Şimdi Ara

İKİNCİ EL REZİLLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
4
Favori
7.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dürüst satıcılar da var hocam zaten yazdıklarından anlarsın 5664 e mesaj atarsın 2-3 bin hasarlı araclar alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freakk

ilan buydu, benim aracım. gittim bir büyük galeriye, takas fiyatı sordum adam 13'dedi, 1 kuruş yukarı olmaz dedi. neymiş skodanın piyasası yokmuş. bugün 19'a gitti araba, 10 gün olmadan satıldı, nasıl piyasası olacak anlamadım. tamamen kulaktan dolma bilgiler ve hurafelerle dönen bir piyasa var. bir dönem gri araba tutar diyorlardı herkes gri alıyordu şimdi beyaz tutuyormuş, abuk subuk muhabbetler, şişme fiyatlar, herkes birbirini ..kecek aferdersiniz. ahanda alın bir tanede burada. elalemin akıllısı biziz valla, adam 4 yıllık arabayı sıfırına yakın fiyata satacak. bu işe bulaşanlara sabır diliyorum...

Hocam o adamın arabayı elinden kısa sürede çıkartması gerekiyor.13 lira az demiş bir şey demiyorum orda haklısınız ama genele baktığınızda Skoda biraz daha zor gidiyor işte temiz bir rni,opel corsa ne bileyim temiz doğan şahin 10 kat daha hızlı satılma ihtimali var.

Ha sizin araç da kısa sürede güzel fiyata satılmış,hayırlı olsun umarım daha iyilerini alırsınız güzel fiyattan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci el araç galericiden, oto pazarından ve sahibinden.com gibi yerlerden kesinlikle alınmamalı. Komşunun, eş dostun aracı varsa ilk elden. Az çok geçmişinide bilirsiniz. Onu tercih edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde alırken bende çok incelerim çok temiz arabalara binerim satarken de tam bakımlı masrafsızdır, bana da ne kadar arıza müşteri varsa o denk geliyor. Resimde görülen BMW 98 model 101.500 Km'de ve Benzinli otomatik 316i değişeni yok 3 parçası ufak tefek şeylerden boyandı ve hala kaskolu araçtır ilk sahibinden ilan verdim geçenlerde Motoru nasıl, şanzıman nasıl değişen varmı, eee bu araba o kadar etmez diyen bir kamyon adam çıktı, çektim evin önüne yatıyor. Baharı bekliyorum satacağım o zaman
    İlan verirken nesi var yok yazarım yine de zor müşteri bulurum yalancı ilan verenler yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmamış.
     İKİNCİ EL REZİLLİĞİ

• quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Genelde alırken bende çok incelerim çok temiz arabalara binerim satarken de tam bakımlı masrafsızdır, bana da ne kadar arıza müşteri varsa o denk geliyor. Resimde görülen BMW 98 model 101.500 Km'de ve Benzinli otomatik 316i değişeni yok 3 parçası ufak tefek şeylerden boyandı ve hala kaskolu araçtır ilk sahibinden ilan verdim geçenlerde Motoru nasıl, şanzıman nasıl değişen varmı, eee bu araba o kadar etmez diyen bir kamyon adam çıktı, çektim evin önüne yatıyor. Baharı bekliyorum satacağım o zaman
    İlan verirken nesi var yok yazarım yine de zor müşteri bulurum yalancı ilan verenler yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmamış.
     İKİNCİ EL REZİLLİĞİ

Ne istiyosunuz bu araca

• quote:

Orijinalden alıntı: by_value

quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Genelde alırken bende çok incelerim çok temiz arabalara binerim satarken de tam bakımlı masrafsızdır, bana da ne kadar arıza müşteri varsa o denk geliyor. Resimde görülen BMW 98 model 101.500 Km'de ve Benzinli otomatik 316i değişeni yok 3 parçası ufak tefek şeylerden boyandı ve hala kaskolu araçtır ilk sahibinden ilan verdim geçenlerde Motoru nasıl, şanzıman nasıl değişen varmı, eee bu araba o kadar etmez diyen bir kamyon adam çıktı, çektim evin önüne yatıyor. Baharı bekliyorum satacağım o zaman
     İKİNCİ EL REZİLLİĞİ

Ne istiyosunuz bu araca

Yaza doğru piyasa canlanınca karar vereceğim rakama

• 2010 da arkadaşım 206+ aldı benzinli 22.800 e sıfır bayiden. Geçen ay sattı 25750 ye. Artık sıfır araçlar kar eder oldu. Km ve kaza kaydı aracın değerini çok değiştiriyor.

• mindivan M kullanıcısına yanıt
    Aslında kar etmiyoruz, arkadaşınız sattığı fiyata o aracın sıfırını alabilmesi için ne kadar eklemesi lazım?
  • Bu piyasa böyle araba alana kadar anam ağladı çok masraf ettim ya km ler düşürülmüş ya pert ya hasar kayıtlı ya motor sıkıntılı vs vs ikinci el araba almak çok zorlaştı ülkede en dürüst adam bile doğru bilgi vermez oldu.

• alacağınız araçları plakadan değil şasi nodan sorgulayınız, bir çok uyanık başka şehire satış yaparak plakayı değiştiriyor araçta hasar varsa da plakadan sorgulamada çıkmıyor aracın şasi nosu en garantisi, daha sonra e-devlete girip bakınız hacizli mi değil mi. ondan sonra güvendiğiniz iyi bir kaportacıya yada exprere götürün aracınızı adama sorun hiç birşey yok derse bakın araçta bir şey çıkarsa exper ücretini siz ödersiniz şeklinde pazarlık yapın.

ben bizzat aldığım araçların genelde kaportada değişen varmı bakarım boya zaten flöresan ışığında yada güneş ışığında az çok kendisini belli eder, aracın yaşına yapılan km ye görede minderlerinde direksiyon ve vites topuzundaki aşınmalara bakarım, daha sonra motoru çalıştırıp 1. vitese takar el frenini sonuna kadar sertçe çekerim debriyaj pedalından ayağımı yavaşca çekerken debriyaj balatasını kontol ederim aracı rampaya doğru sürer çekişine bakarım. en son ustaya yada expere götürürüm.

• Bir de ikinci el fiyat rezaleti var. Geçen yıl 2001 clio 13-15 e satılırken şimdilerde 20-21 yazmışlar
    Hele bugün bir ilan gördüm şaka gibi seat toledo 2003 model 31.750 yazmış. Bu nedir arkadaş.

• sıfır fiyatlara bakıyorumda kimse laf etmemiş son 1 yılda arabada dahil herşeye ciddi zam geldi . ikinci elinde artması normal .

bende 2. bir araç arayışındayım millet peynir ekmek gibi araba alıyor . ilan verilen araçlar 2 gün sonra yok .

Bu arada micra otomatik satan olursa bana ulaşabilir
  • bende corolla aracımı satıyorum , gayet düzgün bir araç , alırken expertiz yaptırdım , çamurluklar dumankaya toyotada değişmiş(fatura mevcut) diye millet pert damgası vurmaya çalışıyor. araç daha 62 binde , evet çakal çok ama yemezler .....

istanbulda bir iki parça boya ile 2.el araç buluyorsanız motorda sorunsuz sa alın ,

SIFIR HASAR KAYITLI , BOYA-DEĞİŞİM OLMAYAN araç istiyorsan bi zahmet galeriye gidip sıfırını alacaksın
  • bende zorunlu seyleri keyfe keder yazana ayar oluyorum...arac kaza yapmıs boyanmıs keyfe keder...neresi keyfe keder yaptırma ozaman aracı öyle boyasız sür
  • Renault oyak üyelerine kampanya yapmış,Özellikle fluence'de ciddi indirimlerde varmış(göreceli)belki faydalanan olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_94629627/tm.htm
  • sevenpounds kullanıcısına yanıt
    O tür çakallar beni de buldu ;
    Geçen Kasım ayında ilan verdim,aracımda 1.870 liralık sürtme hasarı vardı, çakal tayfası tarafından mesaj yağmuruna tutuldum.
    Yok araç hasarlıymış yok darbeliymiş...
    Bir de demezler mi "satamazsınız ,teklifimi değerlendirmek isterseniz numaram bu,arayın görüşelim"diye
    Ben arayacakmışım beyefendileri yani.
    Ne mi oldu?
    Aracı 10 gün içinde 1.500 lira piyasa değeri altında sattım.
  • RCZ satıyorduk şirketin aracı ön tampon parkda kaza yapmış videosu dahi var araca ağır hasarlı muamelesi yapıp 58 bin dediğimiz araca 40-45 bin veren galericilere buradan selam olsun. araç 55 bine satıldı.

Bir ilana bakıyordum adam çıtır hasarlı demiş sordum bagaj kapısına molotof atmışlar yanmış.

Piyasa şişik ve bu piyasa düşme eğilimi göstermiyor. 20000 tl ye lpgli otomatik araç bakıyorum düzgün araç bulamıyorum Gidip sıfır ibiza yada fabia alacam bu gidişle
  • fukarakoala kullanıcısına yanıt
    30.000 liranın adı var artık
    10 yıllık araçlar 30-35 aralığında,imkan varsa sıfır almak mantıklı olanı.
  • aveo yada cruze bakmanızı tavsiye edeceğim tamam 1-2 günde satılmaz ancak 30000tl ye 2010 üstü dolu adam gibi arabanız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs007tr -- 16 Şubat 2016; 19:23:30 >
  • Aracın hoşafı çıkmış,adam yemin ediyor değişeni yok 4ve 5 parça boya var diye.
    Bu mesaja eklenen görseller:

İKİNCİ EL REZİLLİĞİ İKİNCİ EL REZİLLİĞİ İKİNCİ EL REZİLLİĞİ

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.