Şimdi Ara

İKİNCİ EL HUKUK KİTAPLARI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. sınıf hukuk öğrencisi olarak söylüyorum ki kitaplara o kadar para vermeyin. Biz geçen seneden epey pişmanız. Kitaplarımın çoğu tertemiz,resimleri aşağıda,fiyat konusunda da yardımcı olacağım.İlgilenenler özelden mesaj atabilirler. Ayrıca geçen seneki notlarımıda kitapları alanlara fotokopi olarak gönderebilirim,medeni ve anayasayı AA yla geçtim Şimdi 1. sınıf heyecanı var,nasıl çalışacağım,nasıl geçeceğim bu dersleri demeyin,o okul bir şekilde biter,kafanıza takılan şeylerde sorabilirsiniz bana. Hadi bakalım, biz bu sene bütün kitapları 2. el aldık, selam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahsnn111 -- 21 Ekim 2015; 16:05:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1.sınıf hukuk öğrencisiyim,yarına kadar dönebilirseniz eğer çok memnun olurum çünkü yarın okuldan toplu alıcam,bilfiğiniz üzre KİtAplar pahalı,o kadar vermek istemiyorum. Bana Turgut akıntürk medeni ve kişiler arası hukuk/h ukuka giriş-Kemal gözler anayasa hukukunun genel esasları-erdoğan teziç anayasa hukuku-zeynel dinler iktisada giriş,belgin Erdoğmuş&bülent Tahiroğlu roma hukuku lazım. Bu kitaplardan herhangi biri varsa yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci El
    3 yıl önce açıldı
    İkinci El
    2 hafta önce açıldı
    İkinci El
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.