Şimdi Ara

İki Laptop Arasında Kaldım Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle oyun manyağı değilim, bütün oyunları çalıştırmasına gerek yok, ama pes09 gibi bir oyunu oynamak da isterim. bunun haricinde photoshop ile takılmadan rahatça uğraşmak ve müzik kaydı yapmak istiyorum. (ses kartı harici de alınabilir, işlemci önemli şimdilik) son olarak da oyun haricinde renklerin canlı ve keskin olmasını taraftarıyım..
    bu yüzden, benim için olmazsa olmaz özellikler:
    - Intel Core 2 Duo
    - En az 3gb ram
    - En az 250gb bellek
    - Pili en az 2.5-3 saat gidebilmeli
    - Isınma sorunu olmamalı

1. tercih: Asus x59sr200dv 1472tl (pcgold)
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81918&ad=ASUS-X59SR200DV-C2D-T6400-2Ghz-3GB-250GB-VHP-Tasinabilir-Bilgisayar

2.tercih: Toshiba a300-20f 1830tl (teknosa) içinde 100tl hediye çeki + çanta
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119986094&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

*En iyi fiyatlar (x10 takstilere göre) buradaydı araştırdığım kadarıyla.

benim anladığım kadarıyla,
    >1.nin ekran kartı (ATİ HD3470) çok daha iyi, 2.ninki (GMA 4500MHD) hiç tavsiye edilmiyor.
    >Asus'da 'enter' tuşu ufak, Toshiba'da normal. (normal olmasını tercih ederim)
    >Toshiba'da 4gb ram var (asus'da 3gb) vista 32bit mi 64 bit mi?

benim sizden ricam, özellikle daha önce bunlardan birini deneyen veya kullanan varsa bilgi vermesi ve beni aydınlatması.. hangisinin pil ömrü ve ısınma sorunu daha iyi/kötü, tuşların rahatlığı açısından hangisi önerilir hiç bir fikrim yok..hangisi daha kullanışlı, daha az arıza çıkarır, benim işimi daha iyi görür? arada bir de yaklaşık 400tl kadar bir fark var bunu da göze alarak yardım ederseniz çok sevinirim, tercihlerime uygun başka bir laptop da önerebilirsiniz, çok teşekkürler şimdiden

• Alma kardeşim kesinlikle Toshıba alma.

Toshıba da müşteriye verilen değer sıfırdır.
    İstersen önce sikayetvar.com daki şikayetlere bir bak. Toshıba da her şey ürünü satana kadardır. Sonrasında seni adam yerine koymazlar. Piyasada Toshıbanın iyi olduğu yönünde genel bir kanaat vardır. Ama durum hiç de öyle göründüğü gibi değil..
    Belirttiğin makinaların konfgirasyonlarına bakmaya gerek yok, Toshıbayı baştan eliyorum.
    Naçizane tavsiyem bu şekilde ama illa da Toshıba alacam diyorsan sen bilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wldchck

öncelikle oyun manyağı değilim, bütün oyunları çalıştırmasına gerek yok, ama pes09 gibi bir oyunu oynamak da isterim. bunun haricinde photoshop ile takılmadan rahatça uğraşmak ve müzik kaydı yapmak istiyorum. (ses kartı harici de alınabilir, işlemci önemli şimdilik) son olarak da oyun haricinde renklerin canlı ve keskin olmasını taraftarıyım..
    bu yüzden, benim için olmazsa olmaz özellikler:
    - Intel Core 2 Duo
    - En az 3gb ram
    - En az 250gb bellek
    - Pili en az 2.5-3 saat gidebilmeli
    - Isınma sorunu olmamalı

1. tercih: Asus x59sr200dv 1472tl (pcgold)
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81918&ad=ASUS-X59SR200DV-C2D-T6400-2Ghz-3GB-250GB-VHP-Tasinabilir-Bilgisayar

2.tercih: Toshiba a300-20f 1830tl (teknosa) içinde 100tl hediye çeki + çanta
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119986094&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

*En iyi fiyatlar (x10 takstilere göre) buradaydı araştırdığım kadarıyla.

benim anladığım kadarıyla,
    >1.nin ekran kartı (ATİ HD3470) çok daha iyi, 2.ninki (GMA 4500MHD) hiç tavsiye edilmiyor.
    >Asus'da 'enter' tuşu ufak, Toshiba'da normal. (normal olmasını tercih ederim)
    >Toshiba'da 4gb ram var (asus'da 3gb) vista 32bit mi 64 bit mi?

benim sizden ricam, özellikle daha önce bunlardan birini deneyen veya kullanan varsa bilgi vermesi ve beni aydınlatması.. hangisinin pil ömrü ve ısınma sorunu daha iyi/kötü, tuşların rahatlığı açısından hangisi önerilir hiç bir fikrim yok..hangisi daha kullanışlı, daha az arıza çıkarır, benim işimi daha iyi görür? arada bir de yaklaşık 400tl kadar bir fark var bunu da göze alarak yardım ederseniz çok sevinirim, tercihlerime uygun başka bir laptop da önerebilirsiniz, çok teşekkürler şimdiden

merhaba hocam, belirttiğin özelliklere göre sana notebook ayarlamaya çalıştım bakalım sen beğenicekmisin. Açıkcası özellikler ideal yani işine yarar belirttiğin işlemleri kaldırır, markası lg buldum aradığın özelliklere göre iyi bir marka ! fiyat olarak sıkıntı yaşamaz isen olabilir diyorum.

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/lg-r560-g-aaclt-intel-core-2-duo-2-1ghz-3gb-320gb-15-6-w7b-notebook_30.001.1165.0071.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Alma kardeşim kesinlikle Toshıba alma.

Toshıba da müşteriye verilen değer sıfırdır.
    İstersen önce sikayetvar.com daki şikayetlere bir bak. Toshıba da her şey ürünü satana kadardır. Sonrasında seni adam yerine koymazlar. Piyasada Toshıbanın iyi olduğu yönünde genel bir kanaat vardır. Ama durum hiç de öyle göründüğü gibi değil..
    Belirttiğin makinaların konfgirasyonlarına bakmaya gerek yok, Toshıbayı baştan eliyorum.
    Naçizane tavsiyem bu şekilde ama illa da Toshıba alacam diyorsan sen bilirsin..

La onu alma bunu alma ne alalım biz ?!
  • Konu 2009'un.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki laptop arasında kaldım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.