Şimdi Ara

iki telefon alıcaz.bütçeler 1300 ve 800.yardım please. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: arienes

teşekkür ederim hocam.zenfone 2 nin özellikleri daha iyi değil mi hocam?

zenfone 2 nin ozellikleri kismen daha iyi olsada siz ona takilmayin bakin zenfone 2 nin en iyi modeli 1300tl bu telefon hb de 899tl zenfone 2 kalas gibi bir telefon ve bana gore goruntusude cok cirkin ama vibe x2 cok ince ve sik bir tasarima sahip performans konusunda guncel oyunlarda vs yag gibi akiyor islemci snapdragon 801 islemcisi ile yarisir sarjda 1 gunu cikardigini soyluyorlar android 5.0 da geldi daha ne olsun hocam bence sizde gold modeline bir bakin hayran kalicaksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Class kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam.zenfone 2 düşünüyordum.bunu da listeye aldım.yalnız ben teli oyun için almıcam.görüntü de ikinci plan bende.performans çok çok daha önemli.+ şarj da.ikisi de 1 gün gidiyormuş..:)
  • arienes A kullanıcısına yanıt
    lenovonun telleri iyidir hocam pişman olmazsınız
  • hakan068 H kullanıcısına yanıt
    kullandınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Class

quote:

teşekkür ederim hocam.zenfone 2 nin özellikleri daha iyi değil mi hocam?

zenfone 2 nin ozellikleri kismen daha iyi olsada siz ona takilmayin bakin zenfone 2 nin en iyi modeli 1300tl bu telefon hb de 899tl zenfone 2 kalas gibi bir telefon ve bana gore goruntusude cok cirkin ama vibe x2 cok ince ve sik bir tasarima sahip performans konusunda guncel oyunlarda vs yag gibi akiyor islemci snapdragon 801 islemcisi ile yarisir sarjda 1 gunu cikardigini soyluyorlar android 5.0 da geldi daha ne olsun hocam bence sizde gold modeline bir bakin hayran kalicaksiniz.

az salla nereye 801 ile yarisir kardesim vibe x2'de
    http://m.gsmarena.com/lenovo_vibe_x2-6643.php
    al mediatek'in dandirik bir islemcisini kullaniyor gpuda miladini doldurmus bilmeden sallama
    zenfone 2 bin basar tabi tasarim sorun degilse
    guncelleme:http://versus.com/en/mediatek-mt6595-vs-qualcomm-snapdragon-801-msm8974ac-v3
    sadsce puanlamasi yeter 801'in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dot -- 27 Haziran 2015; 16:38:04 >

• sen ne önerirsin peki hocam.bütçeyi de 1500 e çıkartabilirim.
  • quote:

sen ne önerirsin peki hocam.bütçeyi de 1500 e çıkartabilirim.

ben 2 ay bekliyip zenfone 2 almayi dusunuyorum.ama kararsizim cunku intelin islemcileri bazi uyg. optimize sorunu yasiyor diyorlar.yani tasarim harici iyi denilebilir.anneme s4 aldim rusya romunu yukleyim arayuzu silip google ayarladim oda harika oldu 1000lira sifiri onuda oneririm.ama bana kalirsa vibe x2 sirf mediatek islemcisi icin bile cop bence.
    secim sizin tabi bende bakiyorum yeni bir telefonu bulunca yazarim

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=z6V1y1MGKUw

videoya bakamiyorum cunku mobil verideyim.
    telefona birsey demiyorum ama snapdragon gibi bir islemci ile karsilastirman hatta bir tutman hata dostum.
    bu bilgisayardaki donanimlara benzemez.SoC formantini biliyorsundur umarim snapdragon,nvidia,intel,rockchip vbvb bunlar chipset yaparlar icinde gpu,cpu unitesinin haricinde max ram miktari,tipi,ses karti,cozunurluk,video formati vb. belirler.
    ust seviye telefonlarda snapdragon bulunur.senin dedigin islemciyi kullanan cihazlara bak bir dostum

• 2 ay neden bekliycen.bu ay sonu çıkar heralde.
  • Meizu mx4 de aynı işlemci kullanılıyor ve gayet performanslı eğer zamanın olursa attığım videoyuda izle ordada söylüyolar.Sana bişey söylicem 1000Tl altında bana bu cihazdan daha iyisini göster?Şuan piyasada olan bütün oyunları kasmadan donmadan çok rahat bir şekilde oynatabiliyor,oyun test videolarını izleyebilirsin.Bu telefonun tek sıkıntısı var o da şarj onunda günü çıkardığını söylüyolar bu mesela şarjlı kılıfı veya bir powerbank la çözülebilir onun dışında fiyat grubunda en iyisidir bu Lg g2 diyeceksiniz LG Türkiye garantili Lg g2 ile bunun Arasında 300tl fiyat farkı var az bir rakam değil değermi bence değmez.Sony M4 aqua 8gb hafızasından dolayı ilerde sıkıntı çıkarabileceğini düşünüyorum ,Diğer gm 4g huawei ascend g7 de zaten bu telefonun performans konusunda yanına yaklaşamaz şimdi söyle bana kaldımı başka bir seçenek 1000tl altında?
  • quote:

Meizu mx4 de aynı işlemci kullanılıyor ve gayet performanslı eğer zamanın olursa attığım videoyuda izle ordada söylüyolar.Sana bişey söylicem 1000Tl altında bana bu cihazdan daha iyisini göster?Şuan piyasada olan bütün oyunları kasmadan donmadan çok rahat bir şekilde oynatabiliyor,oyun test videolarını izleyebilirsin.Bu telefonun tek sıkıntısı var o da şarj onunda günü çıkardığını söylüyolar bu mesela şarjlı kılıfı veya bir powerbank la çözülebilir onun dışında fiyat grubunda en iyisidir bu Lg g2 diyeceksiniz LG Türkiye garantili Lg g2 ile bunun Arasında 300tl fiyat farkı var az bir rakam değil değermi bence değmez.Sony M4 aqua 8gb hafızasından dolayı ilerde sıkıntı çıkarabileceğini düşünüyorum ,Diğer gm 4g huawei ascend g7 de zaten bu telefonun performans konusunda yanına yaklaşamaz şimdi söyle bana kaldımı başka bir seçenek 1000tl altında?

1-Ocelikle adam 1500'e kadar cikti,daga saglam telefonlar varken neden onu alsin ? simdi soru cikarmayacakir ama bir-iki sne sonra samsung ara modellerine doner merak etme.
    2-1.de dedigim gibi cop olur 2 seneye ayrica islemcisi 32bit android 2.3 veya 4.0 olsaydi anlardim.a artik android 64-bite tam destek veriyor.ileride 64-bite ozel uygulamalar cikinca anlarsin.
    3-olayi fiyata cevirmissin 801le yarisiyorsa niye fiyat ustunde duruyorsun ?

• 1500 e çıkytıysa tabiki daha iyi modeller var Sony Xperia Z2 HTC E8 LG G3 gibi bunları alabilr ama bunlarında işlemcisi 32 bit bunlarda alınmaz ?

Olayı fiyata çevirme meselesi değil 801 li LG G3 ün yaptığı her işi bu telefonda rahatlıkla yapıyor fiyatıda yarıyarıya LG G3 Tr garantili 1600tl bu telefon 900tl arasındaki fiyat farkına rağmen gayet performanslı rahatlıkla yapıyor bence ondan aşağı kalır bir yanıda yok mtk yı kötülemeyi bırak artık Amd çok ısınır,intelin üstünde yumurta pişir vs vs bunlar bitmez.
  • quote:

1500 e çıkytıysa tabiki daha iyi modeller var Sony Xperia Z2 HTC E8 LG G3 gibi bunları alabilr ama bunlarında işlemcisi 32 bit bunlarda alınmaz ?

Olayı fiyata çevirme meselesi değil 801 li LG G3 ün yaptığı her işi bu telefonda rahatlıkla yapıyor fiyatıda yarıyarıya LG G3 Tr garantili 1600tl bu telefon 900tl arasındaki fiyat farkına rağmen gayet performanslı rahatlıkla yapıyor bence ondan aşağı kalır bir yanıda yok mtk yı kötülemeyi bırak artık Amd çok ısınır,intelin üstünde yumurta pişir vs vs bunlar bitmez.

konuyu saptirmadan son bir aciklama yapayim.
    artik yeni nesil telefonlarda 64-bit kullanacaklar,g3 galaxy s5 gibi cihazlar cikacagi zaman snapdragon 801 gelistirme asamasinda idi.hatta baya ilgi cekti s5in 32-bit olmasi mesela.sen bilgisayarinda 32-bit win mi kullaniyorsun 64-bit mi mesela durum ileride aynen oyle olacak.intel bunu bildiginden 64-bit cikariyor her modelini.
    kotulememin en buyuk nedeni cin firmasi olmasi.

• Ben bilgisayarimda 64bit kullaniyorum.Demek isted igim simdi 64bit islemciler cikti diye 32 bit islmci kullanan telefonlar cop olmadi ve 1500tl civarinda suan bircok 32bit islemci kullanilan gecen senenjn amiral gemileri var ve cokcada satiliyor bunlari alan insanlar o zaman enayi mi? Gunumuzde para kazanmak zor ekmek aslanin agzinda :-) herkesin 2000-2500tl lik telefon alacak parasi yok bu yuzden f/p urunleri tercih etmek lazim belki kisi zenfone nin tasarimini begenmedi veya buyuk geldi o zaman telefon almasinmi.Zaten bir android telefonun omrude 2yildir hangi model olrsa olsun 2 yil sonra bir takim sorunlar baslar ve artik bircok modelde cin de uretiliyor cin firmasi olmasi lenovonun kalitesiz olmasini gostermez bilgisayarda cok basarililiar bu basarinin telefondada devam ettirilecegine inaniyorum Motorola gibi bir firmayida almalari mobil sektorde kendilerini gelistirmek istemeleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Class -- 27 Haziran 2015; 19:29:44 >
  • quote:

Ben bilgisayarimda 64bit kullaniyorum.Demek isted igim simdi 64bit islemciler cikti diye 32 bit islmci kullanan telefonlar cop olmadi ve 1500tl civarinda suan bircok 32bit islemci kullanilan gecen senenjn amiral gemileri var ve cokcada satiliyor bunlari alan insanlar o zaman enayi mi? Gunumuzde para kazanmak zor ekmek aslanin agzinda :-) herkesin 2000-2500tl lik telefon alacak parasi yok bu yuzden f/p urunleri tercih etmek lazim belki kisi zenfone nin tasarimini begenmedi veya buyuk geldi o zaman telefon almasinmi.Zaten bir android telefonun omrude 2yildir hangi model olrsa olsun 2 yil sonra bir takim sorunlar baslar ve artik bircok modelde cin de uretiliyor cin firmasi olmasi lenovonun kalitesiz olmasini gostermez bilgisayarda cok basarililiar bu basarinin telefondada devam ettirilecegine inaniyorum Motorola gibi bir firmayida almalari mobil sektorde kendilerini gelistirmek istemeleridir.

senin dedigine gore snapdragon,eynox,nvidia,intel alan enyi...
    ben bir gelistirici olarak soyliyim biz hicbir zaman emulator olustururken mtk veya rockchip kullanmayiz,genelde piyasanin en populer chipsetini seceriz.ha mtk'da calistirir ama ileride unutulur+cikan uygulama stabil olmaz.oysa ben mesela snapdragon 600 emulatorunu kullaniyorum 801in en iyi olmasina ragmen....
    benim ilk mesajimi tekrar oku 801 ile yarisamaz diyorum ben sen diyorsun f/p

• Ya kardes dediklerimde onumu anladin Allah ini seversen.Yazdigim yaziya bak ben snapdragon,intel,nvidia vs alanlar enayimisim? Sen diyorsun ya 64 bit cikti 32 alinmaz diye bende diyorumki o zaman suan gecen senenin amiral gemilerini alanlar enayimi oluyor o zaman.Telefonlarin arasi.da yari yariya fiyat farki var tamam snapdragon mtk dan iyi diyelim gozunu sevim onun yaptida bunun yapamadigi ne var neden ben bir telefon parasi daha verip onu alayip performanslari birbirine yakinken ve de ben bunu kafamdan uydurmuyorum attigim videoyu bir izle musait bir zamaninda.Ayrica ben bunla uzaya cikmicam telefon bu bir bilgisayar veya bir konsolla bundaki oyun karsilastirilabirmi.En fazla suan piyasadaki en agir olan bi kac oyun oynarim 801 le bununda kalitede ondan asagi kalir yani yok zaten.En basitinden isinmiyor neden daha cok para vereyim.

• Class kullanıcısına yanıt
    quote:

Burada 801 ile yarisabilir diyorsun.bende uzaktan bile yarisamaz diyorum.lafi uzatmak istemiyorum.cihazida kotulemiyorum.sadsce icindeki islemcisini begenmedigimi cok ust seviye olmadigini belirtiyorum.sen ise 1000 liraya varmi baska diyorsun.ben olsam hazir butcem varken DAHA IS YAPAN BIR TELEFON ALIRIM.Konsolu yanimda tasiyamiyorum ya.mtk 8 cekirdek yazmis ama "Arm BigLittle"teknolojisi var yaziyor yani 4+4 formatinda yani 8 cekirdek birden kullanamiyor.ki mimariside A9.BENCE GOSTERIS GIBI OZELLIKLER.HA GOOGLE PLAYDEKI OYUNLARI ACAR MI ACAR AMA YARIN BUR GUN BU OYUN NIYE KASIYOR DER PARASI VARKEN BI TIK USTUNU ALSA PISMAN OLMAZ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.