Şimdi Ara

İkisi arasında kaldım lütfen yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar su an lvl 49 2h/cleric bi çarım var. ancak 2h/warlockun pvplerde daha iyi oldugunu duydum. skilleri editleyip yan masteryi warlock yapmayı düşünüyorum. sizce 2h için hangisi daha uygundur. yan masterynin warlock veya cleric olmasının - ve + larını yazabilirmisiniz?
    Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler...

• şimdi sen pvp ağırlıklı bi char istiosun yazdıklarını okuyunca

şimdi warlock la karşı tarafın gücünü azalttıgın için çabuk kesersin ama gözünden kaçan kişiler de gelir seni keser(-)
    ama clericte kendi defansını arttırdıgın için hem zor ölürsün hem daha ii vurursun(+)
  • yorumun için saol...
    onca kişi okumuş yok mu başka yorum yapan
  • warlock açmanı önermem
    bnce böyle devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

warlock açmanı önermem
    bnce böyle devam et

neye göre tavsiye etmediğini açıklarsan sevinirim
  • aslında cleric 45 saniyelik bless buff + o kalın armorlar içinde kolay ölmeyen warrior a recorvery division dı sanırım o skille basıcagı healle cok güzel bi altarnatif.

ancak warriorda kendine basabildiği hayvani defanslar var zaten bless in yoklugunu aratmıyacak. üstüne bide warlock ile karşıdakinin defansını düşürüp sleep / stun ile durdurup gidip kesmen acısındanda güzel birşey warlock.

önemli olan 1 vs 1 demi kullanıcaksın fw / guild war gibi kalabalık ortamlardamı kullanıcaksın. kalabalıkta cleric 1 vs 1 de warlock derim.

party içinse cleric acma. warrior zaten aranan bi build cleric bulunur party e.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

aslında cleric 45 saniyelik bless buff + o kalın armorlar içinde kolay ölmeyen warrior a recorvery division dı sanırım o skille basıcagı healle cok güzel bi altarnatif.

ancak warriorda kendine basabildiği hayvani defanslar var zaten bless in yoklugunu aratmıyacak. üstüne bide warlock ile karşıdakinin defansını düşürüp sleep / stun ile durdurup gidip kesmen acısındanda güzel birşey warlock.

önemli olan 1 vs 1 demi kullanıcaksın fw / guild war gibi kalabalık ortamlardamı kullanıcaksın. kalabalıkta cleric 1 vs 1 de warlock derim.

party içinse cleric acma. warrior zaten aranan bi build cleric bulunur party e.

Güzel açıklama yapmışsın yorumun için teşekkürler
    Şu an içn 2h/warlock düşünüyorum ama yapılan yorumlara göre bu build kesinleşecek yada cleric kalcam.
    hadi beyler yorumlarınızı bekliyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki warlocktan hangi skilleri açmam lazım?
  • warlockta phy. def. azaltan buff dier debufflar stun sllep vs açarsın onları buulursun biyerdende recovery division yapmış bi adama stun attığında tutma ihtimali çok azdır.. arkadaşta yukarda söylemiş ztn hayvani bufflara sahip olduğunu 2h swordun..en iyisi bard olur diğe düşünüyorum ama 2sinden birisi olacak diyorsan cleric derim fwlerde ws bless spelle kendi bufflarını basarsan 6 kişi gelede dayanırsın( 4 snde bir hpde basılıo ztn..) helede blader gelse.. bn kendi nuker charımla bile kendi lwlimde 2 tane bladera rahat dayanıyorum snow sheild +kalkanla:S ama dediğim gibi recovery basmış bi adamda debuffların tutma oranı %30 lara kadar düşüyor+ pahalı pillerde bu debuffların neredeyse hepsini yok edebiliyor+ ben daha fw ye o pilller olmadan gideni görmedim yani önerim aslen bard 2 si diyorsan cleric

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasak -- 9 Mayıs 2008; 11:42:04 >
  • bence istedğin bir lvla kadar clericle kas.sonra editle tüm skilleri aban warlocka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.