Şimdi Ara

İki gündür yüksek ping ve jitter değeri alan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
6.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +
    bence bu güvenilir sonuç vermiyor... hala flash kullanıyor speedtest gibi html5 kullansa daha iyi olurdu...
    http://beta.speedtest.net/result/5305490805

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankenshta -- 6 Mayıs 2016; 19:06:20 >
  • ya arkadaşlar benim de internetim çok laglı speedtestten bazen 5 mb download çıkıyo normalde 50 mb arıyorum bişeyler yapıyolar 15 dakikaya yine bozuluyo çıldırıcam csgo lagdan adam vuramıyorum
  • modem ne? wifi kanalını değiştirdin mi? dns ne?
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    huawein şu yenilerinden. wifi kanalı ne bilmiyorum. olay dns le alakasız değiştirsem de aynı
  • bence sorun modemin yazılımından... HG253s ve HG253 ile bu sorunlar olmuyor...
    Hocam aylardır olmuyodu böyle bişey şimdi nıye olsun? Aradım sert konuştum adamlara arıza kaydı açtılar 15 dakikaya düzeldi olay

Edit: bu modemde Wifi kanalını nasıl değiştiririm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 8 Mayıs 2016; 18:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende de sanırım bendeki hg255s modelinden var. Ben iki kez modem değiştim sırf birden hız düşüklüğü olduğu için.. Bunun dışında buradaki arkadaşların sayesinde yaşadığım ping durumunu çözdüm. Yoksa superonline nın sorunu bulup çözeceği yoktu. Beni ortak ip havuzuna almışlar. Modemin içindeki ip ile speedtest sitesinde görünen ip ler farklı idi. Bir ay uğraştırdılar ama sonunda bu ortak ip havuzundan çıktım. Sende bir kontrol istersen. Birde ben modemi kapatıp açıyordum. Bir seferinde iki ip aynı iken modemi kapatıp açtığımda farklı oluyordu.

• marbori M kullanıcısına yanıt
    o ip şeysine nerden bakabilirim?
    evet bendeki de o modem de nasıl bi sıkıntısı var o modemin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 8 Mayıs 2016; 20:26:54 >
  • Tarayıcına gir adres satırına 192.168.1.1 yaz. Kullanıcı ismi admin değiştirmediysen şifre olarak superonline yazarak giriş yap.. Açılan ilk ekranda solda internet ip adresi yazan yere bak. Sonra speedtest te altta yazan ip ye bak ikisi aynı mı... Bunu birkez de modemi kapatıp aç tekrar dene. Sorun kısmına gelince kopma sorunları çıkarmış bu alet eve gelen eleman öyle söyledi. Yazılımla düzelmiş dedi ama bu hız ve ping ile ilgili bence bir sorunu var hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marbori -- 8 Mayıs 2016; 20:33:55 >
  • hg253 için...
     İki gündür yüksek ping ve jitter değeri alan var mı?

253s
     İki gündür yüksek ping ve jitter değeri alan var mı?
    buldum hocam 11 deymiş. internet sorunum da düzeltildi zaten.
    hocam şimdi baktım 2 side aynı. speedtest te tellcom bilmem ne diye gözüküyo o dikkatimi çekti. onun dışında şuan sorunum yok ama olduğundan ordan bakarım 2si aynı mı diye.

sorun olduğu zaman arayıp ip adresim yanlış mı diycem?
  • superonline tellcomu aldı ondan öyle gözüküyor... wimi.com ilede bak...
    hocam şimdi baktım ve modem 100. lü bi ip var speedtestte 212 li bi ip var bunu nasıl düzelttiririm?
    hocam 2 ip farklı gözüküyor bunu nasıl düzelttiririm?
  • ara superonline müşteri hizmetlerini anlat durumu düzeltirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankenshta -- 9 Mayıs 2016; 18:17:48 >
  • Ara müşteri hizmetlerini cng nat havuzundan çıkmak istiyorum diye söyle. Anlamazsa 100 lü ip bloğundan ortak ip havuzundan çıkmak istiyorum oyunlarda sorun oluyor de.... Benimkini çok zor düzeltmişlerdi umarım senin ki hemen olur

hocam sizin ip şuan hep aynı mı? bu işlemden sonra internetiniz iyileşti mi? şuan bende bi sorun yok o yüzden arayıp söylemek istemiyorum. zaten pek anlayacaklarını da sanmıyorum
    hocam aradım konuştum böyle bişey yapamıyorum dedi. yani ip adresini aktaramıyorum dedi...

https://www.sikayetvar.com/superonline-cozulmeyen-ip-sorunu hocam bu şikayet sizin mi? eğer sizinse sizin işinizi düzelten kişi networkçümüydü? olmazsa bidahaki arayışımda network ekibinden destek alabilirmisiniz diycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 9 Mayıs 2016; 20:29:43 >
  • Şikayet bana ait doğru.... Müşteri hizmetleri kendi halledemedi network ekibine ilettiler.... Açıkçası onlar da çok uzun uğraşlar sonunda hallettiler.... Bir günde beni sekiz kez bile aramışlardı öyle diyeyim... Benim yurt içi pinglerde sorun bariz belli oluyordu... İki ip aynı değilse 10 ms olan ping 20 ms oluyordu.... Çözüm bulmak için çok uğraştım. Buradaki arkadaşlardan biri aydınlatmasaydı beni superonline nın çözüm bulacağı yoktu aslında... Senin için sorun yoksa kalsın ama düzelmesini istersen ip aktarımı istemeyeceksin. Sana yazdığım gibi belirttin mi telefonda?şu anda iki ip de her zaman aynı çıkıyor sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marbori -- 9 Mayıs 2016; 20:40:46 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.