Şimdi Ara

ikinci el toyota corolla xli 97 model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar LPG si olan...97 model... kliması , arka ve ön kapı otomatiği olmayan corolla nın piyasası nedir?
    maksimum ve minimum fiyar aralığı yazarsanız sevinirim..(km si 100 binin üzerinde)

cevap için teşekkür ederim şimdiden..

• 9/11 arası kardeş benım tavsıyem o paraya dedıklerının olanından alman , ınsanlar artık, klıma , hıdrolık dıreksıyon vs. Seylere dıkkat edıyorlar ,sonuc olarak 10 bın lıra en az verecegın para 1,6 alırsan.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinclk

9/11 arası kardeş benım tavsıyem o paraya dedıklerının olanından alman , ınsanlar artık, klıma , hıdrolık dıreksıyon vs. Seylere dıkkat edıyorlar ,sonuc olarak 10 bın lıra en az verecegın para 1,6 alırsan.....
    temizini 20bine de bulabilirsin dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

temizini 20bine de bulabilirsin dikkat et

Alıntıları Göster
    12--13bin lira arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanderr

12--13bin lira arası.

üstat diğer arkdaş 12**13 arası demişssin...üstte diğer arkdaş 9*11 arası demiş....fiyatlar arasında neden fark var:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: askme123

quote:

12--13bin lira arası.

üstat diğer arkdaş 12**13 arası demişssin...üstte diğer arkdaş 9*11 arası demiş....fiyatlar arasında neden fark var:D

Alıntıları Göster
    Eğer biz internet fiyatlarını baz alırsak yanılırız bence..çünkü netteki fiyatlar en az 1-2 bin lira oynuyor...hani derlerya kim almış satmış o fiyata..:)
    arkdaşlar ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama bu xli lerde klima ve otomatik cam olmayanlar daha uyygun olur diye onu düşünüyorum...
    ama fiyatlar tam olarak kaç civarı bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askme123 -- 8 Nisan 2010; 22:56:11 >

• 97 olursa 12. dedigin ozellikLerle 14.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

97 olursa 12. dedigin ozellikLerle 14.
    allah rızası için duz araba için 12-13 verirmi yazsın burdan o rakamı yazan .....
    kardeş alacaksan saglam pazarlıgını yap al fiyatlara aldanma ben bu forumdan 98 model klimalı 140 bındekı aracı 12 bın e anlaşmıştım...ama olmadı kısmet değilmiş...
  • quote:

allah rızası için duz araba için 12-13 verirmi yazsın burdan o rakamı yazan .....
    kardeş alacaksan saglam pazarlıgını yap al fiyatlara aldanma ben bu forumdan 98 model klimalı 140 bındekı aracı 12 bın e anlaşmıştım...ama olmadı kısmet değilmiş...

Alıntıları Göster

doğru söylüyorsun üstat..tamam toyotadır sağlam arabadır satarken sıkıntı çekmessin ama 12-13 yaşındaki arabada 13*14 bin TL etmez yani...sahibinden.com a bakıyosun 15-16 bin TL yazmış okdarda değil yanii...Nevar arabada altın kapalamamı.:))
    abs asr hava yastığı....hiç bişey yok düm düz araba işte...:)

• quote:

doğru söylüyorsun üstat..tamam toyotadır sağlam arabadır satarken sıkıntı çekmessin ama 12-13 yaşındaki arabada 13*14 bin TL etmez yani...sahibinden.com a bakıyosun 15-16 bin TL yazmış okdarda değil yanii...Nevar arabada altın kapalamamı.:))
    abs asr hava yastığı....hiç bişey yok düm düz araba işte...:)

Alıntıları Göster
    klima gli lerde bile opsiyonludur varsa 1000 tl civarı fiyat çıkar
    km si orijinal ise 120 bin aşağısı vs 1000 tl
    lpg li ise 700-1000 desek yani sen bunları kafanda yorumlarsın bakarsın senin paranla 12 tl eden bir şey benim paramla etmeyebilir ona sen karar vericen ister alırsın ister almassın ama piyasada 300000 km yi deviren arabalar var piyasası sağlam yani biz corollayı savunuyoruz diye değil senin paranın karşılığı değilse alma dostum.

• quote:

klima gli lerde bile opsiyonludur varsa 1000 tl civarı fiyat çıkar
    km si orijinal ise 120 bin aşağısı vs 1000 tl
    lpg li ise 700-1000 desek yani sen bunları kafanda yorumlarsın bakarsın senin paranla 12 tl eden bir şey benim paramla etmeyebilir ona sen karar vericen ister alırsın ister almassın ama piyasada 300000 km yi deviren arabalar var piyasası sağlam yani biz corollayı savunuyoruz diye değil senin paranın karşılığı değilse alma dostum.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanderr -- 10 Nisan 2010; 14:59:57 >

• quote:

Alıntıları Göster
    alacağım inşallah kısa zaman sonra corolla mı..fiyat araştırmasında son noktaya geldim..benim bulunduğum yerde bitane var...97 XEİ ..kmsi 100 binde.
    görününm olarak temize benziyor..rengi bordo..
    fiyat 13 bin lira dedi...bana yüksek geldi, ne deyim aslında normal fiyat..:)pazarlıkla belki 12500-12250 ye bırakır...
    düşünen olursa yardımcı olurum...
    :)

• quote:

alacağım inşallah kısa zaman sonra corolla mı..fiyat araştırmasında son noktaya geldim..benim bulunduğum yerde bitane var...97 XEİ ..kmsi 100 binde.
    görününm olarak temize benziyor..rengi bordo..
    fiyat 13 bin lira dedi...bana yüksek geldi, ne deyim aslında normal fiyat..:)pazarlıkla belki 12500-12250 ye bırakır...
    düşünen olursa yardımcı olurum...
    :)

Alıntıları Göster
    bu arada araba nette yok...ilan vermemiş satan kişi: )
  • quote:

bu arada araba nette yok...ilan vermemiş satan kişi: )

Alıntıları Göster
    arkadaşım o para ona vereceğine 7000-8000 tl ye 97-98 mazda al,bin kat daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.yılmaz

arkadaşım o para ona vereceğine 7000-8000 tl ye 97-98 mazda al,bin kat daha iyidir

yakın bir zamanda değil ama bizim arkdaş 90 model mazdasını 6500 e sattı...yani demem o ki 97-98 mazdayı 7 8 bine bulmak biraz zor..
    haksızmıyım?
  • mazdayı o paraya bulman mumkun ama paracası ınanılmaz pahalı enıstede var 94 model pısman ...guzel ama parcası toyota gıbı degıl....
  • quote:

mazdayı o paraya bulman mumkun ama paracası ınanılmaz pahalı enıstede var 94 model pısman ...guzel ama parcası toyota gıbı degıl....

kardeşim parçası filan pahalı değil.gidip aksaraya araştırıp toyota ile karşılaştırın
  • quote:

quote:

yakın bir zamanda değil ama bizim arkdaş 90 model mazdasını 6500 e sattı...yani demem o ki 97-98 mazdayı 7 8 bine bulmak biraz zor..
    haksızmıyım?

benim eski arabamda mazdaydı,yeniside mazda.yeni arabamı 20 gün önce aldım 6750 tlye,97 model practica.familialara bakabilirsin 8500e çok güzel araçlar var.Defalarca mazda toplamış birisi olarakta diyorumki parçları pahalı değil.

Mazdalar sağlam ve dayanıklı arabadır,motorları uzun ömürlüdür.İlk mazdam 260.000 deydi,yeni aldığım 259.000 kmde.Zaten 12-13 yaşında 150.000 km altında raba bulman imkansız,bulursanda km ile oynanmış demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiz -- 11 Nisan 2010; 13:34:08 >

• quote:

quote:

quote:

haksızmıyım?

benim eski arabamda mazdaydı,yeniside mazda.yeni arabamı 20 gün önce aldım 6750 tlye,97 model practica.familialara bakabilirsin 8500e çok güzel araçlar var.Defalarca mazda toplamış birisi olarakta diyorumki parçları pahalı değil.

Mazdalar sağlam ve dayanıklı arabadır,motorları uzun ömürlüdür.İlk mazdam 260.000 deydi,yeni aldığım 259.000 kmde.Zaten 12-13 yaşında 150.000 km altında raba bulman imkansız,bulursanda km ile oynanmış demektir.

kardeş her defasında aksaraya mı gıdecegız ben tuzladayım mesala ,,,,ama genel olarak pahalı benım eniştede arabasını topladı kafadan sallanan bırsey yok.....toyota ıle kıyaslanamaz parcası genel olarak yazıyorum...aksaraya baglı olarak degıl :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

haksızmıyım?

kardeş her defasında aksaraya mı gıdecegız ben tuzladayım mesala ,,,,ama genel olarak pahalı benım eniştede arabasını topladı kafadan sallanan bırsey yok.....toyota ıle kıyaslanamaz parcası genel olarak yazıyorum...aksaraya baglı olarak degıl :)

Alıntıları Göster
    arkadaşalr galerileri gezddim aramadık yer bırakmadım 9-10 bin eder diyende var 11-12 eder de diyen var(97 xli) bişey anlamadım bu işten...

bir sorum olacak Bu alım satımm işleminde devir alındıgında ve plaka değitiğinde Trafik sigortası yapılması şart mı?
    yoksa trafik sigortası yapmadan devr işlemi ve plaka değişimi yapılıyor mu?
    bilgi verirsenniz sevinirim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.