Şimdi Ara

ikinci el alınabilecek en iyi pda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ndm

@hikmetdonanım, maalesef 350-400'e iyi bir pda almak zor. ancak gps, gsm, wifi özellikleri olmayan bir pda alabilirsiniz.

@kaûnî.. kesinlikle hp 6915 tavsiye ederim. istediğin özelliklerin hepsi mevcut..

Aynen, katılıyorum...Video izlemeyeceğim demişsin, müzik diyorsan 6915'te MÜZİK TELEFONLARI İLE KIYASLANDIĞINDA VASAT, fakat diğer PDA'ler ile kıyaslandığında iyi bir ses çıkışı ve kalitesi vardır. Klavyesi çok rahattır, büyük ekranı da adamı rahat ettirir, eğer çok fazla program ve oyun yüklemeyeksen tabi. Çünkü 220 x 220 kare ekran her uygulamayı desteklemiyor. Yazıcıoğlu'nu ve Doğubank'ı bir araştır, 250-300 arasına çok rahat bulursun.
  • 6915 250-300 arası mı... sıfır ise hemen alalım, ikinci el ise gene de alalım, naaptın sen gardaş...
  • doğu bankta satılan lar sadece garantisiz mi oluyor. yani diğer herşeyleri orjinal mi. batarya kulaklık falan. sizce oradan almak mantıklımı. ürünü dikkatli kullandıktan sonra..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdc

6915 250-300 arası mı... sıfır ise hemen alalım, ikinci el ise gene de alalım, naaptın sen gardaş...

Buyur araştır dostum, o fiyatlarda artık 6915'ler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikmetdonanım

forumdaki başlıklara baktığımda en çok cevap hp5815 ve asus535 için yazılmış buradan en çok tutulan modellerin bu ikisi olduğunu çıkardım. heralde bu ikisinden birini alacağım.
    kimsede yardım etmiyorki. öyle birşey desenizki tamam arkadaş ben kesin bunu alacam desek

''benim düşünceme göre böle bir cihaz ;nete girmek , video izlemek ve telefon işlevi için alınır'' demişsin dostum...
    O zaman benden tawsiye qtek s200(yada diğer adıyla i-mate jamin) yada HP 6815 alman olacaktır.Ben s200 kullanıcısı olduğum için cihazın genel değerlendirmesini burada yapıcam.Hp ile ilgili fazla bişey demiycem.

1-Birkere bu cihaz(s200); PDA konusunda uzmanlaşmış ve dünyada PDA pazarının en büyük firması olan HTC'nin bir ürünü...
    2-Cihazın işlemcisinin hızı ile ilgili olarak -çoğu bu cihazı kullanmamış kişilerin- kulaktan dolma yorumlarını okuyabilirsin ama kulak asma...sana şu kadarını söyliyim ki eğer sadece dediklerini yapacak ve ağır programlar çalıştırmayacaksan hız konusunda herhangi bir sıkıntısı yok cihazın...Eğer yükleniceksen cihaza o zaman da overclock eder yine işini rahatça görürsün.
    3-Nete girme konusunda Asusların çok ciddi bir handikapı var bence...Oda Asus'larda EDGE olmayışı...Ben sana EDGE ile GPRS arasındaki hız farkını şöyle açıklayayım... Hava durumu tahmin programımı EDGE ile güncellediğim zaman yaklaşık 13 sn. sürüyo. Ama aynı güncellemeyi GPRS ile yaptığımda süre 40 sn.ye kadar çıkabiliyo. Yani internet kullanımında edge'i olmayan cihazlar (bence) ciddi derecede yawaş kalıyo.
    4-Müzik dinleme - Video izleme konusunda da s200 - jamin gayet sorunsuz.Kamera performansı fena değil.
    5- Bu cihazları (s200 ve i-mate jamin) teknosa ve casper birkaç ay öncesine kadar hala garantili olarak satıyorlardı.Yani ikinci elde garantilisini çok uygun fiyatlara bulabilrisin.

Bu saydığım olumlu özelliklerin hepsi- kamera özelliği hariç- HP 6815 içinde geçerli...

• bir arkadaşım 6915 aldı çok memnun hayatından
  • q klavye
    wi-fi
    bluetooth
    ergonomi
    ve standartlar

eski de olur iş görsün yeter e50 mi satıp üstüne max 200tl çıkabilirim yardımlarını bekliyorum benq p50 kullanıcalı tavsiye eder misiniz hazır fiyatı da düştü yada satan varsa ulaşabilir mi?
    (2.el)
  • PDA ların kralı samsung i780 satılıktır. gittigidiyor ilan no: 30117807
  • konu hortlamış...
    şuan fiyat düşen samsung omnia2

daha başka alınabilecek ne vardır acaba..
  • hd2.
  • e63 aldim hayat yasamaya deger...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

konu hortlamış...
    şuan fiyat düşen samsung omnia2

daha başka alınabilecek ne vardır acaba..

touch diamond ve hd2
  • asus p320_ dünyanın gps li en küçük pda sı
  • quote:

Orijinalden alıntı: style_ouf_5

asus p320_ dünyanın gps li en küçük pda sı

o kadar iyi ki 320x240 çözünürlük, 64mb ram, 200 mhz işlemci ile tam bir çöp!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.