< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İki twitter filozofu:Dücane Cündioğlu ve Cemre Demirel (2. sayfa)
-
-
Dücane ve Cemre hakkında öyle konuşmuşsun ki, sanki ikisinin akademik çalışmaları var
Dücane kendi çapında hakikati arayan bir insan, felsefe bilgisiyle filozof kabul edilmezse kim edilsin ?
Cemre küçüklükten tasavvuf düşmanlığı fikrine bir dayanak bulmuş, yürüyor, haklı da olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 3-4-3
yani o da var da kişi varolduktan sonra kendi özünü belirlediğini savunuyor sartre nihilizminin de bu konudaki bakış açısını benzetmiştim.Satre nihilist değil.Bu kadarını söyleyebilirim
-
onu kastetmemiştim, neyse artık.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ne kullandığınızı özelden iletebilir misiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0
Açtığı her konuyu sabote etmek zorunda mısın?düzgün konuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dücane cündioğlunun nesi twitter filozofu anlamış değilim. 60 yaşında adam, bin türlü kitabı var. cemre demirel'e hegel'i eleştiriyor diye laf etmişsin. fikirlerine katılmadığın insanlara karşı doğru düzgün karşıargümanlar oluşturmak yerine onları beceriksizlik ve düşünmeden konuşmakla suçluyorsun. felsefe böyle ilerlemiyor. bir kişinin düşüncelerini hatalı buluyorsan nedenini açıklaman ve tartışmaya katkıda bulunman lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Günümüz Türkiyesinden filozof çıkmazhocam asıl günümüz türkiyesinden filozof çıkar. açız, acı içindeyiz, işsizlik diz boyu, millet düşünmeyecek ne ne yapacak?
-
-
Bence dücaneye haksızlık etmişsin. En azından şu an hem teoloji bilip hem entelektüel birikimi olan başka birinin bulunmaması bakımından değerli bence. Kusurları var ama çöpe atılacak biri değil. Belki de yıllardır bol bol dinleyip okuduğum için çok alışıldık geliyordur bana, şu sıralar ilk kez görüp dinleseydim senin gibi düşünebilirdim belki.
-
Felsefenin çoğu ahmaklıktır. Ekserisi ahmaklık olanın tamamı da ahmaklıktır."
Müceddid-i Elfi Sani İmam-ı Rabbani ks
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X