Şimdi Ara

İkinci el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
4
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostdawis -- 18 Kasım 2018; 8:8:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2 adet m6 note aldim. Guvenle alisveris yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ADET M6 NOTE ALDIM. SON DERECE HIZLI GÖNDERDİ VE OLDUKÇA İYİ PAKETLENMİŞTİ. HAYIRLI İŞLER.
  • Merhaba, Global Versiyon mu?

Fiyat sabit mi?

• laserion kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Q modeli, fiyat sabit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostdawis -- 25 Nisan 2018; 15:39:5 >

• 4/64 olan modeli bulunuyor mu ? Bir de bu cihazın kamera kalitesi nasıl odaklama falan

• 1 tane meizu M6 note aldım bu arkadaştan telefon sıkıntısız. gayet güzel paketlemişti dediği gibide ekstralarınıda göndermiş. parayı dün yatırdım şimdi meizu M6 note telefonumdan memnun olarak mesaj bırakıyorum :) teşekkürler her soru mu cevapladıgın için umarım paranın hayrını görürsün iyi satışlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pazartesi sabah kendisine parayı gönderdim 11 gibi akşam 5 te kargo takip numarasını gönderdi. Salı öğlen yani bugün cihaz elimdeydi. Sorunsuz sıkıntısız. Alış veriş yapacaklar tereddüt etmesin.

Şu an mevzu m6 note dan yazıyorum. Saygılar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim kardeşimden 1 adet meizu m6 note aldım. gayet güzel bir cihaz. her zamanki gibi sıkıntısız alışveriş oldu. havale sonrası aynı gün kargoladı. paketlemesi mükemmel. kendisinden tanıdığıma, çevreme çok fazla cihaz aldım ve hiçbir sorun çıkmadı. bundan sonrada seni çevreme önermeye ve uygun fiyata kaliteli cihazları aldırmaya devam edeceğim. işin rast gitsin kardeşim. Teşekkür ediyorum.
  • hocam fiyatı konuda göremedim tarayıcıdan mıdır bilemedim. fiyat alabilir miyim? cihazları afyon'da nerde ne zaman görebiliriz?
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    satıldı hocam. başka model düşünürseniz özelden yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostdawis -- 1 Eylül 2018; 22:21:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostdawis

satıldı hocam. başka model düşünürseniz özelden yazabilirsiniz.
    yine 1000 lira dolaylarında bir cihaz bakıyorum hocam. afyon'da gelip görme imkanımız varsa süper olur, ikinci ele pek sıcak bakmayan pederi ikna etmek de kolaylaşır.
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    mesaj gönderdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.