Merhaba arkadaşlar internette aradım bakındım durumlar karışık birşey anlamadım ben önlisanstan mezun oldum bu yıl ikinci üniversiteye baktım askerliği erteliyormu diye gidebileceğim bölümler açık öğretim önlisansmış bu askerliği uzatırmı diğer bir sorumda koşulsuz hakkımı kullanırsam o süre içerisinde 4 yıllık bir bölüme girsem uzatılırmı
yokmu cevap arkadaslar
Bu yil mezun olduysan 2 sene tecil ettirebilirsin zaten
DangerwrestlingD
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim hocam cevabınız için, peki o süre içerisinde lisans programına girersem 4 yıl uzayacakmı
ElmandrillE
kullanıcısına yanıt
Evet
DangerwrestlingD
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim sağolun
Önlisans mezunları lisansa kayıt yaptırırlarsa askerlik tecirinden faydalabiliyor ama ilk okuduğunda lisans ise olmaz
xapplex
kullanıcısına yanıt
teşekkürler,bu ikinci üniversitede açık öğretim önlisansmış o yüzden aynı seviyede olduğu için uzatmıyormuş dediğiniz gibi,arayan eden olursa sorunun cevabını insanlar görsün diye yazıyorum
Bende benzer durumdan muzdaribim fakat ben ilk üniversiteden mezun olmadım tecil alabilirmiyim acaba?
Öğrenci işlerini aradım olmaz dediler
orhanyıldız
kullanıcısına yanıt
mezun olmadıysan zaten uzatır okul senin birşey yapmana gerek yok her yıl başında okul askeriyeye bildiriyor kişinin durumunu
quote:
Orijinalden alıntı: Elmandrill
mezun olmadıysan zaten uzatır okul senin birşey yapmana gerek yok her yıl başında okul askeriyeye bildiriyor kişinin durumunu
Eğer ders kaydı yapıyorsa dediği geçerli yoksa otomatik olmaz
ElmandrillE
kullanıcısına yanıt
2014 girişliyim hocam terk ettim. Haliyle baya uzadı ve öğrenciliğim bu sene bitmiş oluyor.
xapplex
kullanıcısına yanıt
Yani ders kaydida zor birsey olmasa gerek
ElmandrillE
kullanıcısına yanıt
Harç yatırması lazım yoksa zaten kolay hocam
xapplex
kullanıcısına yanıt
Bence okulun uzatmasi yatirilan harca deger :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme