Şimdi Ara

İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı İst./Küçükyalı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ZoiMoto Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260
Cevap
6
Favori
226.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar...benim sınıfım istihkam...(329. dönem)kısa dönem çıktı...bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...istanbul içimi dağıtım oluyo...eğitimi nasıl...şimdiden teşekkürler..
  • arkadaşlar bende 89/2 olarak acemiliğimi küçükyalı da yaptım bir hafta önce dağıtıma çıktık kurtulduk oradan. yeni giidecek arkadaşlar eğer çavuş eğitime düşerse yaşarlar eğer diğer bölüklere düşerse firar etmeyi bile düşünürler. çvş.eğitimin çavuşları pek iyi değil ama bölük baba var orada o insan hiç bir yerde bulunmaz ama o olmadımı çavuşların tatmin olma süresine katlanmanız lazım adamlar kendini tatmin etmek için elilerinden gelenleri yaparlar.. yanınızda boll madeni para götürünn.. her gün aynı yemekler tavuk ,hindi,bulgur pilavı yemekten bıkacaksınız çaya bile hasret kalacaksınız ilk bir ay işiniz zor....güneş ve eğitim alanının tozundan herkes hasta olacak ilaç almak bile yasak.. biz her zaman diyorduk 89/3ler gelmesin buraya işleri zor die düşenlerin allah yar ve yardımcısı olsun...
  • 329. donem kd cikti bana da. piyade yazıyor sınıfında. tecavuz kacinilmaz zevk almaya bakıcaz :))
  • bana da 329. dönem kisa dönem çıktı. orada kisa dönem acemiliğiyle ilgili hiç bir bilgi bulamadım hep yedek subay acemiliğiyle ilgili bilgiler var. bilgisi olan varmı lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzgrkn

329. donem kd cikti bana da. piyade yazıyor sınıfında. tecavuz kacinilmaz zevk almaya bakıcaz :))

piyadeysen 30 günle kurtuldun.

quote:

Orijinalden alıntı: ilbeyemre

bana da 329. dönem kisa dönem çıktı. orada kisa dönem acemiliğiyle ilgili hiç bir bilgi bulamadım hep yedek subay acemiliğiyle ilgili bilgiler var. bilgisi olan varmı lütfen.

sınıfın ikmalse, 160 gün oradasın.
  • mazruf09

öyle bi diyonki ikmal çıktı bana karamsarlığa düştüm şimdiden
  • orada askerlik yapmak çok zor. kafana takarsan zor, ama takmazsan kolay. beş para etmez insanlar var çünkü. özellikle son aylarda çıkan kurallar yüzünden disiplinsizlik olayları arttı. Allah aşkına öğleden sonraçarşı iznine çıkılır mı? Çıksan ne, çıkmasan ne.
    Lojistikte karargah bölüğü hariç bir bölüğe düşmeye bak. O zaman kurtarırsın.
    Oradaki en güzel günler acemilik günleridir. Her ne kadar zor olsa da ustalıkta özlemle anacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazruf09 -- 10 Ağustos 2009; 20:29:09 >
  • ÇVŞ SAMET 327. KISA DÖNEM KÜÇÜKYALI ACEMİLİK İÇİN GÜZEL HELE HASAN YÜZ BAŞI BOMBA ADAMDIR SİZİ BİZİM 327. DÖNEM ÇAVUŞLAR EĞİTECEK BENİM İSMİMİ VERİN ONLARA YARDIMCI OLURLAR HER TÜRLÜ FAZLA KAFANIZA TAKMAYIN ERMAN ÇAVUŞU BULUN ORDA ÇAVUŞ EĞİTİME GİDİYOSUNUZ KISA DÖNEMLER Bİ,RAZ İSTİKAMET BİRAZ KAYIŞDAĞINA KOŞMA SÜRÜNME ÖLE BİTER ACEMİLİĞİNİZ SONRA PİYADE OLANLAR YIRTTI DİĞERLERİ ORDA KALIR HADİ ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN..
  • Görev yerine teslim olurken telefonumu yanımda getirsem nizamiye girişinde teslim edebileceğimiz bir yer varmı??
  • acemliği yapacağınız Er Eğitim Taburu cep telefonlarını toplar, acemiliğiniz bitince size teslim eder.
  • evet bugun askerlıgımın 130. gunu altdevrelerımde yanımda sorup duruyoılar komtanım yazmıyosunuz falan dıye alın ıste yazıyom. valla bolugumden cok memnunum aralarda dengesızler olsada cogu ıyı cocuklar ınsallh onlarda bızden memnundur valla tek dusundugum kımsenın ahını almadan gondermek herkesı benı tanıyanlar bılır zaten. elımden geldıgınce cozum bulmaya calısırım bazen basımı fazla sıısırıyolar soruların ardı arkası kesılmıyo burcın komtan burcın komtan:)) ama cogu hep aynı sorular. neyse fark etmez ben hep ordayım zaten. askerlık kolay degıl allah bana ve tum askerlere sabır versın ÇVŞ EGT BL
  • BEN 89\3 İKMAL EĞİTİM BÖLÜĞÜNDEYİM 5 GÜN VAR DAĞITIMA GELECEK ARKADAŞLAR KAFANIZA TAKMAYIN DERİM AMA EYÜP ASTSUBAY OLUNCA ATİLA TARAK OLUNCA İŞ DEĞİŞİYOR 4 TERTİPLER HAZIR OLUN ŞİMDİ NE DESEM YALAN GEL
    İN GÖRÜN ANLATAMAM GÖRMENİZ LAZIM İKMAL EĞT BLĞ UDÇ LER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkek51 -- 30 Ekim 2009; 11:57:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkek51

BEN 89\3 İKMAL EĞİTİM BÖLÜĞÜNDEYİM 5 GÜN VAR DAĞITIMA GELECEK ARKADAŞLAR KAFANIZA TAKMAYIN DERİM AMA EYÜP ASTSUBAY OLUNCA ATİLA TARAK OLUNCA İŞ DEĞİŞİYOR 4 TERTİPLER HAZIR OLUN ŞİMDİ NE DESEM YALAN GEL
    İN GÖRÜN ANLATAMAM GÖRMENİZ LAZIM İKMAL EĞT BLĞ UDÇ LER

Erkek51e inanın bende kendisiyle aynı dönem yaptım acemiliği (daha 2 gün oldu dağıtıma geleli) gerçi bunlar ikmal eğitimdeydi ben 1. ikmal 1. takımdaydım şöyle söyleyebilirm ki çavuş eğitim ve ikmal eğitim 1. ve 2. ikmale nazaran çok çok rahattı adamlar 1 kere mi ne tıraş oldular bizim saçı bir 0 a vurdular sonrada 1 e vurdular 2. ikamalde cep telefonumu ne yakalatmışlar ertesi gün tüm bölük kabak çiçeği gibi geziyolardı sürünmekten bembeyaz olmuşlardı puhahaha arkadaşın dediğ atilla tarağı bilmiyorum ama eyüp astsubayı gördüm 1 kere gece eğitimine gelmiştide bizim

• SELAM ARKADAŞLAR BEN 89.1 GİDİYORUM İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı İst./Küçükyalı YA İNTERNETEN ARIŞTIRDIM PEK BİRŞEY BULAMDIM NASIL BİR YERDİR BENİMLE AYNI YERE GİDECEK TERTİBİM YOKMU ARANIZDA[
  • arkadaşlar ben ikm.mly.oklve egt.mrk.k.lıgıistanbul küçükyalıya düştüm piyadeyim burası nasıl bi yer ve nerelere dagıtıyo hakkında bilgi alacaktım yardım cı olursanın sevinirim 89/4
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTLULUK_MASALLARDA

SELAM ARKADAŞLAR BEN 89.1 GİDİYORUM İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı İst./Küçükyalı YA İNTERNETEN ARIŞTIRDIM PEK BİRŞEY BULAMDIM NASIL BİR YERDİR BENİMLE AYNI YERE GİDECEK TERTİBİM YOKMU ARANIZDA[

89/4 olmasın o yalnış yazdın sanırım. Bu arada bende oraya düştüm piyade olarak, daha detaylı bilgilerinizi bekliyoruz. ikmal maliye okulu ve eğitim merkezi komutanlığı küçükyalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkok1983

Başkada yazabileceğim bir şey yok yeterince açıklayıcı olmuşumundur heralde…Ama özlüyorsunuz zamanla inanılmaz hayatlarla karşılaşıyorsunuz…halinize şükrediyorsunuz..Bazen özlemiyor değilim…Sana da kolay gelsin şimdiden hayırlı teskereler..Başta sıkıntı yaşayacaksın herkes gibi ama sıkma canını bu vatan için neler neler yapılmadi ki bizim yaşadıklarımız neki..Her şey bu güzel vatan için…

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

bütün cevaplar boş işe yarayacak bilgileri yazmışsın tbr.
  • 5 aralıkta teslim oluyorum sınıfım ulaştırma.
  • 5 aralık teslim muhabereci olarak gidiyorummm dagıtımım nere olur bide nasıl biyer bekliyor bizi iki yıllık elektronik mezunuyumm
  • Merhaba ben İzmir den Murat 79/2 NBC Er eğitim Bölüğü Çavuş Talimgah,size kısaca küçükyalı hakkında bilgi vereyim muhtemelen içinizde merak eden çoktur ve bilmek ister .Görüyoruz ve okuduğumuz makaleler gereği internetten ulaşamıyorsunuz silüsünüzün olduğu acemi birliğine ama bence hiç merak etmeyin çünkü nizamiyeden girdiğinizde başka bir dünyaya adım attığınız tartışmasız.Amerika birleşik devletlerindeki Guatalama ceza evinden ve ıraktaki Ebugreyb ceza evinden farksız desem yalan olmaz.Allah şimdiden yardımcınız olsun 75 günlük acemi birliğinde uykuya hasret günleriniz gece yarıları koğuşlardan apar topar kaldırılıp gece eğitimi almanız ve büyük bir psikolojik savaşa maruz kalacağınızı şimdiden söyleyebilirim.Öncelikle şunu bilinki orası yan gelip yatmak için ne bir otel nede bir tatil köyü her gününüz ve her anınız eğitim disiplin istikamet.Bir kaçınız muhtemelen firar etmeyi bile düşünebilir ,hiç aklında yokken seve seve gittiği askerlik görevinden bu neticede kırılmış bir vatan haini olarak geri döne bilir ve tüm vatanseverlik ve milliyetçilik olgularının yerini gereksiz sorgulayan eleştiren ve neden diyen bir hal alabilir.Şu yüzden devre kaybı,asker kaçağı,yaşı 50 ye gelmiş dedelerin bile askerlik yaptığı ve nöbetten ,devriyeden eğitimden muaf tatil geçirdiği bir yer olduğu kesin fakat gel gelelim askerlik için doğmuş,ve bunun için şartlanmış,gerektiğinde vatanı için canını ortaya koymuş geriye dönmüyecek gibi geride hiç bir şey bırakmamış bir vatansever için psikoljik savaştan öte gitmiyor.Hamam sefası için koskoca bir bölük takımlar halinde uygun adım marş söyleye söyleye levazım bölüğüne yıkanmaya gider ve sıra bekler gerçek bir ceza evinden farksız ,telefon yasak ,gizli gizli telefon açmak gibi bir yeltenmeniz olursa spor eğitim meydanındaki kontörlü telefonları kullanabilirsiniz ama bi şeyleri göze alarak oda şiddet ve tartaklanmak.yemeğe geç gelen yemek yiyemez aç kalır .Aynı devre olduğunuz halde sadece sizden 3 ay evvel gelmiş yaşıtların sana komutanlık taslar devrecilik muhteşem seviyede it ite buyurur itte gidip kuyruğuna mantığı hakim kimsenin kimseden haberi yok üst rütbeli subaylar bile tüm yetkiyi kadrolu erbaş ve erlere vermiş elini ayağını çekmiş.O yüzden egosu tatmin olana dek çavuş onbaşı ve inanılmaz ama kadrolu erlere bile tahamül etmeniz gerek .Sıcak saatlerde tepenizde güneş çok beklersiniz beklemeniz yinede iyi bi de ayağınızdaki botlarla gün boyu yaptınız yanaşık düzen uygun adım eğitimleri çekilmesi bir zamandan sonra çile bülbülüm çile ,elinizde sancak takım halinde sabah sporu 3 km koşu ve marş söyleye söyleye ,şınav mekik,ipe tırmanmak cabası,silahlı ve silahsız haraketler serisi bitmek tükenmek bilmiyor +bunlara ilave olarak yapacağnız inşaat ameleliği sivil hayatta yeni bir meslek demek sıcağın altında ,tekerli manga dizilişinde bölük olarak taşıdığınız koca koca kayalar bidonlar kumlar .Atış talimgah 25 metre 200 metre poligon inşaatleri merak etmeyin onlar size iş bulur .He şu bir gerçekki mıntıka temizliği hiç görmedim bu bir gerçek o yüzden sizin için sorun yok,çünkü mıntıka yapmaya zaman kalmıyo mıntıka olsa öpte başına koy ne bok yediğin belli değilki.Akşamları yat iştiması verilene dek bir bardak çay içme isteğin oldumu yakın gördüğün bir tertibinle oturup yemekhanenin önünde sabancını ikiz kulelerine karşı gün batımını izleye bilirsin çünkü ondan başka bir manzara yok kışlada.He bide yılanlara dikkat edin dağ taş kara yılan kaynıyo en zehirlisinden ,nizamiye ve NBC er eğitim arası nerden baksan 5 km nizamiyeye gitmen için dağlardan taşalardan geçmen gerekiyor.75 günlük acemi birliğinde çarşı izni yok aslında fakat tektip elbise ile bir kere çıktığımı hatırlıyorum gezilecek güzel bir şehir istanbul asker olmanız bir avantaj değil orda çünkü koca şehirde askeri seven insan yok denecek kadar az keko dolu istanbul her şey ateş pahası.neyse Allah yardımcınız olsun hayırlı teskereler tabi eğer kısmet olursa bana oldu umarım sizede olur çünkü büyük bir dönüm noktasıydı benim için bugün o bize zulüm eden askerlerden birini görsem yolda gırtlağını sıkar hesabını sorarım bu bir gerçek ama orda bir şey yapamıyorsun çünkü hemen kılıfına uydururlar.Dilersinizki gün gelir keşke bir komando olupta güney doğuda çatışsaydım dersiniz,bu hepsinden daha hayırlı çünkü yaptığınız ve çektiğiniz tüm çileye rağmen asker oldunuzu bile bilemiyorsunuz tek bir kurşun sıkmadan askerlik bitiyor.Yaptığınız eğitimlerin hepsi boş umarım komanda olursunuz çünkü orda bile seçme oluyor dağıtım için ben salaklık yaptım gitmedim ama ondada bir hayır varmış çok samimi bir arkadaşım tertibim isteyerek gitti ama ıspartada patates soymuş bütün bir 15 ay boyunca oda oluyor .Güney doğuya gitmek zor gibi,kazanız mubarek olsun şimdiden

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.