Şimdi Ara

İkiz Bebeklerimiz İçin İsim önerisi İstiyoruz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Norveckırfaresi

Ahmet samet
    ya onlarca türk adı varken gidip arap ismi koymayın. sakın böyle bir saçmalık yapmayın. elini sallasan ahmete denk geliyor zaten. ayrıca müslümansan bizzat samet ismi koymakda uygun değil o da aklında bulunsun. lütfen çocuklarınıza Türk ismi koyun ve kendi kültürünüze göre yetiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123zlatan1234 -- 17 Şubat 2019; 17:37:42 >
  • 123zlatan1234 1 kullanıcısına yanıt
    Bir kere önce insanların fikrini yargılamayacaksın bana göre uyumlu olan bir isim söyledim. Türk ismine gelince senin kendi ismin ne ki çok merak ettim? Benim ismim Saltuk Buğra Han dan geliyor aslan parçası peki ya senin ismin nedir? Öğrenemediniz sen ve senin gibiler insanların düşünce ve fikirlerini yargılamadan yorum yapmayı. Hesap sorar gibi alıntı yapıyor bir de ya. Oku geliştir kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir kere önce insanların fikrini yargılamayacaksın bana göre uyumlu olan bir isim söyledim. Türk ismine gelince senin kendi ismin ne ki çok merak ettim? Benim ismim Saltuk Buğra Han dan geliyor aslan parçası peki ya senin ismin nedir? Öğrenemediniz sen ve senin gibiler insanların düşünce ve fikirlerini yargılamadan yorum yapmayı. Hesap sorar gibi alıntı yapıyor bir de ya. Oku geliştir kendini.
    sende aşşağılık psikolojisi mi var kır faresi? ben sadece arap ismi koymayın dedim. hangi arap çocuğuna Cengiz Han, Kağan isimlerini koyuyor? benim ismimde Kültigin Han (köl tegin veya köl tigin diyede okuyabilirsin, öpüldün. )
  • 123zlatan1234 1 kullanıcısına yanıt
    Şaka gibisin gerçekten. Sana cevap verdiğim için üzgünüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şaka gibisin gerçekten. Sana cevap verdiğim için üzgünüm.
    bence şaka gibi olan sensin kır faresi. burası sosyal bir platform, yüzbinlerce insanın okuyabilip, yorum yazabileceği bir yer. ve sende bana '' insanların fikirlerini yargılayamazsın '' diyorsun? hayırdır? ingiltere prensi falan mısın? madem senin fikrinin üstüne söz söylenmesini istemiyorsun, o zaman herkese açık sosyal platformlarda görüşünü yazmayacaksın. ayrıca kendi kendine tribe girmişsin, gayet düzgün bir şekilde '' lütfen çocuğuna ahmet ve samet isimleri koyma, neden arap isimleri koyuyorsun Türk isimleri koy '' demişim, üstüne büyük ihtimal müslümansın, müslüman olduğunu varsayarak senin dinin hakkında size bilgi veriyorum, ayrıca samet isminin konulması islama göre yanlıştır diyorum ve sende bana ukalaca, sanki imparator gibi '' fikrimi yargılayamazsın '' diyorsun. bu nasıl bir mantık, bu nasıl bir zeka anlamadım

• Ali-sunay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kuzey ile Batı 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, çocuklarınızı sağ salim kucağınıza almışsınızdır umarım. isimleri ne koydunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.