Şimdi Ara

İKSİR PLAYSTATION3 CAFE ÜMRANİYEDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
6.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İKSİR PLAYSTATION 3 CAFE Ümraniye mithat paşa caddesi no: 175/b adresinde hizmetinize açılmıştır.
    106 ekran Full HD tvler ve 2m dev ekranda oyun keyfini gelin birlikte yaşayalım.
    cafemiz 2 kattan oluşmaktadır. 10 adet 106 ekran full hd tv ve ps3 üst katta ise 2m*2m 3 adet hd projeksiyon cihazları bulunmaktadır.
    Eğlencenin Ümraniyedeki Yeni Merkezi İKSİR PS CAFE
    hepinizi bekleriz.
    adres : mithat paşa caddesi no:175 b armağanevler ümraniye (özkuruşlar marketin karşısında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-reci -- 25 Mayıs 2009; 22:29:47 >

• Hayırlı olsun bende Ümraniyedeyim bi ara gelmeye çalışırım , yer senin ise foto vs de çekseydin iyi olurdu.
  • eywallah kardeşim. yer benim fotolar da hazır en kısa zamanda yüklüyorum. beklerim. görüşmez üzere
  • Yer bana da yakın bi ara gelip uğrarım foto koyarsan daha ii olur
  • yeni resimler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-reci -- 25 Mayıs 2009; 22:40:41 >

• Hayırlı olsun
    Ne kadra para harcandi?
    Buarada dekorasyon kesinlikle yapilmali en azindan yerler'e
  • eywallah kardeşim. dükkan daha bi haftalık çalışmalar dewam edio çok eksiğimiz war farkındayız ama hepsi bi anda olmuo zamanla yerleri de dekorasyonu da tamamlıcas.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dekorasyon ile çok güzel bir yer olacagi kesin...
  • Hayırlı olsun.

Klasik olarak herkes pes oynuyo tabi , ps3 kafelerin adı pes kafe diye değiştirilsin bence
  • Hayırlı olsun forumdan biri avrupa yakasına bi cafe açsa çok güzel olacak
  • Zemini halı ile kaplamanızı öneririm. Mekan çok soğuk duruyor.
  • İst. da mı açacaksın yada ist.da açacaksan hangi yakada.
  • Hayırlı Olsun!
  • dekor tamamlanınca muhteşem olucak akşamları projeksiyonda pes oynamanın keyfi cok başka oluyo ben onceden pes bilmiyodum burda oğrendim :) cok güzel olmuş tebrikler bundan sonra tüm ekip burdayız pes konusunda iddalı kişileri bulabilceğiniz iyi bir mekan olucak turnuvalar olucak değil mi ??
  • beyler bundan sonra tüm eküp burdayız.. pes konusunda iddalı arkadasşları beklıoruzzz...
  • Hayırlı olsun diliyorum. Hantal koltuklar yerine o tip oturakların olması değişik geldi :)
  • Hayırlı olsun , birazda görsellik eklerseniz güzel olacak..
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi ps3 salonlarında genelde hatta nerdeyse %99 pes oynatılıyor biz buna alternatif olsun diye pes3 bazlı çalışan bir simülatör ürettik ve salonların kullanımına sunduk ve ürün özellikle istanbulda salon işletmecilerinden ve hatta ev kullanıcılarından çok ilgi gördü salon açacaklara önemle duyurulur ayrıca farklı bir ürün olduğu için saat ücretini 10 ytl den oynatabiliyorlar.

http://www.sahibinden.com/power_seats_yaris_koltuklari_ps3_xbox_wii-61WQQaXQQ13854484WQQpXQQdisplayitem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.