Intel® Centrino® Islemci Intel® Core™ 2 Duo 2.0 GHz T5800 800 Mhz 2MB 4096MB DDR2 320 Gb ATI HD 3430 15.4 " X-BLACK WXGA 1280*800 DVD±RW Double Layer BlueTooth: Yok Kamera Kart Okuyucu Wireless Win Vista Premium Tr 2.9 KG
1.650,82 YTL
DELL STUDIO 1535 1535-A81P3
Intel® Core™ 2 Duo Intel® Centrino® Islemci T8100 2.1 GHz 800 MHz 3MB 3 GB DDR2 250 Gb 256 Mb ATI HD 3450 15.4 " TRUE LIFE WXGA 1280*800 DVD±RW Double Layer BlueTooth Kamera Wireless Kart Okuyucu Win Vista Premium Tr 2.7 KG
1.986,29 YTL
Arkadaşlar, selam... Bu iki üründen hangisini alayım, kararsız kaldım.. Son oyunları oynamayacağım, ekran kartları birbirine yakın.. İnternet, Photoshop, Film vs için kullanacağım.. 5800 işlemci ile 8100 işlemci arasındaki fark çok kendini belli eder mi?..
Film ve internet için VAIO tavsiye ederim ama yüksek özellikli oyunlarda uzak durmanı öneriririm eğer alcaksan,şık olsun dersen de VAIO...
Onunu dışında özellikleri birbirine gayet yakın,işlemcinin numarasından çok özelliklerine bak,önbellekler yakın,hızları yakın,aşırı bi fark olmicaktır yani
Son karar sizin ama bana VAIO hep daha yakın modeller üretebilmiştir
Edit;programları da güzel çalıştırır,onu yazmayı unutmuşum ekran kartları aynı yani pek bi farkları yok,o yüzden tasarım olarak hangisini tutarsanız onu alın derim
Sony bölümüne açarsan bu konuyu elbette cevabı SONY alırsın.Ama bir NS11S kullanıcısı olarak tabii ki SONY derim.Montevina işlemci alınacaksa P8400'den aşağı almayın ki aradaki farkı görün.Sabit kur kampanyalarını takip edersen bazen Vatan'da 9600mGT li Acer ve HPler malum kredi kartına 1800 civarına satılıyor.Onları tavsiye ederim.Tabi SONY ile Acer kıyaslanmaz da şıklık kalite yerine performansı tercih edersen diye söyledim.
Lenovo thinkpad sl500 bu ikisinden de daha iyi.Aynı fiyat aralığında daha fazla performans alman için bunu öneriyorum.
Sony tabiiki.. ekran kalitesi,stabil çalışma ve kalite..
arkadaşım sorman bile hata tabiki sony vaio derim ...
benim anlamadığım yani vaioyu çok pahalı derler ama baktığımız zaman iki model özellikleride hemen hemen aynı diyebiliriz.fiyatlarına bakıyoruz oda ne vaio dellin kıytırık bi modelinden daha ucuz.toshibacılar bi bakıversin bi zahmet vaio dellin kıytırık bir modelinden bile daha ucuz daha ne diyeyim ben ya vaio kullanmak için başka bir neden mi arıyosun
Bence sony..veya HP
Dell studio daha doğru bir seçim olur ikisini mukayese edeceksen. Zira işlemleri arasında belirgin farklılıklar var ancak. Dell e vereceğin paraya sony vaio dan FW serilerinde birşeyler alabilirsin. FW140e modelini incele mesela
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme