Şimdi Ara

İki takımın da istemeyeceği tek hakemi maça atamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen seneki Antalya faciasından sonra bizim maçlara atanmadı yanlış bilmiyorsam Cüneyt Çakır.

Böyle kritik bir maç için cüneyt çakırı atamaları resmen artniyetli olduğunu gösteriyor bu adam maç yönetmiyor sadece idare ediyor o günkü haline göre de bir takımı doğruyor diğerine bir şey yapmıyor.

• Başka işler dönüyor bu hakem atamalarında. Sanki ortalığın karışması isteniyormuş gibi atamalar yapılıyor. Ver GS-FB maçına Fırat Aydınus'u, Diğer maça da Cüneyt Çakır'ı sorun kalmasın. Kaos ortamı yaratılmak isteniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Beşiktaş maçına da Mete vermişler tesadüfe bak!!!! Şl sonrası güzel bir kıyak geçelim dediler herhalde. Şu federasyondaki Bjkliler defolup gitse biran önce. Ne tesadüftür ki bunların iki sene şampiyon olduğu dönemde futbol tarihinin en kötü hakemleri cirit atıyor, şaibeli atamalar yapılıyor.

Hocam sence Bjk, Katar projesi mi? yoksa Hukumetin projesi mi? Neden tffyi bjklilere yonettiriyorlar?

Bein, boyle istemis olabilir mi, pazarin buyumesi icin.
  • Antalya maçında ne oldu ki geçen yıl?

Kim atanırsa atansın bir taraf kulp takacak mutlaka, çok da önemli değil kimin atandığı bu yüzden. Üç büyüklerin üçü de şikayetçiyse demek ki taraf tutmuyor. Hataları eyyamı her hakem yapıyor maalesef.
  • Iki takım da istemiyorsa doğru atama yapılmış demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fb'ninki sadece algı oyunu. Sadece hakemi etki altına almaya çalışıyolar, kaydelerse de puan kaybına bahane işte.. İki takım arasındaki maçlarda 6ya 3 önde olan fb ve bu hakemi istemiyor. Kimi yiyolar istemiyoruz diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

quote:

Beşiktaş maçına da Mete vermişler tesadüfe bak!!!! Şl sonrası güzel bir kıyak geçelim dediler herhalde. Şu federasyondaki Bjkliler defolup gitse biran önce. Ne tesadüftür ki bunların iki sene şampiyon olduğu dönemde futbol tarihinin en kötü hakemleri cirit atıyor, şaibeli atamalar yapılıyor.

aynen zamqi beşiktaş’ın infantino’ya borcu varmış o yüzden grup lideriymişiz yayalımmmm

2 senedir eze eze çatır çatır şampiyon.AĞLA

Blokla blokla bitmiyorsunuz, "ağla" lafınız batsın, yemin ediyorum şu lafı kendi jenerasyonumda hiç duymadım, sonra 2000'lilere sormam sonucu öğrendim LoLde falan kullanılırmış çok, bu kadar yaş turnusolu bir laf olamaz. 2000'li işsiz liselilerin hayattaki tek başarısı bir takımla övünmek olduğundan bunun üzerinden insanları sinir ederek mutlu mu oluyorsunuz? Teknoloji insanları salaklaştırır diyorlar da acaba dedirtiyor bu forum bana, özellikle Beşiktaşlılar, Beşiktaş'ın yeni jenerasyona hitap etmesinden olsa gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beşiktaş cocuğu cüneyt eminim maçı fenerin kazanması için veya berabere bitirmek için elinden geleni yapcaktır. ve şundanda eminim bol bol kırmızı kart çıkartıp iki takımında sonraki maçlarda eksik olmasını sağlayacaktır.

eğri oturup doğru konuşmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I907

beşiktaş cocuğu cüneyt eminim maçı fenerin kazanması için veya berabere bitirmek için elinden geleni yapcaktır. ve şundanda eminim bol bol kırmızı kart çıkartıp iki takımında sonraki maçlarda eksik olmasını sağlayacaktır.

eğri oturup doğru konuşmak lazım.

Sallıyorsun da bari iyi salla be ben de Fenerliyim de işin şeyini çıkartmayın. Cüneyt Çakır'ın GS'li olduğunu bilmeyen yok.
  • Nasil mac yonetirse yonetsin hep hakli olan ve dokunulamayan tek hakem oldugu icin atanmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

quote:

aynen zamqi beşiktaş’ın infantino’ya borcu varmış o yüzden grup lideriymişiz yayalımmmm

Blokla blokla bitmiyorsunuz, "ağla" lafınız batsın, yemin ediyorum şu lafı kendi jenerasyonumda hiç duymadım, sonra 2000'lilere sormam sonucu öğrendim LoLde falan kullanılırmış çok, bu kadar yaş turnusolu bir laf olamaz. 2000'li işsiz liselilerin hayattaki tek başarısı bir takımla övünmek olduğundan bunun üzerinden insanları sinir ederek mutlu mu oluyorsunuz? Teknoloji insanları salaklaştırır diyorlar da acaba dedirtiyor bu forum bana, özellikle Beşiktaşlılar, Beşiktaş'ın yeni jenerasyona hitap etmesinden olsa gerek.

kardeş maalesef ne işsizim ne liseliyim nede 2000’liyim.keşke olsam gerçi çok güzel günlerdi.attığın şu öfke dolu mesajın psikolojik analizini yapacak olursam eğer;hayattaki bütün komplekslerinin mesajının içinde saklı olduğunu göreceksin.esas işsizlik ve takımının başarısını sahiplenme duygusu bu tip mesajlara sinirlendiğinde ortaya çıkar onu bi bil önceaynısını Beşiktaş hakkında yazsan güler geçerim ama ben yazınca damarına basılmışçasına öfkeleniyorsun.şu durumda hangimiz acaba yaşamadığı başarıları sahiplenen pozisyonda ?

futbol bir eğlence ve sidik yarıştırma bu işin tabiatında var.şu konunun futbolla ne alakası var mesela ? iki kelimeyi bir araya getirebilceksen taktiksel analiz yap oraya doğru düzgün yorum yapalım ama yok yapamayacaksan AĞLA

hala ne laf anlatıyorsun ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

quote:

kardeş maalesef ne işsizim ne liseliyim nede 2000’liyim.keşke olsam gerçi çok güzel günlerdi.attığın şu öfke dolu mesajın psikolojik analizini yapacak olursam eğer;hayattaki bütün komplekslerinin mesajının içinde saklı olduğunu göreceksin.esas işsizlik ve takımının başarısını sahiplenme duygusu bu tip mesajlara sinirlendiğinde ortaya çıkar onu bi bil önceaynısını Beşiktaş hakkında yazsan güler geçerim ama ben yazınca damarına basılmışçasına öfkeleniyorsun.şu durumda hangimiz acaba yaşamadığı başarıları sahiplenen pozisyonda ?

futbol bir eğlence ve sidik yarıştırma bu işin tabiatında var.şu konunun futbolla ne alakası var mesela ? iki kelimeyi bir araya getirebilceksen taktiksel analiz yap oraya doğru düzgün yorum yapalım ama yok yapamayacaksan AĞLA

Yani yine klasik düşmancıl laf sokma çabaları, belli ki çok ezmişler seni, ezilmiş kedi misali yardım eline saldırıyorsun, tek diyebileceğim özellikle Bjk bölümündeki herkese laf sokma çabasında "AĞla" tarzı laflarla karşısındakini sinir etmekten başka bir işe yaramayan ergen kardeşlerimin psikolojik destek alması, onun haricinde şu laflarını biraz büyüyünce oku, utanırsın kendinden, iyi geceler dilerim.

• ulan hangi hakem atansa aynı şeyi söyleyeceksiniz.
    iki takım da istemiyorsa en doğru hakem atanmış demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 19 Ekim 2017; 23:37:25 >
  • Hadi bakalım bol kırmızılı bir maç bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır çakır ın hizmet ettiği takım belli, 0 bitirmek için uğraşacaktır umarım ya yeneriz ya yeniliriz berabere bitmesin bu maç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.