Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

İki Kişi Arasında Kalmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • doğru olan eskisi ama sen yenisini seçip ondan da ayrılıp pişman olduğunda eskisi bir yeni sevgili bulacaktır

eskiyi seçersen de gözün yenisinde kalacak

o yüzden

@maviturk

haklı

ikisinide bırak.
  • haklısınız
    aslında hayır gelmeyecek biri varsa oda yeni olan
    cunku etrafında cok erkek var ama neyse zaman gecırırız ıste
    eskısınden ayrıldıgımda pısman olursam kesınlıkle ve kesınlıkle pısman oldugum vakıt yenısını bulacaktır kanun boyle
    yenısı ıle cafeye sınemaya gıdıyoruz yanımıza adam oluyor o bakımdan guzel ama eskısıde cok vefalı
    kafayı yeme asamasındayım

fıkırlerını beyan eden arkadasların hepsıne cok tesekkurler
  • Şuan oldugun durumda olmak istemezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn

cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar
    beni en çok üzen eskisi ile ayrıldığımızda benden sonra ne yapacağı nasıl yaşayacağı
    çok üzülecek biliyorum beni kahreden bu zaten
    hayata küsecek beni isteyecek fakat ben olmayacağım
    en kötüsüde hergün konuştuğu kişi ile bir daha görüşmeyecek
    sanki ölmüş gibi düşünün bir daha asla görmeyeceksin hayatından bi parça eksilecek
    ben bunu göze aldım ama onca yaşanandan dolayı eskisi için çok üzülüyorum
    umarım hayırlısı olur hakkımızda

şu sorum içinde cevap alabilir miyim bilmiyorum ama eskisinden ayrılırken onu iyi hissettirmek için çok üzülmesini engellemek için ne yapabilirim ?

bu konularda uzman değilim ama sen eskiden çok sevdiğin birisi hakkında böyle konuşabiliyorsan bence ona olan sevgin bitmiş gibi bir şey,onunla sevgili olup olmaman çok bir şey değiştirmez.hem yeni ufuklara yelken açmak da iyidir.yenisi daha iyi olur senin için.

• dostum eskısı ıle yanyanayım su an ınan bana eskı heyecan yok
    bı yanım devam et dıyor bı yanım bırak 1 yıl aglar sonra unutur dıyor boylesı daha hayırlı dıyor bılmıyorum ne yapacagım
    yenısı ıle gelecek yok gıbı her ne kadar kendısı cok ıstesede
    gercı onun etrafındakı erkeklere karsı her daım elımde koz var kıskandırmaya ya neyse
    cok sacma bı durum
    tercıh yapmak durumunda bırakılmak berbat
  • 2 kişi arasında kalmak demek aslında 2.nin hayatına girmesi demek(nihat doğanım)yani 2.yi seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn

dostum eskısı ıle yanyanayım su an ınan bana eskı heyecan yok
    bı yanım devam et dıyor bı yanım bırak 1 yıl aglar sonra unutur dıyor boylesı daha hayırlı dıyor bılmıyorum ne yapacagım
    yenısı ıle gelecek yok gıbı her ne kadar kendısı cok ıstesede
    gercı onun etrafındakı erkeklere karsı her daım elımde koz var kıskandırmaya ya neyse
    cok sacma bı durum
    tercıh yapmak durumunda bırakılmak berbat

şimdi arkadaşım senden yaşça küçüğüm,hem bir önceki mesajımda da yazmıştım uzman da değilim.o yüzden biraz çok bilmişlik olacak yazacaklarım,kaale de almayabilirsin doğaldır.ancak bana kalırsa 22 yaş çevreden gelin-damat tepkisi almak için çok erken bir yaş,eğer o kızla ciddi düşünmüyorsan(ciddiden kastım evlilik ki evliliği düşünmen için de bence bi' 6-7 sene var) hâlâ birlikte olmanın anlamı yok.ancak şu var(bunu yeni mesajında yazdığın için şimdi yazıyorum,biraz üsttekiyle çelişebilir) yenisiyle de gelecek yok diyorsun.yenisiyle kısa ama heyecanlı bir ilişki yaşamak 2 senelik heyecansız bir ilişkiyi bitirmeye değecekse ayrıl,yeniyle bir süre takıldıktan sonra zaten ayrılırsın.sonra bekarsın işte

not:forumun çoğunluğu benim gibi 16-18 yaş aralığında veya o yaşlarda olduğu için "yenisi" cevabını verecektir,sonuçta hormonlar kaynıyor yeniler istiyoryetişkinlerden de tavsiye al,kim bilir belki bazıları senin geçtiğin yollardan geçmiştir,eskisiyle devam etmiştir ve şu an mutludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 12 Şubat 2011; 18:09:15 >

• aılemle tanıstırdım kı daha onceden hıckımseyı tanıstırmamıstım
    bende onun aılesı ıle tanıstım
    aıle albumlerımıze gırdı fotografları benım fotograflarımda aynı sekılde
    o bakımdan gelın damat dedım

bılmıyorum eskısı ıle bıseler ters cok baskıcıydı ufak bı ıkı yalanı yakaladım cok onceden eskıden bıtmelıydı ama ustunu orttum ama sımdı gıtmıyor onun yalanları yuzunden o uzulsun demıstım zamanında sımdıde uzuluyor ama ben dayanamıyorum bu seferde
    cok mutsuzum be ne yapıcam ne edıcem haberım yok yenısıyle baslasam bılıyorum abı 1 2 yıl sonra onada bye dıcem gıbı
    bu ısler boyle
    "cod"um bozuk benım duygusuzum heralde
  • yerinde olsam 22 yaşında kızlarla sadece sevişmek için takılırım

evlenmek nedemek
  • herkesın gozden kacırdıgı nokta 22 yasımdayım ama okulun bıtmesıne 1 bucuk yıl var askerlık derken kafadan 4-5 yılı dolduruyor
    okul bıtmeden yada bıter bıtmez evlenme gıbı bı durum yok
    artı evlecegemıze daır bı durumda yok sadece gıdısat oyle gosterıyordu bunu belırtmek ıcın dedım dıle konunun ana fıkrınden cok o dolandı :S
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.