Şimdi Ara

İki kitap arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Java programlamaya başlamayı düşünüyorum. Kaynağımı İngilizce almayı planlıyorum. İki kitaptan hangisini önerirsiniz?

Java The Complete Reference 9/E Herbert Schildt

Java How to Program 9th Edition Deitel

Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxcore -- 20 Eylül 2013; 23:49:04 >

• işin mantığı deitel da güzel anlatılmış ama pratik yok temeli veriyor gerisini sana bırakıyor. Geliştirme kısmında internet üzerinden git
  • Lewis & Loftus 'un yazdığı JAVA Software Solutions kitabını tavsiye ederim. Bilkent'te Bilgisayar Mühendisleri bu kitap üzerinden öğreniyor ve ben hala bu kitabı kullanıyorum. Senin söylediklerinden ise Deitel daha iyi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: actionsee

Lewis & Loftus 'un yazdığı JAVA Software Solutions kitabını tavsiye ederim. Bilkent'te Bilgisayar Mühendisleri bu kitap üzerinden öğreniyor ve ben hala bu kitabı kullanıyorum. Senin söylediklerinden ise Deitel daha iyi gözüküyor.

Bilkent'teyim bahsettiğin kitabı aldım. Elimde ayrıca Deitel C/C++ kitabı var Türkçe. İkisini göz ucuyla karşılaştırdığım zaman Deitel açık ara daha iyi ki muhtemelen Deitel'in java kitabında da öyledir. Deitel temelden başlıyor. Java Software solutions ise karmaşık bir şekilde ilerliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.