Şimdi Ara

ikinci el Rx580 ve 500w sifir rgb kasa bu fiyata alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar a320m anakart , ryzen5 2400g islemci ve 2x8 gb ram var elimde kasa ve ekran kartim eksik . Bugun bir ilan gordum adam 500w sifir rgb kasa ile birlikte ikinci el rx580 ekran kartini 3800 liraya birakmayi kabul etti. Kendisi bu tarz bir dukkan isletiyor ve butun testleri temizligi yapildigini iddia ediyor kartin.Asagiya ilana yukledigi test sslerini koydum . Sizce sistemimi bu kart ve kasayla bu fiyata tamamlam mantikli midir? Bilenlere danismak istedim.Kartin gucu bana gayet yeterli sadece fiyat ve ikinci el

olmasi konusunda kararsizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teo46 -- 9 Haziran 2022; 14:2:44 >

• Kartın fiyatı uygun sayılır. Kartın durumundan eminseniz (uzun süre mining yapıldıysa akıbetinden emin olmazsınız.) alınabilir. Ama bütçeyi biraz arttırabilirseniz indirimde daha iyi ve garantili bir kart da alabilirsiniz.

Kasa konusunda ihtiyacınıza bağlı, karar sizin.
  • Gtx1650 süper gibi bir kart bakın.
  • Test sadece 2 dk geçmiş ve 2dkda 70 dereceyi görmüş hemde %98 fan hızıyla.. Bu fan hızıyla Jet motoru odanızda calısıyor gibi bir gürültü olur. Dayanılmaz.

Üstelik bukadar yükske RPM devirlerde Kartın Fanlarıda zarar görür. Çok ciddi hava sirkülasyonu oldugu için kartta GPUNun macunuda cok daha erken işlevini yitirir..

Yetmemiş normalde bu RX 580ler 1360-1410 CORE Clock hızı civarlarında calısır.

1200 clockda calıstırmıs testi UNDERCLOCK da yapmış yani fazla ısınmasın diye yinede çare olamamış:D

Sorun sadece Sıcaklık ve fan hızımı değil Birde bu kartların Wattman Driver hataları oyunda driver yüzünden Donmalar masaüstüne atmalar gibi hataları var. Googledan araştırabilrsiniz.

Belki Kartın ilk yıllarında bu sorunlar daha azdı ama artık maalesef Son zamanlarını yaşıyor RX 500 serisi Kumar oynamayın derim

yani 5-6 saat %99 yükte %40-50 fan hızıyla cyberpunk falan oynasan 85 dereceleri cok rahat görür. Bence uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 13 Haziran 2022; 11:54:23 >

• Arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkurler cok yardimci oldu , bunun yerine sifir kasa firsati bulup onu aldim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.