Şimdi Ara

İkinci El DİZÜSTÜ ALINIMINDA DİKKAT EDİLCEK HUSULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nelere dikkat etmeliyiz arkadaşlarr yorumlarınızı bekliyorum? Ben kazıklandım daa :(

• sen nasıl kazıklandığını yazda başkaları kazıklanmasın böylece dikkat edilecek hususlarıda söylemiş olursun...
  • evet sen yaz tecrübelerini.

ayrıca 2. el şans işi ve ben kimseye tavsiye etmem 2. el almalarını. ve şunu unutmamak lazım ki bu 2. el asla sıfır gibi olmaz ve satan mutlaka ya alet eskidiği için veya bazı özelliklerinden memnun olmadığı için satıyordur. yani kimse ihtiyaçtan laptop satmaz kolay kolay sonuçta bu araba da değil yani zaten en iyi alet 2-3 yıl sonra en azından teknolojik olarak eskiyor kullanıcıyı tatmin etmiyor.
  • bence 2. el satanın vicdanına kalmış birşey. ben 2. el notebook sattım. ama peoblem olduğu için değil. performasnınıbeğenmediğim için. ve alan kişiye de ben bunun için satıyorum demiştim.
  • merhaba arkadaşım ben bir mp3 çalar alıcam kaliteli olacak radyo çalacak radyoyu çekmesi kuvvetli olucak ses kalitesi kuvvetli olucak ama 200 milyon civarı olucak 1 GB olucak tavsiye deceğiniz bir model varmı
  • konunun burayla alakası yok ama. kadeşim bu gün doğubanktan şahane bi sony mp3 ve cd çalar almış çok tatlı alet. 200 milyona almış ve mağazalarda 300 den fazlaymış söylediğine göre.
  • ŞU AN PİYASADA Kİ 2.EL NOTEBOOKLARIN BİRÇOĞU ÇALINTI.O NEDENLE BİZ BİLE TANIDIK OLMADIKÇA 2.EL NOTEBOOK ALIP SATMIYORUZ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.