Şimdi Ara

İkinci nesil Xiaomi Mi Box 4K sertifika sitelerinde göründü: Yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci nesil Xiaomi Mi Box 4K sertifika sitelerinde göründü: Yakında geliyor

Xiaomi tarafından 2020 yılında piyasaya sürülen Mi Box 4K, uygun fiyatı ve etkileyici yetenekleri ile kullanıcılardan olumlu yorumlar toplamayı başarmıştı. Aradan geçen iki yılın ardından Xiaomi, Mi Box 4K'nın ikinci nesil modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sertifika sitelerinde görünmeye başlayan yeni cihazın, tasarımı ve detayları gün yüzüne çıktı.

Yeni Xiaomi Mi Box 4K neler sunacak?

ABD Federal İletişim Komisyonu'nda (FCC) MDZ-28-AA model numarası ile görüntülenen ikinci nesil Xiaomi Mi Box 4K, birinci nesil modelin ana detaylarını korurken Apple TV 4K ile benzer hatlara sahip olacak gibi görünüyor. Adından da tahmin edebileceğiniz gibi yeni cihaz, 4K çözünürlüğe kadar destek sunacak ve USB, 3,5mm ses jakı, Bluetooth ve Wi-Fi 5G ile donatılacak.

İkinci nesil Xiaomi Mi Box 4K sertifika sitelerinde göründü: Yakında geliyor

Bununla birlikte sertifika sitesinde tüm aksesuarları ile listelenen yeni cihaza, uzaktan kumanda, HDMI uzatma kablosu, 5W güç adaptörü (5V-1A) eşlik edecek.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 12T ve 12T Pro'nun teknik özellikleri sızdırıldı

Hatırlamak gerekirse birinci nesil Xiaomi Box 4K, 4K'ya kadar çözünürlük, dört çekirdekli Amlogic S905X işlemci, 2GB RAM ve 8 GB dahili depolamaya sahipti. Ayrıca Netflix, Amazon Prime Video ve diğer dijital platformlar için HDR desteğini de beraberinde getirdi. İkinci nesil Xiaomi Mi Box hakkında bilinenler ise halen kısıtlı diyebiliriz. Öte yandan yeni cihazın sertifika sitelerinde görünmeye başladığını düşünürsek, yakın bir zamanda duyurulabilir.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/09/23/xiaomi-box-4k-2nd-gen-fcc-launch-soon/

• Yeni nesil akıllı televizyonlarda kullanılmasının çok gereği olmadığını düşünüyorum. Ama halihazirda eski TV sahipleri bu cihazı alabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sebebini bilmiyorum ama Xiaomi Box tv lerde yarışa girmedi. Normalde her 6 ayda bir Android Box tv çıkarması gerekiyordu. Bu sefer bizi çok şaşırtti.

• birinci nesil olanı çok iyi bir cihaz ama android güncellemesi almadı bu tür cihazlarda belli bir süre güncelleme zorunlu olmalı. bunda ethernet girişi eklenirse ve ram ve hafıza arttırılırsa alınır yoksa önceki halen oldukça iyi hızlarda çalışıyor.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Eski uygulama yüklenemeyen TV sahipliği oranı çok düşük. İlerleyen zamanlarda da belki sadece mönitörlere düşük güç medya cihazı bağlamak isteyenler alır.

• Neden ethernet portu koymazlar şu cihaza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski nesilini kullandım bi ay dayanabildim Çin menşeili h96 max daha seri çalışıyor kendine işkence etmek isteyen alabilir hele stick tam çöp.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu tip cihazları neden eksik yüksük yaparlar anlamıyorum, cihaz alıyorsın sanki donanım satıcısı gibi destek vermezler, donanım tarafında da basit şeyleri eksik olarak görmeyip o haliyle çıkarıyorlar. ilk modeli alan tanıdıklarım eksiklerinden dert yandı, başka cihazlar kullananlar bira detay istedimi cihazın ne kadar sığ bir yazılım desteği olduğunu görüp kızıyorlar, apple tv bu sebepten daha başarılı, bakalım xiaomi bu sefer nasıl bir cihaz çıkartacak.

TV işine dümdüz bakan detaya girmeyenler ve TV'si eskimiş üzerindeki yazılımları köhne kalmış olanlarda acele etmesin bu cihaz ve benzerini alabilirler.

• Yeni nesil TV si olup da içinde android kullanmak yada daha mevcut tv si zayıfsa daha akıcı olmasını isteyenler, projeksiyon cihazı olanlar, sadece büyük monitörü olanlar gibi bir çok müşteriye hizmet ediyor. Evde 3 tane var Mi Box S 4K olandan. gayet memnunuz.

• 4GB ram ile gelirse tekrar ses getirebilir.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt

Xiaomi sadece telefon konusunda böyle. Adam gibi 3-4 model çıkarsa en azından 3 yıl yazılım desteği verse o iş de düzelir. Sen her sene 20 tane telefon çıkartırsan hangisinin buguyla püsürüyle ilgileneceksin?

Telefon harici konularda Xiaomi elektronik aletler gerçekten kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bazı Netflix filmlerini açmıyor veya bir kaç dakika gösterdikten sonra uyarı veriyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box olan modelini kullanıyorum 2 yıldır. Hiçbir sorun ve donma ile karşılaşmadım. Stick modelini abimler mutfaktaki tv için aldılar, burada dediğinize katılıyorum. Çok kötü ve donuyor. Fakat normal box modelinde hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Netflix, twitch, youtube uygulamalarını aktif kullanıyorum.

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    Bende kullanıyodum hatta iki kere aldım acaba ilkinde mi sorun var dedim aşırı ağır hantal çalışıyor hocam özelliklerine bakılırsada kasması normal

• 2022 yılında 2 GB ram nedir ya

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    aynen, üzerinde ethernet ve spdif optik giriş olmayan cihaza ben tv box demem.

• merhaba, USB girişden HD bağlayıp film izleniyor mu merak ettim

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Ben yaklaşık 4-5 senedir kullanıyorum USB, HDD her şeyi çalıştırıyor. Chromium projesi sayesinde de PC'den istediğiniz yayını yönlendirebiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ethernet sorununu bu cihazda harici bir cihaz alarak çözdüm hem de USB sayesinde belleğini de genişlettim ara yüz bir miktar ağır çalışıyor ama internet hızında sorun yaşamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İmkanınız varsa apple tv 4K alın ben 1000 mb fiber kullanıyırum apple tv 4K cihzında 960 mb hızı gördüm mı box cihazında net hızım 130 geçmedi wifi iyi değil kablolu bağlantı olması lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.