Şimdi Ara

iki laptoptan hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://bimeks.com.tr/urun/1002/113283/asus-n61jq-jx092v.aspx#
    arkadaşlar bitanesi bu asus n61jq serisi özellik olarak gayet iyi.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113543/toshiba-satellite-l675-10z.aspx
    diğeri de toshiba. benim kararsız kalmamım sebebi toshibanınsağlam olduğunun her yerde söylenmesi birde toshibanın ekranı 17.3 inç kötü mü olur büyük ekranlı laptop?

• çok fark yok ama benim toshibalar sempatim var.

toshiba çok sağlamdır hatta en sağlam markadır.
  • sağlamlığı artık tartışılır. eskiden öyleydi. ayrıca bence toshiba'nın teknik servisleri hakkında bilgi edinmenizi öneririm. sonra çok pişman olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 9 Ekim 2010; 19:44:14 >
  • toshıba sağlam markadır.ama tr de TNB den çok çekmiş toshıbacılar var yani teknik servisi kötü. Asus ta kalitelidir ama asus un da teknik servisi kötüdür.geri kalan her şey için mastercard:D
  • asus da toshiba da yurtdışında yapılan incelemelerde alındıktan sonraki 1 yıl içerisinde en az servise gelen 2 markadır. ama yurtdışında böyledir. nedense türkiye'de özellikle toshiba yerlerde sürünmekte. ve bunun nedeni ise bence toshiba laptopların üzerindeki "Türkiye için üretilmiştir." etiketinde gizli. her neyse bu benim fikrim. ama üstteki 2 bilgisayara baktığında toshiba i5 işlemciyi asus ise i7 işlemciyi aynı fiyata satıyor. yukarıdaki laptopların işlemcilerine bakıldığında aralarında bariz fark var. aynı fiyata satılmaları ise TNB'nin "Türkiye'de nasıl insan kazaklanır?" tezinin canlı örneği oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 9 Ekim 2010; 20:52:58 >
  • çok teşekkürler arkadaşlar bi soru daha sorucam acaba 17 inç ekran sıkıntı yaratırmı? bide asusun hdmi çıkışı olup olmadığını bilmiyorum. sağlamlık olarak asusa güvenebilsem direk onu alıcam da toshiba kalitenin adı gibi geliyor bana
  • bende 18.4 inç var. elbette taşıma ve koyduğun yere sığma problemi bazen oluyor. ama büyük ekran çok zevkli. özellikle oyun oynarken. asusun modeline ayrıntılı bakmadım ama HDMI artık her modelde var nerdeyse. onda da vardır. bana sorarsan her zaman i7 740 qm işlemciyi i5e tercih ederim. araştırdığında performans olarak çok fark olduğunu görürsün. eğer uzun zaman kullanmak istiyorsan asusun hem işlemcisi hem de ekran kartı daha iyi. toshiba'nın sistem özellikleri daha düşük ama ona rağmen fiyatları aynı. bu da tamamen TNB'nin fiyatları şişirmesinden kaynaklanıyor. bi toshiba kllanıcısı olarak da öyle kalitenin tanımı ya da adı falan değil. adamlar kaç aydır ses kartının bugını düzeltmek için bir driver yayınlama zahmetine bile girmediler. karar size kalmış.
  • toshiba bence
  • Asus' u tercih et bence, ben,m teknik servise 2 kez işim düştü, sorunu hemen hallettiler. Teknik servis olayı da şans biraz ama toshiba kullanan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla toshibanın teknik servisi çok daha kötü. Kaldı ki bü iki laptop arasında Asus'un özellikleri daha iyi, toshibanın tek artısı ekranının biraz daha büyük olması.
  • asus bizim evde 4 tane toshiba var abartısız herkesin dizüstü bilgisayarı var sana söyleyeceğim toshibadan uzak dur
  • Asus çok daha iyi.. bu arada HDMI asusta mevcut..
  • Ben toshiba kullanıyorum ekran kartı dışında bir sorunum yok gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaus
    asus bizim evde 4 tane toshiba var abartısız herkesin dizüstü bilgisayarı var sana söyleyeceğim toshibadan uzak dur

niye Toshıba dan uzak dursun? teknoloji şans işi sana kötü çıkan alet belki ona iyi çıkacak nerden biliyorsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.