|
İkinci Üniversite İle Askerlik Erteleme İşlemleri (4. sayfa)
-
-
bende birşey sorayım
aöf adalet okuyorum ve bu 4. senem. bu senede mezun olamayacağım.. aralık 2017 gözüküyor tecil hakkım 2 yıllık bölümde okuduğumdan dolayı... lys ye girip 4 yıllık bölüm yazacağım aöf de. tecil hakkım 29 yaşıma kadar uzar mı otomatikmen 2 yıllık 4 yıllığa geçeceğim için. kafama takılan olay şu , hep deniyor ki mezun olduğun bölümün üstüne geçmen lazım. ama ben mezun olmadan bir üst bölüme geçecem.. yinede uzar mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
quote:
Orijinalden alıntı: Erman Güleç
Hatta şimdi kendisine sordum 2 yıllık örgünü bittikten sonra askerlikten belge alıp aöf'e kayıt olmuş ve daha geçenlerde aöf^'ü arayıp 2 yıl kaldığı için askerliğini sormuş. Onlarda sorun yok demişler. Sizin dediğinizle çelişiyor ya arkadaşın durumu ondan sıkıntı yaşıyorum :) Yarın askerlik şubesini arasam doğru bilgiyi öğrenirim herhalde değil mi? @Hirotaro
ben birşey demiyorum hocam
asal 'da yazan kurala göre olay bu . istersen şubene gidip danış .
Hem auzef hem örgün okuyorum örgün 2012 de basladi auzef 2016 da ikiside bitmedi .ama ikinci ünide tecil olmuyor örgune girdigin tarih tecil icin gecerli dediler dogrumudur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konuyu Hortlatıyorum
Ben 2014 Örgün öğrenime kaydoldum ama 2.yıl 2.dönem gitmedim 2.üniversite hakkımı kullandım bu yılın sonunda örgün kaydım siliniyormuş ikinci üni askerliği tecil ettirmeye devam edermi yoksa tecil hakkımı mı kullanıyım ? acil cvp please -
arkadaşlar merhabalar ben şuanda önlisans paramedik mezunuyum askerliğimin tecilide sene sonu bitiyor açıktan lisans bölümü okusam askerliğim tecil edilirmi yoksa açıköğretim olduğu için tecil kabul olmazmı bu konuda yardımcı olucak varsa çok sevinirim
-
Aynı kafa karışıklığını ben de yaşıyorum. Ben de önlisans anestezi mezunuyum, tecilim 14 Temmuz'da bitiyor. Bu yıl üniversite sınavına girdim. Açık öğretim fakültesi lisans bölümü kazanırsam tecil hakkım doğar mı? Lütfen bilgisi olan biri cevaplasın önümü göremiyorum çünkü. iş güç konusunda harekete geçemiyorum muallak konu olduğu için.
-
tecilin 14 temmuzda bitse bile eğer e devletten veya şubeden yoklama başvurusu yaptırmadıysan devlet otomatik olarak sene sonuna kadar yoklama başvurusu yaptırman için sana hak tanıyor ama üniversite ile ilgili tecil hakkını bende bilmiyorum
-
@ghuzuz Doğrudur hocam. Ben de yanlış hatırlamıyorsam yoklama yaptırma süremiz 1 Ocak'tan 31 Aralık'a kadardı. Yoklama kaçağı olmadıktan sonra zaten tecil hakkımız var.
Bayram tatili diye askerlik şubesini aramadım. Bu hafta içinde askerlik şubesini arayıp bilgi alacağım mecbur internette hiç bilgi yok sorumuzla alakalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Anestezist35 evet hocam sorumuzla alakalı hiçbir bilgi yok maalesef.
-
şuanda lisans bir açıköğretim programı kazandım açıköğretimden askerliğim tecil olurmu acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X