Şimdi Ara

İki soğutucudan hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar i7 860 işlemcim var stock fan ile istediğim ocyi yapamıyorum. İki soğutucudan birini alacağım Sizce Hangisini almalıyım. Odam çok küçük olduğu için öncelikli isteğim sessizlik fakat ısıyıda çok artırmamak koşuluyla.

XIGMATEK GAIA SD1283

COOLER MASTER HYPER 212 EVO

Yorumlarınızı bekliyorum.

• cooler master tabiiki..gerekçem120 mmlik fanı ile nisbeten daha sessiz.80 cfm ile daha soğuk
  • Hocam aslında gaia modeli de 120mm fana sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnshn

Arkadaşlar i7 860 işlemcim var stock fan ile istediğim ocyi yapamıyorum. İki soğutucudan birini alacağım Sizce Hangisini almalıyım. Odam çok küçük olduğu için öncelikli isteğim sessizlik fakat ısıyıda çok artırmamak koşuluyla.

XIGMATEK GAIA SD1283

Yorumlarınızı bekliyorum.

Akasa Venom alın, daha iyi tercih olur.

2. bir fan takma yeri de mevcut

İnceleme

http://www.bit-tech.net/hardware/cooling/2010/05/20/akasa-venom-cpu-cooler-review/2

Kasa olarak ne kullanıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 6 Eylül 2012; 11:14:58 >

• Kasa olarak Lancool kullanıyorum modeli linkte:http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=13&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62&g=spec
    CPU cooler uzunluğu olarak 165mm vermiş site sanırım bütün soğutucular sığar kasaya.

Yanlız birde şöyle sıkıntım var güç kaynağından gelen 12v1 anakarta taktığım kablo stock fanın üzerinden gelerek anca yetişiyor anakarta soğutucu taktığımda muhtemelen ya yetişmeyecek ya da ucu ucuna yetişecek. Bu kablonun uzatma kablosunu bulabilirmiyim acaba?

• Tabikide

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akasa venom 2x120mm fan ıle tawsıye ederım bir ıncele dılersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.