Şimdi Ara

İKİNCİ ÜNİVERSİTE-HACETTEPE SOSYOLOJİ Mİ ANKARA SOSYOLOJİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 32 yaşındayım. 2009 yılında İktisat bölümünü bitirdim. Ankara da Kamuda çalışıyorum. İkinci Üniversite için Sosyoloji okumak istiyorum. EA sıralamam 116k. Hacettepe Sosyoloji ya da Ankara Sosyoloji yazmayı düşünüyorum. Gelir mi gelmez mi emin değilim. Bu üniversiteler ve bölüm hakkında bilgi verebilecek olan var mı? (Öğrenciye katkısı, Bölümün zorluğu, Devam zorunluluğu... vb. konular hakkında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milcan28 -- 5 Ağustos 2018; 20:56:36 >

• devam zorunluluğu saydığınız üniversitelerde var. Bölüm zorluğu kişiden kişiye göre değişir. Ancak yasınız 32 olduğu için gençlik döneminizdeki bilişsel performansı beklemeyin. 32 yaşında ve kamuda çalışan biri için genel kültür dışında hiçbir katkısı olmaz. 116K sıralamaya ise dediğiniz üniversitelerin geleceğini sanmam 90k olsanız gelme ihtimali vardı
  • Hünkar1453 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Kariyer açısından bir katkı beklemiyorum. Bölüm derslerinin ilgi çekici olması ve genel kültüre katkısı olacağını düşündüğüm için yazmayı düşünüyorum. Önümde çok sayıda Sayısalcılar olabileceği için gelebilir diye düşünüyorum. Tabi bu kadar geriler mi emin değilim. Tekrar teşekkür ederim.
  • bence ikinci üniversite olarak aöf ten de düşünebilirsiniz. bildiğim kadarıyla sosyoloji var aöfte. bu iki okuldan birini istiyorsanız ikinci öğretim olan varsa falan onu seçin aksi takdirde dersler sınavlar ve iş çakışır.
  • Teşekkür ederim cevabınız için. Bildiğim kadarıyla Aöf için sınav şartı yok. İlk önce örgün öğrenim de denemek istiyorum. Eğer olmazsa tavsiyeniz doğrultusunda Açıköğretim de okuyabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.