Şimdi Ara

İkisi arasında kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ramazanova07

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Anladığım kadarıyla zaten evde laptop varmış ve yatılı bir liseye mi gidiyosun yada başka şehirde mi okuyacaksın liseyi tam anlamadım ama buna benzer bir durum var sanırım. Milletmi yanlış anlamış benmi yanlış anladım çözemedim babası demişki ipad alırsam evdeki laptopu görüremezsin ipad almassak laptopu götürürsün artık nereye gidiyosa bu aletler neyse yani laptop alma durumu yok zaten evde varmış. Bence ipad al zaten laptop varmış accık büyüyünce ikisini birden götürürsün nereye götürülecekse.

Hocam sen anlamışsın konuyu teşekkürler bakalım hayırlısı

1500'e güzel bir laptop al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarı götür.ipadi biraz daha ertele bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad zevkli ama laptop kadar geniş kullanıma sahip değil. Bence laptop al
  • Bilgisayarı götür,iPad'i de kendin al.
  • Konuyu hiç mi okumadınız bunda anlamicak ne var üsteli yukardada açıkladım arkadaşın evinde zaten laptop varmış babası demiş ki ipad alırsam laptopu götüremezsin , almazsam evdeki laptopu götür demiş. Dahada 1500 tlye laptop al diyenler var tuhaf.
  • Saydigin siktaki her islemi iPadle yaparsin birsey haric oda Flash sayfalarda gezinme onuda skyfire adli internet tarayicisini yukleyerek halledebilirsin. Yoksa Word dosyalari sunum hazirlamayi iPaddende yaparsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Saydigin siktaki her islemi iPadle yaparsin birsey haric oda Flash sayfalarda gezinme onuda skyfire adli internet tarayicisini yukleyerek halledebilirsin. Yoksa Word dosyalari sunum hazirlamayi iPaddende yaparsin.

Kesinlikle doğru.Jailbreak bütün eksiklikleri giderdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar.
  • Hiçbir mobil cihaz bir bilgisayarın (mümkünse masaüstü) yerini tutamaz.

O mobil cihazların alayı bile bir an geliyor bilgisayara muhtaç oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 30 Haziran 2012; 1:34:33 >
  • Jailbreak ile
    Ofis uygulamaları yükleyebilir.
    Camera Connection Kit alıp iFile yüklersen cydia üzerinden flash diskine de erişebilirsi (fat32)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.