Şimdi Ara

İkonlardaki yazı tipi rezalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kalitesiz. Sanki pixel pixel.İkonlar da hayvan gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekrar yazıyorum.Bu launcher orijinal 4.4.2 launcheri. Yani 4.4.2 yüklü Nexus 5 tede durum böyle.General mobile ile alakası yok o yazı tipinin.Adamlar kendi launcherini eklemiş olsaydı suç GM nin olurdu ama orijinal KK launcher olduğu için burada GM nin hiç bir suçu yok.

Siz kitkatın ne olduğunu bilmiyorsunuz daha sağa sola suç atmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 2 Temmuz 2014; 20:59:40 >
  • Bence daha iyi olmuş ikonlar, yüklemedim henüz ama ss'lere göre beğendim.
  • Ss atsaydın baksaydık

• Millet saf android icin nexus alir bu arkadaslar begenmiyor ben bu romu begendim sacama sacma talar launcherler istemiyorum dileyen 4.2 ye geri donsun

• quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

Millet saf android icin nexus alir bu arkadaslar begenmiyor ben bu romu begendim sacama sacma talar launcherler istemiyorum dileyen 4.2 ye geri donsun

Bende benegndim.Ama ikonlar biraz kücülmeli ve ben yazı tpini beğendim am degismesini istiyorum yinede.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-emir

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

Millet saf android icin nexus alir bu arkadaslar begenmiyor ben bu romu begendim sacama sacma talar launcherler istemiyorum dileyen 4.2 ye geri donsun

Bende benegndim.Ama ikonlar biraz kücülmeli ve ben yazı tpini beğendim am degismesini istiyorum yinede.

Emin ol en kullanislisi bu buyukluk size aliskNliktan dolayi buyuk gelmistir
    Edit ; yorum yanlis yere cekilmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 3 Temmuz 2014; 0:07:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.