinde yaşayan ve farklı sosyal sınıflardan gelen Handan ve Behiye, bulundukları durumdan bıkmış ve hayatlarını değiştirmek istemektedirler.

Handan´ın annesi Leman (Hülya Avşar) ise 35 yaşlarında güzel, alımlı bir kadındır. Kendisine ve kızına bakmak için metreslik yaparak geçinmektedir. Behiye´yi Handan´dan kıskanmaya başlayan Leman, bu arkadaşlığı kendince engellemeye çalışır.

Handan´nın amacı kendisini ve annesini seneler önce terk eden, Avustralya´da yaşayan babasının yanına gitmektir. Asi tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye çalışan ve dar gelirli bir ailenin kızı olan Behiye de kendisine bir yol arkadaşı bulduğunu düşünerek, hayal ederek planında Handan´a yardım eder.

2 Genç Kız, 18 yaşlarındaki akıllı, sert, çevresine karşı öfkeli ve yalnız bir genç kız olan Behiye ile güzel, göz alıcı, sıcak, sevgi dolu, yumuşak Handan´ın bir kaçış öyküsü.

Yalan Dünya Film Şirketi´nin yapımcılığını üstlendiği ve başrollerini Hülya Avşar, Vildan Atasever ve Feride Çetin´in paylaştığı film, gerçek anlamda Türkiye´nin ilk gençlik filmi. Genç oyuncuların başrollerini paylaştığı, 2 Genç Kız´ın hareket noktası gençlik ve gençliğin bugün içerisinde sıkışıp kaldığı durum. Aslında bir çeşit kaçış öyküsü olan 2 Genç Kız, bulundukları durumdan bıkan ve hayatını değiştirmek için kendilerine kaçış yolu arayan 18 yaşlarında, oldukça farklı sosyal sınıflardan gelen Handan ve Behiye´nin dostluğunun da anlatıldığı sıra dışı bir film.

UIP tarafından dağıtımı yapılacak olan film, Türkiye´nin çeşitli illerinde de gösterime girecek. Yaklaşık 2 yıl süren ön hazırlık sürecinin ardından geçtiğimiz yıl çekimleri gerçekleştirilen 2 Genç Kız, oldukça genç bir kadro tarafından hazırlandı. Film ekibininin yaş ortalamasının 22 olduğu 2 Genç Kız´ın çekimler 25 gün kadar sürdü.

Yenileme : Kaynak:http://www.sinematurk.com/vizyondakiler.php3?sira=630&detay=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 29 Nisan 2005, 21:30:59 >

• yorumsuzzzz euehuhe

• Bilmiyorum ama galası güzeldi
  • erotik bir saçmalık...
  • gitmedim yorum yapamıcam
  • fragmanı izleğimde aklıma Thirteen adlı filmi getirdi.
    bence bir çok turk filmi gibi birşeye yaramaz. üstelik içinde hülya varsa . ıyyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 1 Mayıs 2005, 10:35:03 >
  • yorumsuz
  • ızlemedım daha..
  • perihan mağden'in uyduruk kitabının uyduruk filmi ve uyduruk oyuncuları(başroller özellikle)...
  • Erotikse gidelim bari.
  • Bu arada eğer turkcelli iseniz gnctrkcll sifrenizle afmlerde iki sinema bileti alabilirsiniz
    hemşoma duyrulur
  • biliyos hemsom biliyos merak etme değerlendirdik bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.