Şimdi Ara

İKİNCİ EL EKRAN KARTI DOLANDIRICILIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sanırım sahibinden.com dan aldınız kartı,
    keşke almadan önce bu bizim Dh formunda arayıp bakıp buradan alsaydınız.
    yukarda yazdım nedenlerini.
    ayrıca vatan size yukarda yazdığım gibi cek yada aynı ürünü vermek zorundadır.
    yok oyle kredı kartıyla alınmış parası o hesaba gıdecek dıye bır olay.
    tekrar sıkıntınız için geçmiş olsun.

Hakkınızı arayınız.
    ayrıca benım gördüğüm başlıktaki gibi
    İKİNCİ EL EKRAN KARTI DOLANDIRICILIĞI
    gibi bir konuda yok ortada.
  • AKp dolandırcılığı hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar adamlar genel sigorta hikayesi altında milleten resmen haraç kesiyorlar her ay o kadar parayı ödeseniz bile sağlık sigortanız yokmuş gibi muamele görüyorsunuz üstüne birde borç sürekli faizle katlanıyor kim dur diyecek bunlara

Bu arada by_ossii gibi düşünceli insanlara ihtiyacımız var buraya yazıp bize bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 13 Haziran 2014; 19:00:58 >
  • evet pek fazla anlamıyorum zaten o yüzden başıma geldi. ürünü sahibinden.com üzerinden aldım. neden dolandırıldım diye başlık acmama gelirse. ürünü bana satan şahısı aynı zamanda facedende eklemiş görüşüyordum. ürünün arızalı olduğunu söyledim zaten daha önce kendiside vatan servisine yollamış ürünü yapılmış gelmiş. bendede aynı sorunu verince kendisine yazdım ürünün arızalı diye ve anında beni faceden sildi ve cep tlf kapattı. o yüzden dolandırıldım diye başlık actım :) vatanı aradım benim ismim tarafından size arızalı diye kargolandı dedim benim hakkımdır dedim ama hayır olmaz dediler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ossii

herkese selamlar. bundan 2 ay önce cok güvenli ikinci el bir siteden ekran kartı aldım. ürün elimize gecti taktık calıstırdık sağlamdı ve ödeme için onay verdim. yalnız oyunlarda hiç denememiştim ve esas patlak ordan cıktı ekran kartı arızalıydı. garantisi olduğu için teknik servise gönderdim vatan bilgisayardan alınma bir kart. teknik servis kartı iade aldı ve parasını tekrar ödücek ama faturadaki yazan şahısın kredi kartına ödücek. yani bi bakıma dolandırıldım. şimdi aldığım cocuğun cep telefonuna 1 haftadır ulaşmıyorum büyük ihtimal bunu bilerek yaptı. tabi burda benimde ihmalim ve dikkatsizliğim var daha dikkatli olmalıydım. ama yinede herkese tavsiyem kesinlikle ikinci el alınmaması 3-5 fazla verin mis gibi kendi adınıza garantili ürün alın sorun yaşamayın.

Öncelikle gecmis olsun ben bu tur konulara bakıyorum 2. El zaten almam ama bir kaç defa da aldığım oldu. Allah'tan şansım varmış ya da karşı taraf güvenilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: by_ossii

evet pek fazla anlamıyorum zaten o yüzden başıma geldi. ürünü sahibinden.com üzerinden aldım. neden dolandırıldım diye başlık acmama gelirse. ürünü bana satan şahısı aynı zamanda facedende eklemiş görüşüyordum. ürünün arızalı olduğunu söyledim zaten daha önce kendiside vatan servisine yollamış ürünü yapılmış gelmiş. bendede aynı sorunu verince kendisine yazdım ürünün arızalı diye ve anında beni faceden sildi ve cep tlf kapattı. o yüzden dolandırıldım diye başlık actım :) vatanı aradım benim ismim tarafından size arızalı diye kargolandı dedim benim hakkımdır dedim ama hayır olmaz dediler :)

Aramakla olmaz hocam en yakın şubeye gidip derdinizi yüz yüze yetkili bir kişiye anlatacaksınız.Çek alma hakkınız var.

• Bence arkadasi bir ara ulasmaya calis ilk once vatana gelince bende forumdna bir arkadasa hd7970 satmistim 2 hafta sonra kart bozuldu garantiye gonderdi ve hediye ceki aldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.