Şimdi Ara

İkon server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben lineage2 ikon serverinde oynuyordum şimdi bu serverde herkes kapanacak l2_C4 e gelin felan yazdı ve bu serverde oyuncu kalmadı. Şimdi bu L2_C4 dedikleri 1 yaratıktan 100k dan fazla para dusen 2 gunde 60 lvl gelinen ve her malzemenin markette satıldığı bir server mi (bu şekilde bir server varda extremite )
    ikon serveri gibi bir server yada o zorlukta bir server varmı ?
    biraz baktım forumada anladığım kadarı ile bir suru server var ben ne yapacağım :)
    hangisini indireyim C4_L2 var bende ama açarken virus name win32.hidrag yazıyor yes no seçeneklerindne bir tanesini seçince açıyor ama bu sefer accont istiyor ve bu accontu nasıl alacağım
    amma soru sordum acaba bu sorularıma cavap alabilecekmiyim ya
    kısacası nasıl oynayacağım şimdi ben niye kapadılar bu ikon serverini hayret bişey ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sc_kwon -- 4 Ağustos 2006; 14:42:13 >

• bütün free serverin sonu kapanmak onca emek hüüp gider
    orjinalde boyle bi dert yok
    ikon server ne bilmiyorum ama free oynamak istiyorsan
    ilk once orjinal serveriwww.lineage2.com veya alternatif sitelerden indiricen
    bi guzel update ettikten sonra
    baska bir klasore temiz kopyasini alican
    hangi free yi oynamak istiyorsan
    o freenin sitesindeki talimatları yapıcan
    forumda tonla konu var bu konuda biraz okursan bulursun
  • peki siz hangi serveri tafsiye edersiniz lag olmayan ne çok kolay ne çok zor olan nerede oynayayım
  • orjinal haricinde şahsenwww.l2extreme.com titan serveri tercihim bazen takılıyorum diğer arkadaslar daha iyi bilirler free server uzmanı olmuşlar :)
  • c4 yeni bi versiyon ole 60k 70k gibi diil onun ratelerine baglı sanırım rateler aynı kalır ama c4 te bir suru yenilik var
    balık tutma
    evlenme (emin diilim)
    CP (combat point [galiba] )
    vb.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.