Şimdi Ara

İkinci El Kitap Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Üniversitede Türk dili hocamız 1984 kitabını ödev verdi sınavda 100 puanlık soru soracakmış. Bu yüzden kitabı almam gerekti ama 26 lira çok geldi bende ikinci el aldım. Ama gerçekten çok güzel kitap yani hiç yıpranmamış. Paranızı boşa vermeyin birinci ellere önce ikinci elcilere bakın. Yoksa birinci el alın. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu arada kitabı çok önceden okudum. Ama başkasına verdiğim için 10 tl ye tekrar almak zorunda kaldım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• O da mantıklı ancak internetten takip edersen 17.50 tlye var su an 1984. Ara ara indirim olunca uyguna gelebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojito7

O da mantıklı ancak internetten takip edersen 17.50 tlye var su an 1984. Ara ara indirim olunca uyguna gelebiliyor

Haklısınız ama bundan sonra ikinci el kitap almayı düşünüyorum. Gerçekten birinci elden fazla bir farkı yok. Cevap için teşekkürler :)

• görüp alabildikten sonra 2. elde sıkıntı ben internetten 3 tane 2.el kitap aldım 2 tanesinde temiz yazmasına rağmet çok berbat durumdaydı geri yolladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

görüp alabildikten sonra 2. elde sıkıntı ben internetten 3 tane 2.el kitap aldım 2 tanesinde temiz yazmasına rağmet çok berbat durumdaydı geri yolladım

bence ikinci elcilere gidip alın. internetten sıkıntı çıkarır. kocaelide oturuyorasanız belsa pasajının arkasında var iki tane ikinci elci ve ben 1984 kitabını birinci elmiş gibi buldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

görüp alabildikten sonra 2. elde sıkıntı ben internetten 3 tane 2.el kitap aldım 2 tanesinde temiz yazmasına rağmet çok berbat durumdaydı geri yolladım

bence ikinci elcilere gidip alın. internetten sıkıntı çıkarır. kocaelide oturuyorasanız belsa pasajının arkasında var iki tane ikinci elci ve ben 1984 kitabını birinci elmiş gibi buldum.

acaba fotoğrafını koyabilir misiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

acaba fotoğrafını koyabilir misiniz

Kitapta hiç bir sorun yok. Ama gerizekalı arkadaşım biraz ıslatmış kapağını çay dökmüş
     İkinci El Kitap Almak İkinci El Kitap Almak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci El
    geçen yıl açıldı
    İkinci El
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.