Şimdi Ara

İkinci Android Oyunum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52asi52

Süper ve senden araba sürme similatörüde bekliyorum :)

Valla olabilir aslında :) Yeterki şu kodlamalar üzerine biraz daha iyi olayım birçok şey yapacağım. Yorum için teşekkür ederim saygılarımla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akyy

geerçekten başarılı ama biraz daha hızlı olsa daha iyi olabilirdi :D

Güncellemeyle hepsini düzelticem emin ol :) Şu an çalışıyorum mesela :) Artı güzel bi haber de vereyim farklı bi araç da ekliyorum ama bağımsız bir oyun olarak koycam onuda Play Store'a. :) Shelby GT500 yaptım direksiyonuna kadar :) kalkışta yanlayarak kalkıyor ona göre kontrol biraz daha zor olcak :) İnşallah daha da güzel araçlar ekliycem bakalm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizalican

quote:

Orijinalden alıntı: 52asi52

Süper ve senden araba sürme similatörüde bekliyorum :)

Valla olabilir aslında :) Yeterki şu kodlamalar üzerine biraz daha iyi olayım birçok şey yapacağım. Yorum için teşekkür ederim saygılarımla :)

Rica ederim

• quote:

quote:

Güncellemeyle hepsini düzelticem emin ol :) Şu an çalışıyorum mesela :) Artı güzel bi haber de vereyim farklı bi araç da ekliyorum ama bağımsız bir oyun olarak koycam onuda Play Store'a. :) Shelby GT500 yaptım direksiyonuna kadar :) kalkışta yanlayarak kalkıyor ona göre kontrol biraz daha zor olcak :) İnşallah daha da güzel araçlar ekliycem bakalm :)

bekliyoruz :D cidden çok popüler araba park oyunlarında bile bu kadar zevk almadım :D ellerine sağlık

• quote:

quote:

quote:

bekliyoruz :D cidden çok popüler araba park oyunlarında bile bu kadar zevk almadım :D ellerine sağlık

Tesekkurler cok sagolasin

• eline sağlık kardeş
  • Oyun cok guzel hosuma gitti ama

Oyun ingilizce hadi oyunun adinin inglizce olmasini anlarim(daha cok indirilmesi icin) da oyunun icinde kazanin ca felan ingilizce yazio bu gercekten kotu olmus :) oralarida turkce yaparsak cok daha iyi olur bu arada 2 bolun oynadin grafikler ve modellemeler cok harika olmus tekrardan basarilarinizin devamini dilerim

Hayirli ramazanlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Oyun cok guzel hosuma gitti ama

Oyun ingilizce hadi oyunun adinin inglizce olmasini anlarim(daha cok indirilmesi icin) da oyunun icinde kazanin ca felan ingilizce yazio bu gercekten kotu olmus :) oralarida turkce yaparsak cok daha iyi olur bu arada 2 bolun oynadin grafikler ve modellemeler cok harika olmus tekrardan basarilarinizin devamini dilerim

Hayirli ramazanlar :)

Yani dil konusunda bilmiyorum evrensel olarak ingilizce olduğundan öyle yaptım. Şimdi başka araba ekliyorum ayrı olarak koycam PlayStore'a. Direkt onu türkçe yapayım bütün menülerine kadar :) Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Hayırlı ramazanlar :)
  • Sizede hayirli ramazanlar :) kolay gelsin :) bide istek olarak tofas yapsaniz cok harika olur iyi gunler :)
    Kolay gelsin tekrardab :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Sizede hayirli ramazanlar :) kolay gelsin :) bide istek olarak tofas yapsaniz cok harika olur iyi gunler :)
    Kolay gelsin tekrardab :)

Yapili bi tofas sahin yakinda yapacagm ki olmali da zaten :) yere basik offsetli :) o da olacak hadi hayirlisi bakalim. Tesekkrler

• O zaman kolay gelsin size :)

• türk yapımcıya destek 5 yıldız

• quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

türk yapımcıya destek 5 yıldız

Teşekkürler. Destek veren herkese saygılar sevgiler arkadaşlar :) inşallah tutulur da daha güzel şeyler için zaman ayırabilirim. :)
  • Turk yapimi oyun oynamak bana ayri bi haz vermistir hep, indiriyorum tesekkurler.

Yalniz izinlerde cihaz kimligi izni istemesinin sebebi nedir neden buna ihtiyac var onu anlayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

Turk yapimi oyun oynamak bana ayri bi haz vermistir hep, indiriyorum tesekkurler.

Yalniz izinlerde cihaz kimligi izni istemesinin sebebi nedir neden buna ihtiyac var onu anlayamadim

Reklam agi olarak admob kullaniyorum o yuzden admob icin olsa gerek. Yani bilincli olarak benim yaptgim bisey yok . Iyi eglenceler tesekkrler :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.