Şimdi Ara

İki ses sistemi arasında kaldım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
13.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu set 5.1 ve sinema için ideal bir set. Diğer setler 50m2 gibi geniş alanlarda parti yapmak ve gümbür gümbür müzik dinlemek için yapılmış bir sistemlerdir. Amaç filmlerdeki çevresel (surround) sesleri almaksa tabii ki harman kardon seti tercih etmelisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gümletmek istiyorum. bu cihazı kullanan arkadaşlar karaoke olayı yapılabiliyormu? microfon bağlanıyormu cihaza cevaplarsanız sevinirim. teşekkürler
  • o zaman gümüne güm arkadaşım.dün itibari ile LG NA9640 1699tl mediamarkt dan satın aldım. inanılmaz birşey. bu fiyata böyle birşeyi nasıl aldım hala inanamıyorum. müstakil evde oturuyorum. ona rağmen ses açmaya korkuyorum. evi sallıyor. ve ses hiç bozulmuyor. mükemmel desem yeridir.özellikle bu fiyata
  • Media markt dinledim z5500 daha kaliteli ses verdiginindusunuyorum..ve filmler z55u00 g8bi her hoparlorden ayri ses vermesi ve thx sertifikasi ikinci eli 600 700 tl bulunmasi bu sistemden one cikartiyor efsaneyi..

• Hortlamış konuyu ele almak istedim yıllar sonra raslasamda ilk önce ses sistemi hakkında ki tecrübemi size aktarayım cocukluğumdan gelen bir aşk diyebiliriz profesyonel bir anlamda şuan uğraşıyorum çok sesten ve gürültüden ibaret değil net ve berrak sesler duymaktır amaç; şimdi gelelim asıl konuya LG NA9640PN sistemin nasıl bir kaliteye sahip olduğuna ürünü şuan kullanmaktayım ürün gerçekten güzel mid yeterli sublar gayet iyi yalnız tizler biraz zayıf ki bu bir insanın ne duymak istediğine bağlı bu bana göre yetersiz ama kabul göremez değil; bir diğer kullanıcı için gayet yeterli. Diğer bir eksiği Ses işlemcisinin olmadığı eğer bu sisteme ses işlemcisi konulmuş olsaydı tek bir kişinin bile laf etmeye cesareti olamazdı ki işlemci olmadan bile kendi kurulu düzeninizde kullanmadan tonlamasını anlamak zor çünkü esktra olarak mid tiz bas ayarları bulunmakta ve o ayarlara ulaşmak 2 3 tuş kombinasyonu ile oluyor bunu mağaza çalışanı bile bilemezken ben gittiğim mağazadaki sistemleri ayarlıyordum ve bana ilk defa gördüklerini söyleyen çok görevli oldu ayrıca aynı sistemi farklı bi mağazada dinlediğimde benim sistemle olan sesle alakasız bir ses almaktaydım. Anlayabilirsiniz ki binlerce kişinin elinden geçiyor ve siz hangi konumda ise o şekilde duymak zorunda kalıyorsunuz ayarlarına tam hakim olmadan. Ayrıca bu sistemi ben pc de kullanıyorum tonlama ve bazı konumlarımdan dolayı Creative Sound Blaster ZX ses kartı ile besliyorum sonuç mu? Mükemmel.. tiz mid bas ve tonlama olağan üstü ZX nin ses işlemcisi ile bir araya gelince size bir HK kadar olabildiğini net bir şekilde söyleyebilirim. Profesyonel bir şekilde uğraşan arkadaşlar varsa ekstra bir ses kartı alabilirler bu tercihtir gerek değil. Gelelim Asıl konumuza bu sistem çöp Pioneer yada farklı pro sistem tavsiyesinde bulunup bu sistemi yerden yere vuran arkadaşlara evet bir harman kardon değil çünki milyarlar dökülemez şuan pioneer adı altında ki alt sekment sistemlere bulaşmak tercih sebebi bile olamaz pioneer bir markadır ama markanın hangi ürününü aldığınız önemlidir şuan pioneer referans bir sistem kurmak neredeyse sıfır bir araba parasına eş değer bir rakamdır evet güzel arkadaşım o sistemi bununla kıyaslamak asıl senin anlamadığını gösteriyor 1500 ile 2000tl arasında bir avr için bu sistem sana neyi umuyorsan fazlasını sunuyor bence kulaktan duyma ezber bilgilerle konuşmak için konuşmayın çünkü bu işi sizden daha iyi bilenler ve yapanlar var umarım sizde gerçekten bildiğinizi sanıp aslında hiç bir fikre ve bilgiye sahip olmadığınızı anlamışsınızdir ayrıca anlatılması gereken o kadar konu var ki onları buraya sığdıramayacağım için özet geçtim ve bu kadar.. Evet alacak arkadaşlar hala var ise gönülden tavsiye ederim zaten gerekli bilgileri yazdığımı düşünüyorum verdiğiniz para boşa gitmez kardeşim. Dolby digital ile kısık seslerde kaybolmayan gayet güzel bir tonlama sunan ve bir çok özellikleri ile kullanıcıyı tatmin eden bir sistem. Ayrıca Radyolu modellerde cızırtı olduğu söylenimi evet doğru ama her radyolu ürün için aynımı bilemem. Bende ki ürün NA9640PN Umarım açıklayıcı olmuştur. esenle kalın.

• mogosise kullanıcısına yanıt
    Yaw he he...

• ilk mesajda süper bilgi , gerçek bir üstat
    Satılık LG NA9640PN var

• Adam haklı beyler. Fazla ?aapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 2 Haziran 2017; 0:18:58 >
    Bunca yıldan sonra cahilliğimden utandım.

Psikolojide buna a. Kompleksi deniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Boyle bilgili ve tecrübeli arkadalari forumda hep görmek isteriz

Masallah

Aslında Aydın'ın dediği gibi he he deyip geçmek lazım ama yine de iki kelam edeyim.

Profesyonel olarak bu işlerle uğraşan birinin LG'nin bu cihazını öveceğini hiç zannetmiyorum. Yine de sizin beğeniniz deyip geçerim. Sonuçta bu iş keyif işi. Siz beğendiyseniz ne ala. Ama şu cihazı herhangi bir hifi cihazla karşılaştırmak her anlamıyla saçmalıktır.

Kısaca bu cihazı iğrenç bir malzeme kalitesi, ne sinema sistemi ne de müzik sistemi diyebileceğin bir hoparlör kombinasyonu (4.0), güncel ses dosyalarını desteklememe (dts, flac, dsd vs hiçbiri yok) olarak özetleyebiliriz.

Sinema sistemi desen değil çünkü merkez hoparlörü olmayan sinema sistemi olmaz. Ayrıca bu cihaza 2-3 bin lira verip elini kolunu bağlamak en büyük saçmalık. AVR'li bir sistemde herhangi bir parça bozulduğunda istediğin gibi değiştirebilirsin, bunda ne yapacaksın? Mal gibi kalacaksın.

Stereo bir hifi sistemle karşılaştırsan, orada da elinde kalır. Ha amaç gümbür gümbür çalmaksa bu alet öne çıkar ama müzikte sadakat ve temiz ses isteyip de biraz araştıran biri de bu cihazı almaz.

Bu arada Harman Kardon yada Pioneer bu tarz ses sistemleri konusunda oldukça vasat markalardır. Bir araba parasını da bu markalara veren kişide de akıl yoktur. Ayrıca yüksek fiyattan dem vurup bize laf çakmaya çalışacaksanız bari biraz marka öğrenin de ettiğiniz lafa boşa gitmesin.

Bu arada bu konularda bilgili olmak konusunda hiçbir zaman iddialı olmadım ama şu cihazlar hakkında sizden çok daha bilgili olduğumu yazdığınız şu mesajdan sonra sanırım herkes görmüştür. Gelip de Creative ses kartı ile mükemmel sonuç aldım diyen adama da laf anlatmakla daha fazla uğraşamam. Ya ciddi bir duyma kaybınız var yada bizim dediğimiz tarz cihazları hiç kullanmamışsınız diye düşünüyorum.

Neyse mükemmel LG sisteminizi güle güle kullanmanız dileğiyle yada satış öncesi PR çalışmanızda başarılar

• Bence he demek lazım. Ötesi zaman kaybı olur.

• Dousk kullanıcısına yanıt
    Olaysız dagilalim bence haci :)

• hunhun34 kullanıcısına yanıt
    Teveccühünüz hocam

• Öncelikle ne ürün reklamı nede satma gibi bir amacım var anlaşılamayan tek bir konu oda bir takım insanların mühalefet ve üstünlük kurma çabalarını hiçe saymaktı ve gördüm ki yersiz ve anlamsız! Evet güzel kardeşim herşeyin detayına giremem çünkü değeceğinide düşünmüyorum artık sana burada marka üstünlüğü yarışıda sergileyemem ben sana diyorum ki kendi maddi konumu içerisinde sana sunabileceği çoğu şeyi sunuyor ve harici bir ses işlemcisi ile daha fazlasını zaten alabiliyorsun sonuç olarak 5+1 değil 4.2 sistem olarak değerlendirme yapacaksın. bana duymadığım seslerden bahsederkende kendinin duymamış olmanıda değerlendirmeni düşünmelisin ve yerle bir ettiklerini tekrar gözden geçirmelisin. Zevkler ve istekler konusu tartışılamaz tabikide o konuda sıkıntımız yok ama bahsi geçen olayın asıl noktasına indiğimizde verdiğim tepkiyi belki anlayabileceğini umuyorum. Site ilede hiçbir alakam yok ve şunuda tavsiye edebilirim önce insanlara bilgi verirken ilk bütce ve ne duymak istediklerini sorun sonrasında o bütce ile neler yapılabileceğini değerlendirin ki ona göre laf edebilesiniz. Hi-Fi den bahsetmişken şu avr yide bütceni bilmeden ben sana tavsiye edebilirim Denon AVR-X6200W umarım sizin gibi kullanmadıklarım hakkında yanıltmış olmam daha da yorumum olmayacak bundan sonrası içinse size başarılar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mogosise

Öncelikle ne ürün reklamı nede satma gibi bir amacım var anlaşılamayan tek bir konu oda bir takım insanların mühalefet ve üstünlük kurma çabalarını hiçe saymaktı ve gördüm ki yersiz ve anlamsız! Evet güzel kardeşim herşeyin detayına giremem çünkü değeceğinide düşünmüyorum artık sana burada marka üstünlüğü yarışıda sergileyemem ben sana diyorum ki kendi maddi konumu içerisinde sana sunabileceği çoğu şeyi sunuyor ve harici bir ses işlemcisi ile daha fazlasını zaten alabiliyorsun sonuç olarak 5+1 değil 4.2 sistem olarak değerlendirme yapacaksın. bana duymadığım seslerden bahsederkende kendinin duymamış olmanıda değerlendirmeni düşünmelisin ve yerle bir ettiklerini tekrar gözden geçirmelisin. Zevkler ve istekler konusu tartışılamaz tabikide o konuda sıkıntımız yok ama bahsi geçen olayın asıl noktasına indiğimizde verdiğim tepkiyi belki anlayabileceğini umuyorum. Site ilede hiçbir alakam yok ve şunuda tavsiye edebilirim önce insanlara bilgi verirken ilk bütce ve ne duymak istediklerini sorun sonrasında o bütce ile neler yapılabileceğini değerlendirin ki ona göre laf edebilesiniz. Hi-Fi den bahsetmişken şu avr yide bütceni bilmeden ben sana tavsiye edebilirim Denon AVR-X6200W umarım sizin gibi kullanmadıklarım hakkında yanıltmış olmam daha da yorumum olmayacak bundan sonrası içinse size başarılar dilerim.

Tavsiyeniz 6200 de dahi hatalı bilinçsiz bir yorum yapmışsınız

Hangi hop hangi sisteme

• Kullanmadıklarim hakkında demişsiniz ama bahsettiğiniz arkadas hepsini kullandı

• Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.Konuya girişim biraz garip oldu pardon.Yapmış olduğum yada yapacak olduğum yanlışlar için şimdiden özür dilerim. Evlilik aşamasındayım ve yeni bi ev aldım.Ses sistemi ile tv izlemek , film izlemek , müzik dinlemek hoşuma gider fakat ne değerlerden ne söylenenlerden pek fazla anlamam doğruyu söylemek gerekirse.Evime kuracağım sistem için 2 seçeneğim vardı. Birincisi logitech z5500.Fakat ben zamanında bi arkadaşımın 5 uydusunu alıp kendime bağlayıp 10+1 gibi birşey yaptım alan aşırı büyük olduğu için. Tek kablodan çıkıp 2 uyduya bağlamak sesi arttırır mı yoksa 2 ye mi böler çıkıştaki gücü ? 2. seçeneğim Bose Acoustimass 15 var Yamaha Rx-V775 7.2 Kanal Amfi ile birlikte kullanıyorum. Bu ikisi arasında hangisini eve götüreyim diyorken birde geçen haftsonu arkadaşlarım LG na9640 almışlar hediye olarak. Aşırı büyük ve güçlü duruyor.Ev müstakil ses sorunum yok fakat odada kaba bi görüntü olur gibi geldi.Kullanım amacım daha çok film izlemek üzerine olacak. Stero ses dağılımını odada yaşamak istiyorum. Sizce en ideal temiz ve kaliteli sesi hangi şekilde alabilirim lütfen yardım eder misiniz ???

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.