Arabayı satan üstüne almazsa ne yapıcaklar , zaten bu işi yapan kişiler üstüne araç almıyor satıcıdan alıcıya sattıyor veya eşinin dostunun üstünden alıp satıyor her yol açık.Bu iş yine bayilerde araç bırakmayıp üstüne kar ekleyen galerin işine geliyor.Aynı bayram öncesi olan konut kredisinde sıfır eve uygulanan düşük faiz ile cazip kılıp müteahhitlerin işine gelmesi gibi.Vatandaş mağdur oluyor hep. |
İkinci el araç düzenlemesi Erdoğan'a sunuldu: Yetki belgesi olmadan satış yapana 5 bin TL ceza (3. sayfa)
-
-
Al-satçılar yeri geliyor arabasına göre 70-80 130-140 Allah ne verdiyse vuruyor
Cezaya bak 5bin TL.Ne yazsam boş bomboş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlan yasağı bunun önünü ciddi oranda keser. Belgesi olmayan ilan veremeyecek.
Şimdi sosyal medya falan akla gelebilir. Orada da ilan verenler tespit edilip cezalar kesilirse o yol da kapanır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfır arabalar pahalı ama ikinci el de saçmaladı iyice. Çer çöp araçlara bir ton para istiyorlar adamlar el insaf.
Sorsan serbest piyasa ekonomisi gerçekte olan komünist devlet.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Forumun, boş beleş, g..tnden fikir üretenleri, fikirlerini sıralamaya başlamış. Siz Cumhurbaşkanı olsanız kesin Çin ile kapisirdik şimdi 😁
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hep bu al satcılar yüzünden oldu zaten fiyatı şişirenler onlar yazık bu paralara
-
Üç beş kişiye ceza kesilirde herkesi denetlemeye bir sürü adam lazım zannetmiyorum böyle devam eder değişen olmaz , önünün kesilebileceği tek yol sıfır fiyatları düşürmek oda mümkün gözükmüyor.Alanda satanda memnun ne diyelim.
-
sıkıntılı işler belki ben 3 ayda bir araç değiştiriyorum ne olacak ? saçmalık sadece normal insanları etkiler diğerleri yolunu bulur.
Euro olmuş 8,70 sizce fiyat düşer mi ? hiç kâr koymasanız kur farkı var
-
Sarı site gibi yerler erişim engeli almamak için, vasıta ilanı girişini yetki belgesi olmayanlara kapatacaklar. Belgesi olmayan bir üye vasıta ilanı vermek istediğinde bu bölümde ilan veremezsiniz diye bir yazıyla karşılaşacak.
Facebook , twitter , instagram , letgo bu siteler üzerinden satanda çok onlarıda bir şekilde engelleseler zaten kendilerine bir çevre edinmiş durumdalar büyük şehirlerde yoktur belki ama diğer illerde ilana bile koymuyorlar araçları direk müşterisi hazır , siparişle ikinci el araç bulup satıyorlar.Birde işin şu yönü var neredeyse her şirkettin araç alım satım izni var.Bu düzen değişmez sadece bu belge için para alırlar o olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X