Şimdi Ara

İkinci bir Ram Alacağım Sistemime Uygun Ram Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci bir Ram Alacağım Sistemime Uygun Ram Önerileri

Sistemim bu şekilde ve yeni bir 8 Gb ram ilavesi istiyorum.
    Anakartım 3200mhz ram destekliyor mu bilmiyorum , destekliyor ise 2400 mhz ram varken uyumlu 3200 mhz takabilir miyim ?
    veya 2600 mü destekliyor en fazla
    kısa bir bilgilendiriseniz çok sevinirim teşekkürler.

• Genelde ikinci rami alacak kisilere ayni rami almasini oneririm ama ryzen islemcilerin performansi ram frekansiyla dogru orantida o yuzden size ayni modelin en az 3000-3200 mhz versiyonunu oneririm elinizdeki ram tahminimce 2800-3000mhz araliginda calisacaktir en kotu senaryoda yeni raminizi 2400 de calistirirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en iyi seçim 2 tane yüksek frekans alıp eskisini satmaktır. ram fiyatları ikinci elde pek düşmez, risk çok düşük olduğu için.
  • Anakartınız yazdıgı gibi OC ile 3200MHZ destekliyor.

Sizin Ramin aynısı fiyat olarak pahalı muhtemelen Raminiz OC ile 2800MHZ vb hızları gorecektir.Ama o fiyatlara 2400MHZ Ram almak cok mantıklı degil

Bence Direkt 3600MHZ Ram alın varsın 2400 calıssın ama yarın 3600 falan alırsanız gercek hızında calıstırırsınız.
    Anakartın destek listesine bakın.Tavsiyem elinizdeki Rami satip

BOardunuz destekliyorsa 3600MHZ Hynix Chipsetli CL19 Ram Sıfır 3000-3200Ram fiyatına zaten stardartı 3600 muhtemelen 3733-3800 calısam sansı bile var.

• .
    İkinci bir Ram Alacağım Sistemime Uygun Ram Önerileri

Elimdeki rami çıkartıp yerine corsair marka 8*2 3200 mhz Ram aldım bios 2133 olarak görüyor bunları, yada benim mi yanlışım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SrnFx S kullanıcısına yanıt
    Technopatyoutube
    Ryzen RAM Frekans Yükseltme Rehberi
    https://www.youtube.com/watch?v=C3oq_9AAYGY
  • Bende tam bu videoyu buldum ve ayarları yapmaya çalışıyorum fakat 3 kez mavi ekran yedim.
    Birde videodaki anakartin kullanmama rağmen benim Anakart 3200 mhz değer veriyor videoda 3500 görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel bios sürümünü yükleyip deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.