Şimdi Ara

İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı İst./Küçükyalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260
Cevap
6
Favori
226.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese mrb bende vatani görevime küçükyalıda başlıcam maillerinizi okuduğum kadarıyla çok şanslıyım başlangıç için cok ıyı bır yer sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee_21

herkese mrb bende vatani görevime küçükyalıda başlıcam maillerinizi okuduğum kadarıyla çok şanslıyım başlangıç için cok ıyı bır yer sanırım
    bişey sormak istiyorum tam olarak kaç kişilik bir yer orası ben 88/2 olarak göreve başlıcam çavuş olma ihtimalim var mı beni biraz bilgilendiriseniz çok sevinirim....bu arada rizeli çok var mı orda???

• ben mayıs 20 de teslim olcam tüm tertiplerim eklesin paslaşırız :) toriyasin@hot ist/küçükyalı ikmal egitim okulu amasya yasin lafçı emret komutanım :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: askeraga

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benimde ikmal maliye okulu silüsü 9undan sonra alacam acaba oraya ne olarak gidiyoruz ikmalci olarak mı bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturk57

arkadaşlar benimde ikmal maliye okulu silüsü 9undan sonra alacam acaba oraya ne olarak gidiyoruz ikmalci olarak mı bilen varmı

Alıntıları Göster
    Adam Küçükyalıya düşüyo beğenmiyo...Demekki rahat kısımlarıda varmış Küçük Yalının...Ben Kırkağaç'taydım ne tarafa gitsen kurtuluş yok illada Doğu'nun munzur dağlarına gitceksen neci olursan ol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyVaH_LaZ

Adam Küçükyalıya düşüyo beğenmiyo...Demekki rahat kısımlarıda varmış Küçük Yalının...Ben Kırkağaç'taydım ne tarafa gitsen kurtuluş yok illada Doğu'nun munzur dağlarına gitceksen neci olursan ol...

Alıntıları Göster
    Merhaba gönül dostları bende istanbul küçükyalı maliye ikmal okulu ve eğitim merkezi komutanlığına düştüm.Silüsü aldım.25 inde tesllim olacağim.Silüste aşçı çvş.yazio bunun ne demek olduğunu iblen bilgi verirse sevinirim:DAşçı mı olduk nedir:DBirde okuduğum yorumlara göre güzel bir yer bu küçükyalı hadi hayirlisi arkadaşlar:)

• mrh arkadaşlar ben giresundanım bende ist/küçükyalıya düştum ikmal yazıyor kagıtta ne oldununu bılmıyorum bılen versa yazarsa sevınırım adım muttalip 26da teslım olcam ins
  • quote:

Orijinalden alıntı: giresun_1987

mrh arkadaşlar ben giresundanım bende ist/küçükyalıya düştum ikmal yazıyor kagıtta ne oldununu bılmıyorum bılen versa yazarsa sevınırım adım muttalip 26da teslım olcam ins
    İZMİR BERGAMA BNDE KÜÇÜKYALIYA DÜŞTÜM IKM.ÇVŞ HADİ HAYIRLISII 24 TESLİMMMMMMMMMEKLEYİN byfree001@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: askeraga

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bi şey sorcam kasımda oraya gelcemde bilgisayar teknisyeniyim trafik kazasında geçirmiştim komando olamaz diyede yazmışlardı beni orda nereye verirler acaba
  • ben 30 kasımda sınav girecem yalovadan küçükyalıya nasıl gidilir sınav hakkında bilgisi olan var mı
  • arkadaslar küçükyalı nasıl biyer 10 aralıkta ordayımmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarıoba

arkadaslar küçükyalı nasıl biyer 10 aralıkta ordayımmmm
    küçükyalılı olarak küçükyalı açıklaması ;

levazım okulu ya da resmi adı ile kenan evren kışlası... kadıköye trafik yoğunluğuna göre en fazla 30-40 dakika.. kartal ya da tuzlaya aşağı yukarı 1 saat.. eğer avrupa yakasına eski merkez denilen yere gitmek isterseniz bir de vapur ya da ikinci otobüs ile en az 1.5 saati bulur.. kışla kayışdağına yakın, eteklerinde denmez ama yakın.. oldukça geniş bir alanı var, pencereden izlerim 16 yıldır... çoğu askeri yer gibi soyutlanmış durumda biraz, otobüs minibüs için e5'e çıkmanız gerekecek ya da servisle bırakıyorlardır.. yürümeye kalksanız yarım saat yetmez sanırım... ilk gelişinizde haremden gelecekseniz, gebze-harem minibüsleri bahsettiğim noktadan geçer.. bostancıdan sonraki durak.. (altıntepe) eğitimi, düzeni hakkında pek birşey bilmiyorum.. söyleyebileceğim gerçekten güzel bir coğrafyada arkası dağlar, arada e5 olmasına rağmen marmara ve adalar manzaralı.. detay isteyen danışabilir..

• sarıoba yedek subay sınavına mı girecen küçükyalıda bende sınava girecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade14

sarıoba yedek subay sınavına mı girecen küçükyalıda bende sınava girecem
    yok gardasım ben er olarak gıdıyorum acemilik oraya cıktı sen yedek subay olarakmı gıdıyon
  • quote:

yok gardasım ben er olarak gıdıyorum acemilik oraya cıktı sen yedek subay olarakmı gıdıyon

Alıntıları Göster
    pardon bakalım sınav ve mülakattan sonra nereye çıkacak hayırlı teskereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade14

pardon bakalım sınav ve mülakattan sonra nereye çıkacak hayırlı teskereler

Alıntıları Göster
    arkadaşlar izmitten sınava girmek için gelicem bende.. Nasıl gelebilirim bilen varsa yazabilir mi ? trenle gelsem oraya yakın istasyon hangisi? ya da minibus felan var mı istasyon civarlarında.. Bi aydınlatırsanız güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingola

arkadaşlar izmitten sınava girmek için gelicem bende.. Nasıl gelebilirim bilen varsa yazabilir mi ? trenle gelsem oraya yakın istasyon hangisi? ya da minibus felan var mı istasyon civarlarında.. Bi aydınlatırsanız güzel olacak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cingola

izmitten ada ekspresi ile haydarpaşaya gelmen en rahatı olur.. maltepe ya da bostancıda da inebilirsin ama, ineceğin yer sahil, kışla ise e5'in de üzerinde kalıyor yani mesafe bayağı bir var... en rahatı haydarpaşaya gelmen... oradan kadıköy merkeze doğru yürüdüğünde minibüslere rastlayacaksın, mavi başlıklı kadıköy-maltepe içi kartal yazanlar, ya da kırmızı başlıklı kadıköy-yakacık yazanlar.. ineceğin yer altıntepe durağı... bostancıdan sonraki durak.. kışla kadıköyden gelirken sol tarafta kalıyor, bostancıyı geçince görmeye başlarsın.. altıntepede in, üst geçitten geç, mezarlığın yanından yürü, 15-20 dakikada falan orada olursun heralde... kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ereinion

quote:

Orjinalden alıntı: cingola

izmitten ada ekspresi ile haydarpaşaya gelmen en rahatı olur.. maltepe ya da bostancıda da inebilirsin ama, ineceğin yer sahil, kışla ise e5'in de üzerinde kalıyor yani mesafe bayağı bir var... en rahatı haydarpaşaya gelmen... oradan kadıköy merkeze doğru yürüdüğünde minibüslere rastlayacaksın, mavi başlıklı kadıköy-maltepe içi kartal yazanlar, ya da kırmızı başlıklı kadıköy-yakacık yazanlar.. ineceğin yer altıntepe durağı... bostancıdan sonraki durak.. kışla kadıköyden gelirken sol tarafta kalıyor, bostancıyı geçince görmeye başlarsın.. altıntepede in, üst geçitten geç, mezarlığın yanından yürü, 15-20 dakikada falan orada olursun heralde... kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    turkiyede gitmedigim bi istanbul kalmıstı askerlik istanbula cıktı hadi hayırlısı 10 aralıkta oraya gıdecek varsa msn mı eklesın konusalım afacan_rustem@hotmail.com hadı hayırlı teskereler

• quote:

turkiyede gitmedigim bi istanbul kalmıstı askerlik istanbula cıktı hadi hayırlısı 10 aralıkta oraya gıdecek varsa msn mı eklesın konusalım afacan_rustem@hotmail.com hadı hayırlı teskereler

Alıntıları Göster
    arkadaşlar küçükyalı ikmal maliye okulunda sınava giricem istanbulu bilmiyorum. taksimden oraya nasıl gidebileceğimi bilen warsa yazabilirmi acaba?? teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: asker__

arkadaşlar küçükyalı ikmal maliye okulunda sınava giricem istanbulu bilmiyorum. taksimden oraya nasıl gidebileceğimi bilen warsa yazabilirmi acaba?? teşekkürler....

Alıntıları Göster
    Taksimden kadıköye gelen otobüsler var 110 numara. Kadıköyden ise yukarıda arkadaş tarif etmiş. Öok zor biyerde değil. Rahat bulursun.
    quote:

Orjinalden alıntı: asker__

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.